kızlar benım beta 2098 cıkmıstı tam olarak ne kadarlık oluyorr
Canım öncelikle tebrik ederimO ne biçim Dr ya insan bilgi vermezmi beta hcg yi falan sinir oluyorum böylelerine ayrıca dahiliye olayını bende anlamadım
Canım benim ne demek sen sakın boş yere üzülme kimbilir önümüzdeki aylarda sende hamis olacaksın Allahın izniyle sonra bize dersin bosyere canımı sıkmışım diye.. zamanın ne getireceği belli olmaz dualarimdasin
Yaaa yaşasınsaat kaça aldın canım randevuyu bakalım sana neler diyecek kese gorunur insallah
Canım tahmini 5 haftalık tebrik ederimkızlar benım beta 2098 cıkmıstı tam olarak ne kadarlık oluyorr
Samirim bende dayanamiycamYa ben biran önce gitmek istiyorum yarın devlete gidip bi baktircam keseye görünür belki sabredemiyorum ://
Canım tahmini 5 haftalık tebrik ederim
Samirim bende dayanamiycamdevlete gitcem önden
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende dün kanda hcg testi yaptırdım sonuç 242 çıktı doktor hamilelik var ama 4 5 gün sonra testi yenile dedi kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler canım biraz rahatladım :) gebelik testlerinde hep ikinci çizgi silik çıkıyodu adet günümüde daha 2 gün geçti olsa bile çok yeni sanırım senide tebrik ederim saglıklı bi bebegin olsun inşallah
Sağlıkla kucagına alırsın canım inş. bende sonuçlarımı alıyım tekrar sorarım zaten :)
10 kasım da olmam lazım canim ama olmadım bende ayın 22 sinde gittim doktora sonuç buCanım bat ne zamandi
10 kasım da olmam lazım canim ama olmadım bende ayın 22 sinde gittim doktora sonuç bu
O kadar varmıdir ya :)Tebrik ederim canım 6hf 2 günlük masaAllah :))
O kadar varmıdir ya :)
Senin de gözün aydın canim bende bir daha doktora hi gitmedim o yüzden merak ettimAdet tarihine göre vardır bence bak benim bat 20 kasımdı yarın 5 hflik olcaz ins :))
Canim cok gecmis olsun... gitme bencede bol bol dinlen c vitamini al portakal ye suyunu iç...Gidemiycem galiba ya hastayım basim boğazım fena ://
Canim cok gecmis olsun... gitme bencede bol bol dinlen c vitamini al portakal ye suyunu iç...
Rapor almakla çok iyi yapmışsın canım cumartesi pazar tatilinde varsa süper olur pazartesiye toparlamis olursun..Sagol kuzum Öyle yapacağım zaten canım ya rapor aldım 2 gun ise de gitmeyecegim farenjit olmuşum toparlarim ins
Bihayaldi bende ankaradayım. ben özkaya tıp merkezınde ışın hanım var ona gıdıyorum ve o da cok guzel ılgılenıyor.Tavsıye ederim.Ayy canım benim hadi gözün aydın harika haberler bunlar :)))ne güzel doktormus o öyle ya be kadar ayrıntılı anlatmış ben hala dr arıyorum ya ankaradan bana dr bulun kizlaar tekrar hayırlı olsun kuzum böyle devam eder ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?