hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Ya ben biran önce gitmek istiyorum yarın devlete gidip bi baktircam keseye görünür belki sabredemiyorum ://

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende dün kanda hcg testi yaptırdım sonuç 242 çıktı doktor hamilelik var ama 4 5 gün sonra testi yenile dedi kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bende dün kanda hcg testi yaptırdım sonuç 242 çıktı doktor hamilelik var ama 4 5 gün sonra testi yenile dedi kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim

Günaydın csnim benimde 300 çıkmıştı bata 1 gün kala dr şüpheli gebelik demişti 2 gun sonra tekrarladim ikiye katlanmış ti o zaman evet gebesin demişti şimdi katlanıp kstlanmadigini bilmedikleri için kesin konusmuyorlar bişey olmaz Allah in izniyle merak etme

Teşekkürler canım biraz rahatladım :) gebelik testlerinde hep ikinci çizgi silik çıkıyodu adet günümüde daha 2 gün geçti olsa bile çok yeni sanırım senide tebrik ederim saglıklı bi bebegin olsun inşallah

Benimde hep silikti canım korkma o yeni olduğundan biz yarın 5 hflik olcaz ins :) seninde gelişmeleri bekliyoruz :)

Bihayaldi bende ankaradayım. ben özkaya tıp merkezınde ışın hanım var ona gıdıyorum ve o da cok guzel ılgılenıyor.Tavsıye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…