hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

gebelikte tek zararı olmayan ılaç parol tatlım bn doktora sormştum hanı gebelik düşünüyoruz dediğimde bıle hangı rahatsızlıgın olursa olsun parol iç bebeğe tek zararı olmayan ilça demişti

Çok sağol canım ya bi görsen sabahtan beri savasiyorum resmen kendimle ıcmeyeceğim diye dr da sorun olmaz demesine rağmen senden de duymak çok rahatlattı xok Sağol kuzum

Çok sağol canım ya bi görsen sabahtan beri savasiyorum resmen kendimle ıcmeyeceğim diye dr da sorun olmaz demesine rağmen senden de duymak çok rahatlattı xok Sağol kuzum
rca ederim canım bnde pımpırıklıyım düşün bide gebelık yokken doktora danışıodum bunları hadı varsa belkı bu ay hamıle olcam bnm başım cok ağrır napcam dıe dedı ne hastalıgın varsa parol iç ama başkası asla :) tek onerdıgı ilaçdı içde bebişde rahatlasın sende :)))

Zor işler bunlar be kuzu 2 kişilik düşünmek fln hem zor hem xok guzel içeyimde rahatlayayim bari :))

Zor işler bunlar be kuzu 2 kişilik düşünmek fln hem zor hem xok guzel içeyimde rahatlayayim bari :))
aynen cok zor ya tek olunca onumuze gelen ilacı kullanıoruz şimdi ise bole bnmde kasıklarımda aşırı sancı var adet sancısı gbı arada ole bı saplanıo geçıo ınş coğalmaz

aynen cok zor ya tek olunca onumuze gelen ilacı kullanıoruz şimdi ise bole bnmde kasıklarımda aşırı sancı var adet sancısı gbı arada ole bı saplanıo geçıo ınş coğalmaz

Bende de var o ya gelip gidiyor şimdilik de uzun sürmez ins ya korkuyor insan

Bende de var o ya gelip gidiyor şimdilik de uzun sürmez ins ya korkuyor insan
aynen kasılıyor bole sankı içerde bi sürü iplik var tek tek kopuyor... canım sana bide bişey daaha sorcam konu açtım ama cok bılgı sahıbı olan yok snaırım cevap cok gelmedı sen bılıosan eğer? ben ıkı kez kan verdım hastaneye şimdi aa ma değerim düzenli artıomu dıede merak edıorum ıkı gunde bır kan vermeye devammı etsem bi sıkıntı olurmu vucudun dengesi bozulurmu acaba?

Yok csnim ne olcak dengeye :) valla canım ben 3 defa kan verdim sonrada dr bi daha istemedi 2 3 hafta sonra gel kalp atisina bakalım direk dedi kese ye de bakmadı yani ama ben haftaya tekrar gideceğim kese için . Benim anladigim kadarıyla deger keseyi görebilecek kadar yukseldikten sonra dr artık hcg istemiyor benim arkadaslarda da öyle oldu hep ama bende xok merak ediyorum yükseliyor mu diye o kişisel tercih bence sen istersen dr bakar ama düzenli artış gorduyse istemez ona çok takılma yani

direk kalp atışımı ıstedı :))) evet merak ya ozamn kese hangı değerde gorunur bana doktor bı hafta sonra gel dedı ama sanmıorum kı bı haftaya gorunsun sankı gtcem okadar yolu goremeden gelcem gbı hssedıom :)

Canım yüksek ateş bebeğe zarar verir diye duymuştum... hamilelere de sadece parola veriyorlar diye biliyorum.. bence sen evde vakit harcama eşinle acilinde kadın dogumcu olan bir hastaneye gidin o baksın bunlar ciddi şeyler burdan söylemekle ve okuduğunu uygulamakla olmaz canım. . Hani bişey olmaz Allahın izniyle sen önlem amaçlı Dr git şimdi canım. .

Aynen öyle yaa insan bi keseye bakar devlet hastanesi işte :)) bi yerde 1500 den xok olunca görünür diye bişey okumuştum ama degisebilirmis kişiden kişiye görünür ins yakın zamanda

Canım haklısın da dr a gitmiştim zaten dr söyledi bunları ateş bebeğe zarar verir parol kullan diye Ates kontrolü yapıyorum sürekli 37 nin üstüne çıkmadı daha . İlaç kullanayim da bi geçer ins geçmezse tekrar giderim zaten

Ayyyyyy canım öyle desene korkuttun beni yaaaaaa yanımda olsan döverdim seni :))) atesim yüksek diyince 38 39 sandım.. iyi çok şükür normalmiş Rabbim korusun

Ayyyyyy canım öyle desene korkuttun beni yaaaaaa yanımda olsan döverdim seni :))) atesim yüksek diyince 38 39 sandım.. iyi çok şükür normalmiş Rabbim korusun

:))) kız o kadar yüksek olsa böyle sakin sakin oturuyor olur muydum:))) çok şükür xok yüksek değil de benim genelde bu kadar da çıkmaz o yüzden ysniyormusum gibi geliyor bana :))) öyle iste. ya bi de bişey diycem ben daha keseyi görmeye gitmedim ya p.tesi gitmesem de cuma gitsem kalp atisini da duyma şansım olur mu ki 6.haftada

Olabilir tabiki canım:) peki sence cumaya kadar sabredebilecekmisin :)

Olabilir tabiki canım:) peki sence cumaya kadar sabredebilecekmisin :)

Evet asil soru bu :)) Tabiki Hayır :))) hasta olmasam dün gidecektim duramiyorum yerimde ama eşimde ısrarla bekleyelim diyo beni sakinlestirmeye çalışıyor bu kez de kalp atışı telaşina girerim diye:)

Evet asil soru bu :)) Tabiki Hayır :))) hasta olmasam dün gidecektim duramiyorum yerimde ama eşimde ısrarla bekleyelim diyo beni sakinlestirmeye çalışıyor bu kez de kalp atışı telaşina girerim diye:)
bence git keseni gör rahatla ki senin mutlaka gorunur cunku senin degerlerin benimkinden yüksek..
iki kollu stress yaşama sonra geriye kalp atışı kalır onuda duyarsın Allahın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…