bence git keseni gör rahatla ki senin mutlaka gorunur cunku senin degerlerin benimkinden yüksek..
iki kollu stress yaşama sonra geriye kalp atışı kalır onuda duyarsın Allahın izniyle :)
Adetten dort gun once 11 cikmisti adetten iki gun once 53 cikti ve bugun adet gunum 134 cikti kac haftalik bilmiyorum son adet tariglhm 27 ekimtatlım snn kaç haftalık bebiş gerçi oanda bağlı hcg kaçdı?
Adetten dort gun once 11 cikmisti adetten iki gun once 53 cikti ve bugun adet gunum 134 cikti kac haftalik bilmiyorum son adet tariglhm 27 ekim
Ay bilmiyorum ki.Kafamda deli sorular yaa sen p.tesi tekrar gidecek misin
Ay bilmiyorum ki.
gitmeyim diyorum nasıl olsa keseyi gördüm 1 hafta sonra gideyim kalp atışı için..mantıklı değilmi
Oldu mu o kadar benim kii:)Canım benim sat 23 ekim bugün tam 5 haftaligız seninde 4 hafta 3 günlük fln olması lazım
Istanbulda m ikametgah ediosnOldu mu o kadar benim kii:)
Oldu mu o kadar benim kii:)
Istanbulda m ikametgah ediosn
e bnmde sat 9 ekımdı anm bnm değerler bozuk yaKesinlikle çok mantıklı-bugün ki dr kalp atışı şu gün duyulur fln dedi mi Ayy ne heyecanlı bekleyisler bunlar
e bnmde sat 18 ekımdı anm bnm değerler bozuk ya
18 bıle deıl notlarıma baktım 9 ekımmış yahu ya bnm bebiş son anda bı hamle yaptı tutundu var bunda bişi :)))kız olur mu öyle şey :)
18 bıle deıl notlarıma baktım 9 ekımmış yahu ya bnm bebiş son anda bı hamle yaptı tutundu var bunda bişi :)))
tüh be geç döllenmeyı tut erkenden tespit et sonrada bekle yok efendım keseydı kal atışıydı nıe 2-3 aylıkken ogrenmedım ne vardı takıp edecek :) işsizlik işteGeç dollenmedir o:))
tüh be geç döllenmeyı tut erkenden tespit et sonrada bekle yok efendım keseydı kal atışıydı nıe 2-3 aylıkken ogrenmedım ne vardı takıp edecek :) işsizlik işte
aynen tatlım vardır bı hayır bakalım o değerleri hızla arttırıp onumuz cuma kese gorcem bn kararlıyım :))) bu pazar bıda devlet hastanesi yolu tutayım :)aynen ya bende 3 4 aylıkken öğrenmek isterdim valla
Canım doktorlardan çok sen yardımcı oldunCanım ozaman 4 Hf ta 3 günlük fln olması lazim
aynen tatlım vardır bı hayır bakalım o değerleri hızla arttırıp onumuz cuma kese gorcem bn kararlıyım :))) bu pazar bıda devlet hastanesi yolu tutayım :)
duyarsın duyarsın :) haber et mutlaka :)Tut bakalım :) bende cuma gideceğim herhalde belki kalp atışı da duyulur umuduyla:))
Canım doktorlardan çok sen yardımcı oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?