hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

İnş ya daha 6 haftalik olcak cuma günü ama umut dünyası işte kese görmeden kalp atışı görme derdindeyiz:)) sende haberdar et
ederim etmem mi:) daha güzel aslında ama sabredebılene :) bnmde sıkıntı ilçede oturuyo olmam il de olsam doktorun sapığı gibi peşinde gezerdim heralde hcg yukseldımı kese gorundumu dıe

ederim etmem mi:) daha güzel aslında ama sabredebılene :) bnmde sıkıntı ilçede oturuyo olmam il de olsam doktorun sapığı gibi peşinde gezerdim heralde hcg yukseldımı kese gorundumu dıe

Ayy ne alemsin yaa :))) beni de eşim tutuyor valla bana kalsa hergün dr a gideceğim

Ayy ne alemsin yaa :))) beni de eşim tutuyor valla bana kalsa hergün dr a gideceğim
senınkı ıyı tuutuo benımkı kızıyor :) hayatım paazar gunu bıda kan verelımmı hcg artmışmı dıorum...
- ya zaten kansızsın otur bı oturdun yerde sürekli kuruntu yapma dıo bişede sorulmuo

Aman yaa nasıl dayaniyorlar nasıl bu kadar meraksiz olabiliyorlar anlamıyorum valla

Aman yaa nasıl dayaniyorlar nasıl bu kadar meraksiz olabiliyorlar anlamıyorum valla
ilk gebeliğin dimi senin ..... şimdi bizim ilk aslında cokda deıl ıkı aydır bebek ıstıoduk ılk baş şöyle bı sevındı mevındı sonra napcaz kese gorup dırek bebeı gormeye gderız ıkı ay sonra gdelım hastaneye diyo siniiiir

Evet ilk ya bizde geçen ay düşünmeye başladık bizimki de önce xok sevindi şimdi kese görünce nolcak kj bebeği görelim diyo çok stres yaptığımı idda ediyo amaan

Evet ilk ya bizde geçen ay düşünmeye başladık bizimki de önce xok sevindi şimdi kese görünce nolcak kj bebeği görelim diyo çok stres yaptığımı idda ediyo amaan
ay aynı aynı erkek mılletı :)))) aman napalım bzıde heyecanlarımızı bırbırımızle paylaşırız napalım :)

Hamile olduğumu ogrendıgımden beri öyle xok araştırıyorum ki:) ee bi de devlete gidiyorsan doktorlar belli zaten agizlarindan cimbizla alıyoruz lafı o yüzden is başa düştü :))
Bi kere özele gittim bugün de devlete gittim ama bidaha gitmem :) canım iyi bi doktor araştırcam güven Hastanesi iyi diyolar bi kaç yer daha var bakcam artık

ben 15 gündür hastalıkla mücadele ediyorum biliyosun. hala daha devam edyor. bu saatte ayaktayım yatamıyorum öksürüyorum.. dün gece 4 e kadar öksürmekten yatağa bile gidemedim. boğazlarım felaket ağrıyor. durmadan tarçınlı bal ballı ıhlamur tuzlu su gargara yapıp duruyorum cnm.

Olabilir tabiki canım:) peki sence cumaya kadar sabredebilecekmisin :)

kızlar ben kendimi sabırsız bilirdim ama değilmişim baksanıza :) sizi sabırsızlar sizi .benim 8 gün önce yani battan 4 gün sonra (4+4) 3206 idi. şimdi 50000 i geçmiştir. hala bekliyorum tam 6+0 olsun diye :) ikisini bir göreyim duyayım diye

Bi kere özele gittim bugün de devlete gittim ama bidaha gitmem :) canım iyi bi doktor araştırcam güven Hastanesi iyi diyolar bi kaç yer daha var bakcam artık

Güven iyi dir canım ys akay a da iyi diyorlar bak bi de medicalparkta meltem hanim varmış oraya yeni başlamış eskiden sincandaymis herkes inanılmaz memnun onu bi düşün derim

Biliyorum canım ya çok geçmiş olsun ben 2 gundur uyuyamiyorum mahfoldum semi düşünemiyorum bile insan daha da telaslaniyor hamile olunca başka zaman olsa bu kadar dusmem üstüne . En kısa zamanda toparlariZ ins ya

Ya çok merak ediyorum ama bende senin gibi belki kalp atisini da duyarım diye tam 6 haftada gideceğim ins cuma günü ins duyabiliriz ya:)

Biliyorum canım ya çok geçmiş olsun ben 2 gundur uyuyamiyorum mahfoldum semi düşünemiyorum bile insan daha da telaslaniyor hamile olunca başka zaman olsa bu kadar dusmem üstüne . En kısa zamanda toparlariZ ins ya

İnşallah cnm. Dün akşam tuzlu suya karbonatta ekledim öyle gargara yaptım. Sanki daha iyi geldi. Sende dene istersen. Bu gece daha erken uykuya daldım.öjsürüjten utanıp durmadım. Bide iki yastık üst üste koyup öyle yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…