hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Güven iyi dir canım ys akay a da iyi diyorlar bak bi de medicalparkta meltem hanim varmış oraya yeni başlamış eskiden sincandaymis herkes inanılmaz memnun onu bi düşün derim
Batıkent te oturuyoruz zaten burdaki medicalparka gidebilirim o zaman canım sen düşündün mü nereye gideceksin

Batıkent te oturuyoruz zaten burdaki medicalparka gidebilirim o zaman canım sen düşündün mü nereye gideceksin

Csnim ben etimed banu hanimdan randevu aldım orayı düşünüyorum diğer yerler çok ters kalıyor banu hanimla ilgili de iyi şeyler duydum bakalım gidince göreceğiz

arkadaşlar ben de bugün kan tahlili sonucu hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim 245

arkadaşlar ben de bugün kan tahlili sonucu hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim 245, ben size hamilelik takvimini nasıl eklediğinizi sormak istiyorum

Tebrik ederim canım xok sevindim :) üst sağ da profilin var ya oraya gir ordan kişisel bilgilere gel aşağı doğru in gebelik takvimi yazıyor

Kizlaaar ne zamandır siteye girilmiyordu Nasılsıniz durumlar nasil :)

selaaaaammmmm, ben en son yaşadığım kimyasal gebelikten sonra küsmüştüm siteye de girmiyodum ama cumartesi günü 188.8 sonucu elime gelince yine aşındırmaya başlıcam siteyi gibi göründü gözüme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…