İnşallah cnm. Dün akşam tuzlu suya karbonatta ekledim öyle gargara yaptım. Sanki daha iyi geldi. Sende dene istersen. Bu gece daha erken uykuya daldım.öjsürüjten utanıp durmadım. Bide iki yastık üst üste koyup öyle yatıyorum
Batıkent te oturuyoruz zaten burdaki medicalparka gidebilirim o zaman canım sen düşündün mü nereye gideceksinGüven iyi dir canım ys akay a da iyi diyorlar bak bi de medicalparkta meltem hanim varmış oraya yeni başlamış eskiden sincandaymis herkes inanılmaz memnun onu bi düşün derim
Batıkent te oturuyoruz zaten burdaki medicalparka gidebilirim o zaman canım sen düşündün mü nereye gideceksin
Güzel haberlerini bekliyorum bendeCsnim ben etimed banu hanimdan randevu aldım orayı düşünüyorum diğer yerler çok ters kalıyor banu hanimla ilgili de iyi şeyler duydum bakalım gidince göreceğiz
Güzel haberlerini bekliyorum bende
arkadaşlar ben de bugün kan tahlili sonucu hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim 245, ben size hamilelik takvimini nasıl eklediğinizi sormak istiyorum
çok teşekkür ederim öğrendim sonradan düzenledim mesajımı :)Tebrik ederim canım xok sevindim :) üst sağ da profilin var ya oraya gir ordan kişisel bilgilere gel aşağı doğru in gebelik takvimi yazıyor
çok teşekkür ederim öğrendim sonradan düzenledim mesajımı :)
Canımm günaydınnKizlaaar ne zamandır siteye girilmiyordu Nasılsıniz durumlar nasil :)
Kizlaaar ne zamandır siteye girilmiyordu Nasılsıniz durumlar nasil :)
Canımm günaydınn
selaaaaammmmm, ben en son yaşadığım kimyasal gebelikten sonra küsmüştüm siteye de girmiyodum ama cumartesi günü 188.8 sonucu elime gelince yine aşındırmaya başlıcam siteyi gibi göründü gözüme :)
ben de çok düşük yakaladım. katlanarak büyüdü canım. önemli olan sabitlenmemesi veya düşmemesi olması lazım
valla daha tıbbi olarak gebelik teşhisi konulana kadar yani kese oluşup bebek görülene kadar pek sevinemicem galiba ben :)Ayy caniim tebrik ederim cpk sevindim :)
seni ozledık :)Kizlaaar ne zamandır siteye girilmiyordu Nasılsıniz durumlar nasil :)
valla daha tıbbi olarak gebelik teşhisi konulana kadar yani kese oluşup bebek görülene kadar pek sevinemicem galiba ben :)
valla daha tıbbi olarak gebelik teşhisi konulana kadar yani kese oluşup bebek görülene kadar pek sevinemicem galiba ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?