bugün gidip kan versem iyi olur aslında ama ondan bile korkuyorum :/ben de tıpatıp sana katılıyorum...
durumumuz aynı...
rüyalarıma kadar grdi doktora gdıorum kese varmı dıe baktırıorum o derece :)ben de tıpatıp sana katılıyorum...
durumumuz aynı...
seni ozledık :)
geçen sefer eşim de ben de dağıldık. şimdi yoğurdu üffleyerek yiyoruz ama bu sefer de heyecanımızın içine ediliyoHaklisin galiba ama yinede insan seviniyor ya sadexe çok kaptirmamaya çalışıyor
ay yok goturmedı herif :) dur dur dıye dıye bugun gtcem kan vercem değer bole fırladı gtyyse tey tey teyCanooo bende çok özledim :)) naptin ya çok merak ettim seni pazar günü gidemedin herhalde eşini ikna edip :))):*
ben de tıpatıp sana katılıyorum...
durumumuz aynı...
geçen sefer eşim de ben de dağıldık. şimdi yoğurdu üffleyerek yiyoruz ama bu sefer de heyecanımızın içine ediliyo
ay yok goturmedı herif :) dur dur dıye dıye bugun gtcem kan vercem değer bole fırladı gtyyse tey tey tey
bu sefer farklı zaten her şey, geçen sefer çok akıntım ve lekelenmem vardı, bu sefer hiç bişi yok, geçen sefer 35ti ölçtürdüğümde bu sefer 188.8, umut var gibi ama bakalım, Allah'ın işine karışmak gibi olmasın :)Anlayabiliyorum canim ya iyi düşünelim iyi olsun Herşey Güzel olur ins dua edelim bol bol
bu sefer farklı zaten her şey, geçen sefer çok akıntım ve lekelenmem vardı, bu sefer hiç bişi yok, geçen sefer 35ti ölçtürdüğümde bu sefer 188.8, umut var gibi ama bakalım, Allah'ın işine karışmak gibi olmasın :)
keseye goturmuyo kan tahlılıne goturuo :):) düşün ona sevınıorum şöyle 600lerı fılan gorurum dıe hcg deAyy hadi ins ya ins keseyi de görüp gelirsin git biran öncede haber ver bize
İyi iyi masaAllah ins 3 e katlanır
oysa ben hamile kaldım mı doğuyo direk sanıyodum, öyle değilmiş meğer :)
keseye goturmuyo kan tahlılıne goturuo :):) düşün ona sevınıorum şöyle 600lerı fılan gorurum dıe hcg de
ay inş saat 3 de gtcez aç tok cok farketmıo sanırım ya dımı:)) görürsün ins canim ya merakla heyecanla hayırlı haberlerini bekliyorum :)
İyi iyi masaAllah ins 3 e katlanır
bu sefer farklı zaten her şey, geçen sefer çok akıntım ve lekelenmem vardı, bu sefer hiç bişi yok, geçen sefer 35ti ölçtürdüğümde bu sefer 188.8, umut var gibi ama bakalım, Allah'ın işine karışmak gibi olmasın :)
ay inş saat 3 de gtcez aç tok cok farketmıo sanırım ya dımı
umut her daim vardır...
umutsuzluk şeytandan..
sabredip dua ile beklicez inşaallah canım
bugün gidip kan versem iyi olur aslında ama ondan bile korkuyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?