hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

İKİ GÜNE BİR İKİ KAT ARTMASI GEREKİYORMUŞ..

SEN DR A GİDİYOR MUSUN?

CUMARTESİ VERDİYSEN BUGUN DE VERMEN GEREK Kİ TAKİBİ NET OLSUN.. :)

ya doktorum da var, hatta demin whatsapp'tan yazdım, geleyim mi hemen bekleyelim mi biraz daha diye :) vermek lazım kan 2 günde 1 ama eşim istemiyor, üzülüyoruz sonra çok diyor. ama bu sefer de meraktan çatlıcam :)

ya doktorum da var, hatta demin whatsapp'tan yazdım, geleyim mi hemen bekleyelim mi biraz daha diye :) vermek lazım kan 2 günde 1 ama eşim istemiyor, üzülüyoruz sonra çok diyor. ama bu sefer de meraktan çatlıcam :)

HAKLISIN aslında insan yarın kan vercem yok sonuç alcam yok bilemm ne insan stres oluyor vallahi ::)

Merhaba arkadaşlar. Sat 26 ekim. 25 kasım cars günü hcg 75 çıkmıştı. Dr hamilesin dedi cuma tekrar gel dedi. Bu defa 125 çıktı. 4 aralik cuma günü gel , keseye bakalım dedi. Benim icim çok huzursuz. Değerlerim düşük diye. Bakıyorum herkezin yuksek rakamları. Dr katlanarak gittiği surece sıkıntı yok desede 75 den 125 e 2 günde ulaştığı rakam bu olsada ben çok tedirginim. Cumaya kadar nasıl sabretcem bilmem.

Canım hiç meraklanma önemli olan artış olması doktorlar da öyle diyolar zaten döllenme daha geç olmuştur hormonlar da kişiden kişiye değişir zaten hiç merak etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…