Ne de güzel söyledin masaAllah :))
Sabır sabır sabır
cumartesi verdim en sonkaç gün önce verdin en son_?
NE bilgisizmişiz ::::
ALLAH yardımcımı zolsun :)
BENDEEEEEahahahah yok yahu şaka yapıyorum bilmediğimden değil de, bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim.
ahahahah yok yahu şaka yapıyorum bilmediğimden değil de, bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim.
cumartesi verdim en son
bakın bizim mükafatımız olcaktır...
ah az sabredip gönlümüzü ferah tutsak :)
inaanıyorum inşaallah güzellikler bizi bekler :)
İKİ GÜNE BİR İKİ KAT ARTMASI GEREKİYORMUŞ..
SEN DR A GİDİYOR MUSUN?
CUMARTESİ VERDİYSEN BUGUN DE VERMEN GEREK Kİ TAKİBİ NET OLSUN.. :)
ya doktorum da var, hatta demin whatsapp'tan yazdım, geleyim mi hemen bekleyelim mi biraz daha diye :) vermek lazım kan 2 günde 1 ama eşim istemiyor, üzülüyoruz sonra çok diyor. ama bu sefer de meraktan çatlıcam :)
İyiyim canım hastane araştırdım biraz etimed iyiymiş büyük bi ihtimal cuma günü gitcem sen ne yaptınGünaydın kuzum nasılsın :)
İyiyim canım hastane araştırdım biraz etimed iyiymiş büyük bi ihtimal cuma günü gitcem sen ne yaptın
Kizlar adetim uc gun gecti ve btxg degerim 648 olmus
Uc gun once 154 tu sizce gunde cok fazla yukselmemis miEn son kaçtı kuzum gayet güzel değer:)
Uc gun once 154 tu sizce gunde
Ya canim bosver sene gayet güzel işte çok güzel hatta
Bide medicalpark ta bi doktor varmış onu ögrencek arkadaşım ona göre gitcem ama büyük bi ihtimal etimede gitcem canımAaa sende mi bende etimed den banu hanimdan randevu aldım cumaya
Bide medicalpark ta bi doktor varmış onu ögrencek arkadaşım ona göre gitcem ama büyük bi ihtimal etimede gitcem canım
Canım hiç meraklanma önemli olan artış olması doktorlar da öyle diyolar zaten döllenme daha geç olmuştur hormonlar da kişiden kişiye değişir zaten hiç merak etme benceMerhaba arkadaşlar. Sat 26 ekim. 25 kasım cars günü hcg 75 çıkmıştı. Dr hamilesin dedi cuma tekrar gel dedi. Bu defa 125 çıktı. 4 aralik cuma günü gel , keseye bakalım dedi. Benim icim çok huzursuz. Değerlerim düşük diye. Bakıyorum herkezin yuksek rakamları. Dr katlanarak gittiği surece sıkıntı yok desede 75 den 125 e 2 günde ulaştığı rakam bu olsada ben çok tedirginim. Cumaya kadar nasıl sabretcem bilmem.
Tamam canımTamam canım haberlesiriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?