hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Özel de 125 çıkan sonuç devlet hast de 37 çıktı ... kafam karma karışık . Hamileyim diye sevinirken simdi acabalardayım

25 kasım da 75 , 27 kasım da 125 çıkmıştı özel de. Bugün devlet hast gittim 37 çıktı (((

ya kızlar bende bişey sorcam benim hcg degerim yüksek bu haftada ultrsayondan bakılcak hatta ama bugün bende biraz kahverengi lekelenme oldu neden acaba bugün mi gitsem yoksa doktora

ya kızlar bende bişey sorcam benim hcg degerim yüksek bu haftada ultrsayondan bakılcak hatta ama bugün bende biraz kahverengi lekelenme oldu neden acaba bugün mi gitsem yoksa doktora

Bilemiyorum ki csnim ya kirmiziysa tehlikeli diyor uzmanlar ama seninki önemli bişey değildir herhalde bence sen yinede bi git aklında kalmasin

fazlada degildi canım kan gibide degil aslında ben yinede panikledim
Canım hemen bir kadın dogumcu ya gitmedim progestron mu ne var bir iğne böyle lekesi gelenlere veriyorlar düşük tehlikesine karşı koruma amaçlı.. İnşallah sadece bir lekelenme dir. . Kanama olmadıkça korkma içini ferah tut..

Saat birde gitcem canım yinede ne olur ne olmaz dedim çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…