inşallah güzel haberler alırsın canımgünaydın :)
bugun 4.kez kan verdim bakalım beta ne durumlarda :)
inşallah güzel haberler alırsın canım
günaydın :)
bugun 4.kez kan verdim bakalım beta ne durumlarda :)
inşaallah kuzum :) hayırlarlaaaaaaGünaydın :) hayırlı haberlerini bekliyoruz ins bizi haberdar etmeyi unutma :)
Özel de 125 çıkan sonuç devlet hast de 37 çıktı ... kafam karma karışık . Hamileyim diye sevinirken simdi acabalardayım
AMİN hayırlarla RABB im e sığındım :)
canım moralini bozma bazen labratuardan labratuara bile fark edebiliyomuş ilk gittigin hastaneye git bi görüş25 kasım da 75 , 27 kasım da 125 çıkmıştı özel de. Bugün devlet hast gittim 37 çıktı(((
Özel de 125 çıkan sonuç devlet hast de 37 çıktı ... kafam karma karışık . Hamileyim diye sevinirken simdi acabalardayım
Allah Allah ya xok ilginç . Kanaman fln oldu mu canım düşük yapıyor olabilir misin acaba ://
ya kızlar bende bişey sorcam benim hcg degerim yüksek bu haftada ultrsayondan bakılcak hatta ama bugün bende biraz kahverengi lekelenme oldu neden acaba bugün mi gitsem yoksa doktora
Canım hemen bir kadın dogumcu ya gitmedim progestron mu ne var bir iğne böyle lekesi gelenlere veriyorlar düşük tehlikesine karşı koruma amaçlı.. İnşallah sadece bir lekelenme dir. . Kanama olmadıkça korkma içini ferah tut..fazlada degildi canım kan gibide degil aslında ben yinede panikledim
Saat birde gitcem canım yinede ne olur ne olmaz dedim çok teşekkürlerCanım hemen bir kadın dogumcu ya gitmedim progestron mu ne var bir iğne böyle lekesi gelenlere veriyorlar düşük tehlikesine karşı koruma amaçlı.. İnşallah sadece bir lekelenme dir. . Kanama olmadıkça korkma içini ferah tut..
Tamam canım Dr sonra bize haber ver merak ediyorumSaat birde gitcem canım yinede ne olur ne olmaz dedim çok teşekkürler
İlki kaçtı canim iki katına artmış ise superkzılar beta 430 olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?