hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Ayy çok sevindim kuzuuum:) dr Kim muayene ücreti nasıl

Ee çok iyi çok uygun valla doğum ücreti nasıl acaba ya bize uzak kalıyor biraz ama dusunulebilir
Canımm tam ögrencem ama 3000 bin lira falanmış ben kesin ögrenince sana söylerim yine ama çoğu hastaneden güzel kalabalık degil ilgili herkes bi bak istersen

Canımm tam ögrencem ama 3000 bin lira falanmış ben kesin ögrenince sana söylerim yine ama çoğu hastaneden güzel kalabalık degil ilgili herkes bi bak istersen

Tamam canım çok sağol ben etimed e gitcem bu cuma ama sonraki günlerde degistiririm belki duruma göre beta baktı mi kalp atışı için ne zaman gidrceksin

oh oh çok şükür çok sevindim canım :)

çok şükür

Tamam canım çok sağol ben etimed e gitcem bu cuma ama sonraki günlerde degistiririm belki duruma göre beta baktı mi kalp atışı için ne zaman gidrceksin
Canımm kana eski sonuçlarıma baktı aslında ultrasyonda gözükmez daha dedi ama ben bakalım yinede diyince baktı eger ultrasyonda gözükmeseydi kan isteyecekti gözükünce istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…