Saat birde gitcem canım yinede ne olur ne olmaz dedim çok teşekkürler
Olsun canım ben anladımKadın dogumcu ya git yazdım ne çıktı ah bu klavye ah...
Canım medicalpark a gittim ben bayagi begendim doktorda iyi sürekli ona gitcem keseyi bile gördümKuzum naptin haberdar et
Canım medicalpark a gittim ben bayagi begendim doktorda iyi sürekli ona gitcem keseyi bile gördümdoktor bişey olmaz yerleşme kanamasıdır kahverengi önemli degil kırmızı olmasın kontrol et dedi yinede bi ilaç verdi canımm
Canım doktorun adı pınar iyi bi doktor hastanede çok ilgili muayene ücreti 70 lira ama dogum paketleri falan da varmışAyy çok sevindim kuzuuum:) dr Kim muayene ücreti nasıl
Canım doktorun adı pınar iyi bi doktor hastanede çok ilgili muayene ücreti 70 lira ama dogum paketleri falan da varmış
Canımm tam ögrencem ama 3000 bin lira falanmış ben kesin ögrenince sana söylerim yine ama çoğu hastaneden güzel kalabalık degil ilgili herkes bi bak istersenEe çok iyi çok uygun valla doğum ücreti nasıl acaba ya bize uzak kalıyor biraz ama dusunulebilir
Canımm tam ögrencem ama 3000 bin lira falanmış ben kesin ögrenince sana söylerim yine ama çoğu hastaneden güzel kalabalık degil ilgili herkes bi bak istersen
Canım medicalpark a gittim ben bayagi begendim doktorda iyi sürekli ona gitcem keseyi bile gördümdoktor bişey olmaz yerleşme kanamasıdır kahverengi önemli degil kırmızı olmasın kontrol et dedi yinede bi ilaç verdi canımm
Canımmm allah razı olsun banada dua etoh oh çok şükür çok sevindim canım :)
çok şükür
Canımm kana eski sonuçlarıma baktı aslında ultrasyonda gözükmez daha dedi ama ben bakalım yinede diyince baktı eger ultrasyonda gözükmeseydi kan isteyecekti gözükünce istemediTamam canım çok sağol ben etimed e gitcem bu cuma ama sonraki günlerde degistiririm belki duruma göre beta baktı mi kalp atışı için ne zaman gidrceksin
Kalp atışı için için falan da on gün sonra tekrar çağırdı canımmTamam canım çok sağol ben etimed e gitcem bu cuma ama sonraki günlerde degistiririm belki duruma göre beta baktı mi kalp atışı için ne zaman gidrceksin
Canımmm allah razı olsun banada dua etinşallah sende yakında sende görürsün
Saol canımmİNŞAALLAH yavum benim :)
dua ediyorum :)
sen de et kuzum :)
Ka
Kalp atışı için için falan da on gün sonra tekrar çağırdı canımm
Saol canımmetmezmiyim inşallah en kısa zaman da güzel haberler sende kuzum dualarım seninle
Canımm cuma günü güzel haberlerini bekliyorumTamam kuzum hadi geçmiş olsun o zaman sana darısı kalp atisina :)))
Canımmmm çok güzel ya keseni de görmüşün iyi çok şükür.. bişey sorucam kese boyu nekadar söyledimi :)Olsun canım ben anladımgittim keseyi bile gördüm :) doktor bişey olmaz dedi ama yinede bi ilaç verdi
Canımm cuma günü güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?