hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Ayy kuzuum iyiyim şükür hastalıkla savaşıyorum cuma için gün sayıyorum valla iyi sabırlı çıktım hayret ediyorum :)) sen nasılsın canım :)
Valla ya :) ama en iyisini yaptın beklemekle keşke bende sabredebilseyedim :) ne güzel hepsini birlikte görür duyardım :) İnşallah bunu sağlikli bi şekilde doğrayım ikincisinde bekliycem insallaahhh :))))

Valla ya :) ama en iyisini yaptın beklemekle keşke bende sabredebilseyedim :) ne güzel hepsini birlikte görür duyardım :) İnşallah bunu sağlikli bi şekilde doğrayım ikincisinde bekliycem insallaahhh :))))

Ooo bakıyorum da çok alıştın sen gebeliğe şimdiden 2.sini düşünmeye baslamissin bile masaAllah masaAllah :))) sen şimdi ne zaman gideceksin tekrar bi de devam edecek misin o doktora bak ece medicalparkta pınar hanımdan memnun kalmış batikentte

kızlar benim de 10.günüm kan testinde beta hcg değerim 20,8 sizce normal mi? sevinmelimiyim üzülmelimiyim? testi cuma tekrarlıycaz

Canım bildiğim okadar iyi Dr varki cukurambarda falan amma lakin uzak.. benim için önemli olan yakın olması acil bi durumda hemen gitmem.. oyuzden uzak olanları eledim. Etimedi biliyorum çok temiz.. yine gitcem ona belki dedim benim psikolojim ile alakaliydi onun için negatif hissetmiş olabilirim :) 15 gün sonra randevum var eğer yine aynı elektriği alırsam ahmet hocaya gidicem :)

yok cnm bnm tüp bebekti trasferden sonra 10.günkü değer
Canım onu ben bilmiyorum fazla ama tüp bebek tedavisinde kullanılan bazı ilaçlarda değerleri etkileyebiliyormus duyduğuma göre. . Oyuzden temkinli ol ve sabret canım sonra yine kan testi yaptır. Normalde 2 günde katlayarak artması lazım. . Yine kan testi yaptırırım inşallah katlayarak artar.. normalde 10 üzeri hamile demek seninde çok erken daha adetine var 20 çıkmasi iyi.. tabi dediğim gibi tüp bebek de alınan hormonların yüksek çıkarabiliyor.. Ama inşallah Rabbim bebisini gibisine kondurmustur güzel haberlerini alınca bizimlede paylaş canım

Haklisin canım hadi hayirli haberlerini alırız ins :)

hayırlısıyla aldığımda yazarım tşk ederim saolun..

bihayaldi canım etimed e bi arkadaşım gitmiş o pek memnun kalmamış sende gitcem diyodun ya sana söyleyim dedim istersen bi git begenmez sen tekrar bakarsın

Ama benim 3 arkadaşım etimed de doğum yapti 3 üde memnun hatta biri 2ciye hamile ve ondada etimede gidiyor.. Ben etimed hastanesini beğeniyorum safra ameliyatimi geçen yıl orda oldum. Hemşireler ilgiliydi Dr um iyidi en önemlisi odam çok temizdi.. ilgi alaka çok güzeldi. . Onun için benim etimed hastanesi ile tereddütum yok sadece kadın doğum kısmına ilk defa gittim dün bir bugün 2 zaten doğum yapan arkadaşımlarımda tavsiyesi önemli. . Banu hanımda aslında iyi di bana herşeyi anlattı biraz hamileliğin vermiş olduğu naz var sanırım bende..
bide bazen bu Dr işini abartıyor musuz gibi geliyor..
Şöyle ki hepimiz devlet hastanesinde doğduk yani adı üstünde DOĞDUK

valla maşallahımzıda var ıyı doğmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…