hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Yaaa canım haklısın valla ben gittim ama hala diyorum ki begenmezsem ilerde hemen degistiririm ilk oldugu için mi böyle valla bende anlamadım

Yaaa canım haklısın valla ben gittim ama hala diyorum ki begenmezsem ilerde hemen degistiririm ilk oldugu için mi böyle valla bende anlamadım

Bence fazla kurcalamamak lazım canım ben pinpirikliyim.. gereksiz bir beğenmeme moduna giriyorum bazen halbuki Dr um bana yapmam gereken i ilk gittiğimde söyledi daha yolun başındayız çok heycanliyiz biraz endişeliyiz ondan oluyor böyle :)

Canim nezamandir giremiyorum ben siteye baya yazismalar olmus. Ne yaptin sen 1in de gidecektin diye hatirliyorum. Kalp atisi kese ne alemde
Canım keseyi gördük çok şükür drum daha yeni dedi 2 hafta sonra gel dedi inşallah kalp atisini duyarız :)

Benimde öyle en ufak şey gözüme batıyor bidaha gitmem diyorum hemen zamanla düzelir inşallah canımm

Nezaman gordun sen keseyi ben de yarin gidecem kalp atisini da duyariz diye umitlenmistim ama duyamazmiyiz simdi.

canım seninki ne kadarlık biz bu cuma 6+0 olcaz ıns bizde belki kalp atısını da duyarız diye umutlandık ama cuma duyarız ins

Nezaman gordun sen keseyi ben de yarin gidecem kalp atisini da duyariz diye umitlenmistim ama duyamazmiyiz simdi.
İlk geçen hafta cuma günü gördüm canım canım o belli olmaz bana dr geç döllenme olmuş olabilir dedi.. bünyeden bünyeye değişiyor.. İnşallah kesenle birlikte kalp atisini da duyarsın haber ver bize yarın

Tamam canim insallah duyariz icimiz rajatar. Cok heyecanliyim zaten gunler gecmiyor.

evet canım sat 23 ekimdi benim senin son hcg kactı? ben en son 4+3 te baktırdım 1687 ydi
Ya bn adetime 1 gun kala 158 di adetimi 1 gun gece de 342 idi ve ayni gun dr gittim yani ayin 24 unde tabi ki kesem gorunmedi yin 3 unde gel bakalim dedi. Ondan sonra bidaha dr da gitmedim hcg de baktirmadim. Dr ultrasonda rahim kalinligi falan guzel tam gebelik var dedi.

Hadi hayırlısı ins ya benimde 1 gün kala 300 2 gün sonra 673 tü 1687 den sonrada bi daha test istemedi 2 3 hf ta sonra kalp atısı için gel dedi biraz erken gitmiş olacagım ama bari keseyi göreyim. bizi de haberdar et dr a gidince

Tamam canim yazarim. Ya simdi benimki bidaha hcg falan istemedi icime kurt dustu simdi

Tamam canim yazarim. Ya simdi benimki bidaha hcg falan istemedi icime kurt dustu simdi

canım o doktordan dr a degisiyor galiba ya mesela benim dr da hic usg de bakmadı hatta 300 e supheli dedi kan testinin katlandıgını görünce tamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…