Sen cuma gunu mu gideceksin dr canim.canım o doktordan dr a degisiyor galiba ya mesela benim dr da hic usg de bakmadı hatta 300 e supheli dedi kan testinin katlandıgını görünce tamam dedi
Sen cuma gunu mu gideceksin dr canim.
Benim de yrn 11 de haberleselim ozaman canim.
Merhaba kızlarrr.İş güç nedeniye pek giremedim siteye.Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin.Senin veAyy kuzuum iyiyim şükür hastalıkla savaşıyorum cuma için gün sayıyorum valla iyi sabırlı çıktım hayret ediyorum :)) sen nasılsın canım :)
Merhaba kızlarrr.İş güç nedeniye pek giremedim siteye.Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin.Senin velavinya06 nın gebeliği ile benımki aynı donem.Şu an bende 6.haftadayım.Kalp atışları için gittiniz mi siz ?
Benım kasık agrılarım bıraz artınca panık yaptım kontrolumu one cekmıstım.24 kasımda gıttım o zaman keseyı gordum o agrılarda normal dedı doktorum.ama bebiş kucucuk oldugu ıcın goremeyız sen cok merak edersın bı ara gel bakarız dedı.bende cumartesı gunu gıtmeyı dusunuyorum. Bebişi inşallah görebilirim tabıı gıtmısken kalp atışlarını da duyabılır mıyım dıye dusunuyorum.Sağol xanim :) Lavinya keseyi gördü ama kalp atışı için 2 hafta sonrs gitcek mis ben cuma kontrol e gideceğim ins 6+0 olcaz kalp atışı duyulur belki diye bekledim bu kadar ama kısmet bakalım sen naptin
Benım kasık agrılarım bıraz artınca panık yaptım kontrolumu one cekmıstım.24 kasımda gıttım o zaman keseyı gordum o agrılarda normal dedı doktorum.ama bebiş kucucuk oldugu ıcın goremeyız sen cok merak edersın bı ara gel bakarız dedı.bende cumartesı gunu gıtmeyı dusunuyorum. Bebişi inşallah görebilirim tabıı gıtmısken kalp atışlarını da duyabılır mıyım dıye dusunuyorum.
O agrılar ıcın gıttıgımde dusuk ıhtımalıyle tekrar kan testı yaptırdıgımda 1205 cıvarlarında cıktı.İlk beta 455di.Kese de gorundu dıyınce bırdaha da kan vermedımBende düşünüyorum da ins duyabiliriz ya ben daha kese görmeye bile gittiğim için çok heyecanlıyım beta kaçtı en son
O agrılar ıcın gıttıgımde dusuk ıhtımalıyle tekrar kan testı yaptırdıgımda 1205 cıvarlarında cıktı.İlk beta 455di.Kese de gorundu dıyınce bırdaha da kan vermedım
aaa süper 1205 değerle vajınal usg mı gordu karından mı ultrasonla canım cok sevındım valla:) demekkı kese 1200 lerde goruluomuşO agrılar ıcın gıttıgımde dusuk ıhtımalıyle tekrar kan testı yaptırdıgımda 1205 cıvarlarında cıktı.İlk beta 455di.Kese de gorundu dıyınce bırdaha da kan vermedım
aaa süper 1205 değerle vajınal usg mı gordu karından mı ultrasonla canım cok sevındım valla:) demekkı kese 1200 lerde goruluomuş
Daha Cok Erken Gorunmez dıye Karından Bakmadılar Vajınal Usgden baktılar.aaa süper 1205 değerle vajınal usg mı gordu karından mı ultrasonla canım cok sevındım valla:) demekkı kese 1200 lerde goruluomuş
dayanamam bennn koşar gderım kız bugun tahmınıme gore 1300 lerde olması lazımdı bnmkının :))) ay ay ama şeye bağlı işte vajınal gorduyse gtmemAyy aman bunu duydun ya sen şimdi yarın gidersin kesin
dayanamam bennn koşar gderım kız bugun tahmınıme gore 1300 lerde olması lazımdı bnmkının :))) ay ay ama şeye bağlı işte vajınal gorduyse gtmembak vajınal başm üffff
hayıııır pazartesi gtcem 5000 olcak inşallah ayyyy :))) çok heycanlııİyi 2 gun sonra git o zaman
hayıııır pazartesi gtcem 5000 olcak inşallah ayyyy :))) çok heycanlıı
bnmı gdım ıkı gun sonra kım gtsınEvet 2 gün sonra git canım sen karından görürsün :) Ay benimde zaman geçmiyor tutuyorum kendimi Busafer yoksa dayanamayıp gidicem ama yok yok sabredicem
Benım Düşük tehlikem olma ıhtımalıyle mecbur baktırdım.Yoksa Bırsey olur dıye baktırmak ıstemıyorudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?