- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
kanamanmı vardı canım yoksa bu düşük tehlıkesı ıhtımalı neye gore acaba ben rahat rahat 5000 beklım dıom ama bişi olmaz ınşallahBenım Düşük tehlikem olma ıhtımalıyle mecbur baktırdım.Yoksa Bırsey olur dıye baktırmak ıstemıyorudum.
Yok hayır kanama yoktu.Ama Kasıklarımda Cok Agrı Vardı.Doktorda Dıs Gebelık veya Dusuk Ihtımalı Olabılır Dıye Dusundu Tekrar Kan Testı Istedı Degerlerde Dusus Varmı Dıye Sonra ultrasondan baktı falan keseyı gorunce sukurler olsunkı dıs gebelık ıhtımalı curudu.Agrılarda normal cok yorulma bolca dınlen dedı su anda agrılarım yok cok nadır oıluyo ama o da normalkanamanmı vardı canım yoksa bu düşük tehlıkesı ıhtımalı neye gore acaba ben rahat rahat 5000 beklım dıom ama bişi olmaz ınşallah
anladım tatlım ılk zamanlar acaıp cok ağrı oluo bndede oleydı şimdi azaldı cok şukur senı yenı anniş senı hemen evham yaptın tabı :):)Yok hayır kanama yoktu.Ama Kasıklarımda Cok Agrı Vardı.Doktorda Dıs Gebelık veya Dusuk Ihtımalı Olabılır Dıye Dusundu Tekrar Kan Testı Istedı Degerlerde Dusus Varmı Dıye Sonra ultrasondan baktı falan keseyı gorunce sukurler olsunkı dıs gebelık ıhtımalı curudu.Agrılarda normal cok yorulma bolca dınlen dedı su anda agrılarım yok cok nadır oıluyo ama o da normal
Aynen Öle.Bi de ben tedavi asamasındaydım.Epeydir Istıyorduk olmuyodu 6 aydır doktora gıdıyordum bı anda mujdeyı aldık.Öyle olunca ınsan herseyden korkuyo malesefanladım tatlım ılk zamanlar acaıp cok ağrı oluo bndede oleydı şimdi azaldı cok şukur senı yenı anniş senı hemen evham yaptın tabı :):)
doğru tatlım valla haklısın ay hepımız bı an once kavuşuruz sağlıklada bıter dertler ınş :) en azından bı kısmı sonrasını sonra düşünürüz :)Aynen Öle.Bi de ben tedavi asamasındaydım.Epeydir Istıyorduk olmuyodu 6 aydır doktora gıdıyordum bı anda mujdeyı aldık.Öyle olunca ınsan herseyden korkuyo malesef
Amin canım. inşallah hepimiz saglıkla sıhhatle evlatlarımızı kucagımıza alırız.doğru tatlım valla haklısın ay hepımız bı an once kavuşuruz sağlıklada bıter dertler ınş :) en azından bı kısmı sonrasını sonra düşünürüz :)
canım bence 3 gün bekleyıp kan tahlılı yaptr ıdrara hemen yansımaya bılıomuş gebelık kan kesın sonuçkızlar bende istiyorum 4 aydır 1 defa kimyasal gebelik yaşadım doktor korunmayın falan dedi. adetimin bugün gelmesi gerekiyodu hala yok. 1 haftadır konuşurken öğürme geliyo kusucak gibi oluryorum mide bulantım var bişiler atıştırınca geçiyo falan. bugün iş yerinden ısrarlara dayanamayak gebelik testi yaptım net tek çizgi çıktı. çok istiyorum yine moralim bozuldu. ara ara kasık ağrım oluyo batma gibi. onun haricinde bi ağrım sancım bişeyim yok. yine olmadımı acaba
Ah canım nasıl anlıyorum senı anlatamam.Bende senın gıbıydım hayatım 28 gunluk adet dongusu etrafında donuyordu.Her reglı donemınde aglayıp sızlanıyor bır gunluk gecıkme bıle olsa umutlanıyordum.Bak sole bırsey var gebelık testı hemen bellı olmaz hastalıgının 10 gun gecmesı lazım.Bence sen hastaneye gıt kan testı ver.benım sat 21 ekımdı.20 kasımda hast.gıttım kan verdım hamıs oldugumu ogrendım.kızlar bende istiyorum 4 aydır 1 defa kimyasal gebelik yaşadım doktor korunmayın falan dedi. adetimin bugün gelmesi gerekiyodu hala yok. 1 haftadır konuşurken öğürme geliyo kusucak gibi oluryorum mide bulantım var bişiler atıştırınca geçiyo falan. bugün iş yerinden ısrarlara dayanamayak gebelik testi yaptım net tek çizgi çıktı. çok istiyorum yine moralim bozuldu. ara ara kasık ağrım oluyo batma gibi. onun haricinde bi ağrım sancım bişeyim yok. yine olmadımı acaba
anladım tatlım ılk zamanlar acaıp cok ağrı oluo bndede oleydı şimdi azaldı cok şukur senı yenı anniş senı hemen evham yaptın tabı :):)
ahhahay kıskanırım tabı kalemın arkasındakı sılgı tanesı buyuklugundekı bebişiKıskanç pırıltıiii önce ben gitcem ohh
:) :)ahhahay kıskanırım tabı kalemın arkasındakı sılgı tanesı buyuklugundekı bebişibnde gormek ıstıorum poğaçamın ustundekı susam tanemı
daha öncede kimyasal gebeliğin olduğunu kasık ağrısıyla öğrendik doktor hamilesin dedi betahcg çok düşüktü ama yeni döllenme olmuştur falan dedi. ondan sonra adetim 1 gün ileri attı hep. düzenim şaştı yani. okadar çok istiyorum ki bebiş. bugün çok moralim bozuldu yine. biraz daha beklicem bi kaç gün en azından. eşimide umutlandırmak istemiyorumAh canım nasıl anlıyorum senı anlatamam.Bende senın gıbıydım hayatım 28 gunluk adet dongusu etrafında donuyordu.Her reglı donemınde aglayıp sızlanıyor bır gunluk gecıkme bıle olsa umutlanıyordum.Bak sole bırsey var gebelık testı hemen bellı olmaz hastalıgının 10 gun gecmesı lazım.Bence sen hastaneye gıt kan testı ver.benım sat 21 ekımdı.20 kasımda hast.gıttım kan verdım hamıs oldugumu ogrendım.
inşallah hamilesindir canım.allah gönlüne göre versin.daha öncede kimyasal gebeliğin olduğunu kasık ağrısıyla öğrendik doktor hamilesin dedi betahcg çok düşüktü ama yeni döllenme olmuştur falan dedi. ondan sonra adetim 1 gün ileri attı hep. düzenim şaştı yani. okadar çok istiyorum ki bebiş. bugün çok moralim bozuldu yine. biraz daha beklicem bi kaç gün en azından. eşimide umutlandırmak istemiyorum
Pekı birşer soracamçKımyasal gebelıkte kese görünüyor mu?Bilmedigim ıcın soruyorum.daha öncede kimyasal gebeliğin olduğunu kasık ağrısıyla öğrendik doktor hamilesin dedi betahcg çok düşüktü ama yeni döllenme olmuştur falan dedi. ondan sonra adetim 1 gün ileri attı hep. düzenim şaştı yani. okadar çok istiyorum ki bebiş. bugün çok moralim bozuldu yine. biraz daha beklicem bi kaç gün en azından. eşimide umutlandırmak istemiyorum
görünmez canımPekı birşer soracamçKımyasal gebelıkte kese görünüyor mu?Bilmedigim ıcın soruyorum.
hayır kese oluşmadan değerler düşüyo tekrar. benim zaten değerlerim en yüksek 110 a çıktı sonra 15 e düştü bize kese görme tarihinde göremeyince tekrar test yaptı düşmüştü değerim.Pekı birşer soracamçKımyasal gebelıkte kese görünüyor mu?Bilmedigim ıcın soruyorum.
Pekı birşer soracamçKımyasal gebelıkte kese görünüyor mu?Bilmedigim ıcın soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?