- 19 Kasım 2015
- 48
- 12
- 8
- 36
amin inşallah çok sağoluninşallah hamilesindir canım.allah gönlüne göre versin.
ahhahay kıskanırım tabı kalemın arkasındakı sılgı tanesı buyuklugundekı bebişibnde gormek ıstıorum poğaçamın ustundekı susam tanemı
Canimmm dualarım seninle ayyyyyy bende heyecanlandım kizzzz :)))Ben 2 gun sonra gitcem zaten pırıltı düşünsün :)) ins kesem doludur yaa dua edin kizlar
ay sorma ne cekcek bunalr bzıden acemı annelerının oyuncakları olcaklar resmen kzıAhahahahah rezil ettik bebisler
Canimmm dualarım seninle ayyyyyy bende heyecanlandım kizzzz :)))
Ufff Ben Cok Korkuyorum Nasıl Bakacam Mınnacık Bebege Yaaa. Benım mıdem cok hassas herseyden tıksınıyorum mıdem bulanıyo.Bu cocugun altını nasıl temızleyecem acaba.Şimdeden telaşlanıyorum.bı de calısıyorum ona alıstım derken tekrar ıse baslamak cok kotuuuay sorma ne cekcek bunalr bzıden acemı annelerının oyuncakları olcaklar resmen kzı
Canım o belirtiler seni yanıltmasın çünkü psikolojik oluyor çoğu.. Ben çok yaşadım kendimi dinleyerek hep hamile sandım kendimi o kadar kaptırıp sonra kirmizilari gördüm.. idrar testlerim hep negatif ti.. Ekim ayında yine hüsran yaşadım çok ağladım ama kasımda hamileyedim. . Sende sabırlı ol tatlım 2 gün sonra idrar testi yap yine... çift çizgiyi görmeden kan testi yaptırma çünkü o daha çok yıkıyor insanı çok yaşadım.. belki önümüzdeki ay hamis olacaksın dir boş yere üzüyorsundur kendini bilemezsin ki. .daha öncede kimyasal gebeliğin olduğunu kasık ağrısıyla öğrendik doktor hamilesin dedi betahcg çok düşüktü ama yeni döllenme olmuştur falan dedi. ondan sonra adetim 1 gün ileri attı hep. düzenim şaştı yani. okadar çok istiyorum ki bebiş. bugün çok moralim bozuldu yine. biraz daha beklicem bi kaç gün en azından. eşimide umutlandırmak istemiyorum
inşallah kızlar dua edin bana nolur. evet her ay adetimin gelmesini zor bekliyorum sonuç hüsran 4 aydır. 1 yıllık evliyiz artık ikimizde istiyoruz ama Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahCanım o belirtiler seni yanıltmasın çünkü psikolojik oluyor çoğu.. Ben çok yaşadım kendimi dinleyerek hep hamile sandım kendimi o kadar kaptırıp sonra kirmizilari gördüm.. idrar testlerim hep negatif ti.. Ekim ayında yine hüsran yaşadım çok ağladım ama kasımda hamileyedim. . Sende sabırlı ol tatlım 2 gün sonra idrar testi yap yine... çift çizgiyi görmeden kan testi yaptırma çünkü o daha çok yıkıyor insanı çok yaşadım.. belki önümüzdeki ay hamis olacaksın dir boş yere üzüyorsundur kendini bilemezsin ki. .
Birde ovulasyon testi dene çünkü ben ovulasyon testini denediğim ay hamile kaldım... inşallah güzel haberlerini alırız tatlım. .
Amin Canım.İnşallah Allahım tez vakıtte hayırlı ,saglıklı sıhhatlı evlat nasıp eder.inşallah kızlar dua edin bana nolur. evet her ay adetimin gelmesini zor bekliyorum sonuç hüsran 4 aydır. 1 yıllık evliyiz artık ikimizde istiyoruz ama Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Canım bebek çalışmalarına yeni başlamışsınız zaten dert etme :) olur Allahın izniyle o bebiş konar gobiseinşallah kızlar dua edin bana nolur. evet her ay adetimin gelmesini zor bekliyorum sonuç hüsran 4 aydır. 1 yıllık evliyiz artık ikimizde istiyoruz ama Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Kesinlikle lavinya06'ya katılıyorum.Hem evlılıgınız cok yenı hemde bebek çalışmalarınız cok yenı.Onun ıcın sen gonlunu ferah tut ve stresten uzak dur.sen ne kadar rahat olursan hersey o kadar guzel olur :)Canım bebek çalışmalarına yeni başlamışsınız zaten dert etme :) olur Allahın izniyle o bebiş konar gobise
ay o alt temızleyememe huyu bndede var planlarımda ılk bır ay kaynanama temızletmek varUfff Ben Cok Korkuyorum Nasıl Bakacam Mınnacık Bebege Yaaa. Benım mıdem cok hassas herseyden tıksınıyorum mıdem bulanıyo.Bu cocugun altını nasıl temızleyecem acaba.Şimdeden telaşlanıyorum.bı de calısıyorum ona alıstım derken tekrar ıse baslamak cok kotuuu(((
Bak ben 3 senelik evliyim 2.5 senedir de ugrasiyorum. Ben de bi kimyasal gebelik geçirdim onu sayma haberimiz olmadan kimbilir kac kere gecirdik bunu. Dusukten bile sayilmiyor. Sadece uzulme kfani rahat birak. Ben 2.5 sen gercekten kafamin rahat ve asla hamile degilim dedigim ay oldu. Inanmazdim ben de buna ama gercekmis.Kesinlikle lavinya06'ya katılıyorum.Hem evlılıgınız cok yenı hemde bebek çalışmalarınız cok yenı.Onun ıcın sen gonlunu ferah tut ve stresten uzak dur.sen ne kadar rahat olursan hersey o kadar guzel olur :)
Kızlar folik aside başladınız mı doktor bi marka önerdi mi
Dr kendi receteye yazdi folidoce 1 haftafir iciyorumKızlar folik aside başladınız mı doktor bi marka önerdi mi
Ben folic 1 kullanıyorum kuzum üç ay önce başlamıştım zatenKuzum ben folbiol kullanıyorum ilk 3 ay kullanılması lazım hatta gebe kalmadan onve başlanması daha iyiymiş
Bana sordu canım ben zaten kullanıyordum 4 ay olacak yani söyleyince yazmadı bende merak ettim markadanDr kendi receteye yazdi folidoce 1 haftafir iciyorum
Dr kendi receteye yazdi folidoce 1 haftafir iciyorum
Marka farketmiyor heralde ya bende yeni basladim iste gebeligi ogrendikten sonraBana sordu canım ben zaten kullanıyordum 4 ay olacak yani söyleyince yazmadı bende merak ettim markadan
ayvayı yedım ıyımı ıkı doktor avrdı aklımda nasıl osla randevu bulurum rahatlıyla almadım 14 aralıga kadar doluymşlarKuzum ben folbiol kullanıyorum ilk 3 ay kullanılması lazım hatta gebe kalmadan onve başlanması daha iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?