hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

ay sorma ne cekcek bunalr bzıden acemı annelerının oyuncakları olcaklar resmen kzı
Ufff Ben Cok Korkuyorum Nasıl Bakacam Mınnacık Bebege Yaaa. Benım mıdem cok hassas herseyden tıksınıyorum mıdem bulanıyo.Bu cocugun altını nasıl temızleyecem acaba.Şimdeden telaşlanıyorum.bı de calısıyorum ona alıstım derken tekrar ıse baslamak cok kotuuu (((

Canım o belirtiler seni yanıltmasın çünkü psikolojik oluyor çoğu.. Ben çok yaşadım kendimi dinleyerek hep hamile sandım kendimi o kadar kaptırıp sonra kirmizilari gördüm.. idrar testlerim hep negatif ti.. Ekim ayında yine hüsran yaşadım çok ağladım ama kasımda hamileyedim. . Sende sabırlı ol tatlım 2 gün sonra idrar testi yap yine... çift çizgiyi görmeden kan testi yaptırma çünkü o daha çok yıkıyor insanı çok yaşadım.. belki önümüzdeki ay hamis olacaksın dir boş yere üzüyorsundur kendini bilemezsin ki. .
Birde ovulasyon testi dene çünkü ben ovulasyon testini denediğim ay hamile kaldım... inşallah güzel haberlerini alırız tatlım. .

inşallah kızlar dua edin bana nolur. evet her ay adetimin gelmesini zor bekliyorum sonuç hüsran 4 aydır. 1 yıllık evliyiz artık ikimizde istiyoruz ama Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah

inşallah kızlar dua edin bana nolur. evet her ay adetimin gelmesini zor bekliyorum sonuç hüsran 4 aydır. 1 yıllık evliyiz artık ikimizde istiyoruz ama Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Amin Canım.İnşallah Allahım tez vakıtte hayırlı ,saglıklı sıhhatlı evlat nasıp eder.

Canım bebek çalışmalarına yeni başlamışsınız zaten dert etme :) olur Allahın izniyle o bebiş konar gobise

Canım bebek çalışmalarına yeni başlamışsınız zaten dert etme :) olur Allahın izniyle o bebiş konar gobise
Kesinlikle lavinya06'ya katılıyorum.Hem evlılıgınız cok yenı hemde bebek çalışmalarınız cok yenı.Onun ıcın sen gonlunu ferah tut ve stresten uzak dur.sen ne kadar rahat olursan hersey o kadar guzel olur :)

ay o alt temızleyememe huyu bndede var planlarımda ılk bır ay kaynanama temızletmek var

Kesinlikle lavinya06'ya katılıyorum.Hem evlılıgınız cok yenı hemde bebek çalışmalarınız cok yenı.Onun ıcın sen gonlunu ferah tut ve stresten uzak dur.sen ne kadar rahat olursan hersey o kadar guzel olur :)
Bak ben 3 senelik evliyim 2.5 senedir de ugrasiyorum. Ben de bi kimyasal gebelik geçirdim onu sayma haberimiz olmadan kimbilir kac kere gecirdik bunu. Dusukten bile sayilmiyor. Sadece uzulme kfani rahat birak. Ben 2.5 sen gercekten kafamin rahat ve asla hamile degilim dedigim ay oldu. Inanmazdim ben de buna ama gercekmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…