ayvayı yedım ıyımı ıkı doktor avrdı aklımda nasıl osla randevu bulurum rahatlıyla almadım 14 aralıga kadar doluymşlar
bekleyeeemmmmeeeemmmmmm doğrurum 9 doğururm hatta bu kadar zor bekledım :) sekreterı aradım ayrın arayın bişeler yaparız dedı eheheh araya torpıl sokcam DAbooo sen o kadar beklersen dogurursun haa:)))ilk aşama için ya başka dr bulacaksın yada bekleyeceksin o zaman ?
bekleyeeemmmmeeeemmmmmm doğrurum 9 doğururm hatta bu kadar zor bekledım :) sekreterı aradım ayrın arayın bişeler yaparız dedı eheheh araya torpıl sokcam D
Kizlarr btcg degerim 1396 ciktiii gelsin 7 aralikta kesesini gorebilim artikkkk
Kesesini gorememekten korkuyom 7 aralikta 5600 olacak degermHarika canimmm Tebrikler hadi gözün aydın darısı pırıltı ya:)))
hayırlııı olsun aman randevu al doktordan bnm gbı yapmaKizlarr btcg degerim 1396 ciktiii gelsin 7 aralikta kesesini gorebilim artikkkk
amiiin ağzından bal damlıoHarika canimmm Tebrikler hadi gözün aydın darısı pırıltı ya:)))
Ben coktan aldimmm sen bugün kan testi yaptrdin mihayırlııı olsun aman randevu al doktordan bnm gbı yapma
amiiin ağzından bal damlıoyarın kan tahlılıne gtcem bnde bı 1423 de bn beklıom 23 ü varda kesın
yarın kan testı yaptrcam bnde nbormalde bugun yaptrmam lazımdıda çok kar yağdu çıkmadım yarın ınşallah :) hemen hemen aynıydı değerlerimiz inş bnmkıde oakdar olmştr yarına :)Ben coktan aldimmm sen bugün kan testi yaptrdin mi
Kesesini gorememekten korkuyom 7 aralikta 5600 olacak degerm
yarın şu doktordan bı randevu alaydım :) şimdide bebeı bıraktım randevuyu taktm kafayaEe tabi olmazsa olmaz artık kimse durduramaz seni
yarın kan testı yaptrcam bnde nbormalde bugun yaptrmam lazımdıda çok kar yağdu çıkmadım yarın ınşallah :) hemen hemen aynıydı değerlerimiz inş bnmkıde oakdar olmştr yarına :)
Insllh bi pts gelse olcem meraktanyarın kan testı yaptrcam bnde nbormalde bugun yaptrmam lazımdıda çok kar yağdu çıkmadım yarın ınşallah :) hemen hemen aynıydı değerlerimiz inş bnmkıde oakdar olmştr yarına :)
InsallahhhhhKorkma kuzum ya dua et görürsün ins
Yarın gideceğin için senin değer daha da yüksek çıkar
Insallahhhhh
kız dur ben kendımı sabırszı bılırdım daha erken bıze gdersek vajınadan bakarlar erkendenBende 4 aralikta gorebilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?