hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Kızlar merhaba canlarım bihayaldi canimmmm bugün Dr gidecektin çok merak ediyorum yaaa çok heyecanlandım canım bize haber ver kalp atisini duyarsın insallah

doktor en son 4+6 dedi kese boyutuda 15.0mm hersey karman çorman aslinda 9 ekim sat .geç döllenme .simdi kac haftayim bende bilmiyorum tek derdim kalp atisini duymak ve derin bir oh cekmek ama rüya gibi geliyor
Canım maşallah çok iyi :) ben cuma gunu keseyi gordum pazartesi günü kesemin 5.3 mml olduğunu söyledi ve daha çok yeni hamileliligin dedi drum 15 gün sonra gel dedi ay hiç geçmiyor zaman :)

Kızlarrr geldim kalp atışı 7.haftada duyuluyor dedi dr baktı ama duyamadik malesef haftaya tekrar gideceğiz
Ama kesemizi ve Bebeğimizi gördük sat la usg aynı gidiyor bebeğim 6 haftalık ve hersey iyiymiş şükür xok çok güzel bi duygu yaaa şükürler olsun Rabbim e Allah isteyen herkese nasip etsin elimde usg çıktisiyla geziyorum çok güzel çok çok :)

Hayrli ugurlu olsun cnm ck svndm darisi benim basima insllh

Canımmm çokkk sevindim inşallah hep böyle gider hep mutlu olursun

Canimmmmmmmmmmmm çok sevindim. Mm yaşasın kese boyu nekadar kadarmis canım :) memnun kaldın dimi banu Hanım dan

ayyyy cok sevındımmmhadı darısı kalp atışına ve bnmde başımaaaaa süper ya sabırlı anne :)) doktora başka neler sordun kııız karnından baktı dımı

canim usg fotosunu paylasirmisin

Canım maşallah çok iyi :) ben cuma gunu keseyi gordum pazartesi günü kesemin 5.3 mml olduğunu söyledi ve daha çok yeni hamileliligin dedi drum 15 gün sonra gel dedi ay hiç geçmiyor zaman :)

canim 7 haftalik yaziyor dogrumu o . ya benim 5 haftalik 15 mm fazla geldi .zaman geçmiyor kalp atisini duyduktan sonra zamani bukadar umursamayacam da çok sabirsizim insallah hersey yolunda gider

canim 7 haftalik yaziyor dogrumu o . ya benim 5 haftalik 15 mm fazla geldi .zaman geçmiyor kalp atisini duyduktan sonra zamani bukadar umursamayacam da çok sabirsizim insallah hersey yolunda gider
Yanlis bence canım çünkü benim yumurtlamam 5 kasımda oldu :) ovulasyon testi yaptım ordan biliyorum :) bu takvim adete göre yazıyor.. işte haftaya değil ondan sonraki hafta netleşecek :)

Bide dr pazartesi günü ultrasondan bakınca keseye, daha çok yeni 4 buçuk 5 haftalık demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…