Canım maşallah çok iyi :) ben cuma gunu keseyi gordum pazartesi günü kesemin 5.3 mml olduğunu söyledi ve daha çok yeni hamileliligin dedi drum 15 gün sonra gel dedi ay hiç geçmiyor zaman :)doktor en son 4+6 dedi kese boyutuda 15.0mm hersey karman çorman aslinda 9 ekim sat .geç döllenme .simdi kac haftayim bende bilmiyorum tek derdim kalp atisini duymak ve derin bir oh cekmekama rüya gibi geliyor
Hayrli ugurlu olsun cnm ck svndm darisi benim basima insllhKızlarrr geldim kalp atışı 7.haftada duyuluyor dedi dr baktı ama duyamadik malesef haftaya tekrar gideceğiz
Ama kesemizi ve Bebeğimizi gördük sat la usg aynı gidiyor bebeğim 6 haftalık ve hersey iyiymiş şükür xok çok güzel bi duygu yaaa şükürler olsun Rabbim e Allah isteyen herkese nasip etsin elimde usg çıktisiyla geziyorum çok güzel çok çok :)
Canımmm çokkk sevindim inşallah hep böyle gider hep mutlu olursunKızlarrr geldim kalp atışı 7.haftada duyuluyor dedi dr baktı ama duyamadik malesef haftaya tekrar gideceğiz
Ama kesemizi ve Bebeğimizi gördük sat la usg aynı gidiyor bebeğim 6 haftalık ve hersey iyiymiş şükür xok çok güzel bi duygu yaaa şükürler olsun Rabbim e Allah isteyen herkese nasip etsin elimde usg çıktisiyla geziyorum çok güzel çok çok :)
Canimmmmmmmmmmmm çok sevindim. Mm yaşasınKızlarrr geldim kalp atışı 7.haftada duyuluyor dedi dr baktı ama duyamadik malesef haftaya tekrar gideceğiz
ayyyy cok sevındımmmhadı darısı kalp atışına ve bnmde başımaaaaa süper ya sabırlı anne :)) doktora başka neler sordun kııız karnından baktı dımıKızlarrr geldim kalp atışı 7.haftada duyuluyor dedi dr baktı ama duyamadik malesef haftaya tekrar gideceğiz
ayyyyyyyyyyyy :)) bende ıstıommmCok Sağolun kızlar :)))lavinya06 canım 0.30 cm yazıyor kuzum ne bileyim işte evet evet sevdim dr u bu da ilk foto:))
Eki Görüntüle 1707722
Ay maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh yerim onun kesesini kizzzzCok Sağolun kızlar :)))lavinya06 canım 0.30 cm yazıyor kuzum ne bileyim işte evet evet sevdim dr u bu da ilk foto:))
Eki Görüntüle 1707722
Ay maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh yerim onun kesesini kizzzz
ayyyyyyyyyyyy :)) bende ıstıommm
canim usg fotosunu paylasirmisinKızlarrr geldim kalp atışı 7.haftada duyuluyor dedi dr baktı ama duyamadik malesef haftaya tekrar gideceğiz
Canım maşallah çok iyi :) ben cuma gunu keseyi gordum pazartesi günü kesemin 5.3 mml olduğunu söyledi ve daha çok yeni hamileliligin dedi drum 15 gün sonra gel dedi ay hiç geçmiyor zaman :)
bi öncekı sayfada paylaşmış zaten canım bakcanim 7 haftalik yaziyor dogrumu o . ya benim 5 haftalik 15 mm fazla geldi .zaman geçmiyor kalp atisini duyduktan sonra zamani bukadar umursamayacam da çok sabirsizim insallah hersey yolunda gider
Yanlis bence canım çünkü benim yumurtlamam 5 kasımda oldu :) ovulasyon testi yaptım ordan biliyorum :) bu takvim adete göre yazıyor.. işte haftaya değil ondan sonraki hafta netleşecek :)canim 7 haftalik yaziyor dogrumu o . ya benim 5 haftalik 15 mm fazla geldi .zaman geçmiyor kalp atisini duyduktan sonra zamani bukadar umursamayacam da çok sabirsizim insallah hersey yolunda gider
Bide dr pazartesi günü ultrasondan bakınca keseye, daha çok yeni 4 buçuk 5 haftalık demişti..canim 7 haftalik yaziyor dogrumu o . ya benim 5 haftalik 15 mm fazla geldi .zaman geçmiyor kalp atisini duyduktan sonra zamani bukadar umursamayacam da çok sabirsizim insallah hersey yolunda gider
Evet canım inşallahhayırlısıyla çok güzel günler heyecanlar paylasacaz canim insallah :)
Kuzum sen ne zaman gideceksin pazartesi mibi öncekı sayfada paylaşmış zaten canım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?