- 25 Kasım 2015
- 100
- 49
- 13
canim 7 haftalik yaziyor dogrumu o . ya benim 5 haftalik 15 mm fazla geldi .zaman geçmiyor kalp atisini duyduktan sonra zamani bukadar umursamayacam da çok sabirsizim insallah hersey yolunda gider
evet cnm pztsı 4de randevum var sen ne zamn? kaçtaKuzum sen ne zaman gideceksin pazartesi mi
en erken sıradakı bnm galıba eceyle:)evet siradaki doktora gidecek arkadasimiz kimbekleyelim benimki persembe sanki bir yil sonra .acaba arada bitane dahami doktora gitsem sabirsizim
Ayyy senin az kalmış canımm ben bu salı gittim ya doktor haftaya cuma gel dedi yani bu cuma gitcem tekraren erken sıradakı bnm galıba eceyle:)
Ay canım hadi gözün aydın cok sevındım. Kese boyu ne kadarmış.Kızlarrr geldim kalp atışı 7.haftada duyuluyor dedi dr baktı ama duyamadik malesef haftaya tekrar gideceğiz
Ama kesemizi ve Bebeğimizi gördük sat la usg aynı gidiyor bebeğim 6 haftalık ve hersey iyiymiş şükür xok çok güzel bi duygu yaaa şükürler olsun Rabbim e Allah isteyen herkese nasip etsin elimde usg çıktisiyla geziyorum çok güzel çok çok :)
Ay canım hadi gözün aydın cok sevındım. Kese boyu ne kadarmış.
Bende Bugun Gıttım Kese Boyu 12 mm dedı.Ama Bebek Gorunmedı Tekrar Haftaya Gıdecem Kalp Atısları İçinSağol kuzum kese boyunu söylemedi dr ya bebeği gördük içinde şükür ondan söylemedi galiba ama baya büyük görünüyordu hersey normal dedi sadece bakalım haftaya bidaha gideceğiz ins sen tekrar ne zaman gideceksin
Yanlis bence canım çünkü benim yumurtlamam 5 kasımda oldu :) ovulasyon testi yaptım ordan biliyorum :) bu takvim adete göre yazıyor.. işte haftaya değil ondan sonraki hafta netleşecek :)
4+2 beta hcg 1626 4+4 beta hcg 4672 çıkmış keseyi gördük ama sanki bana biraz yüksek geldi sizce nasıl
lavinya06 kızlar sizin bu soyledikleriniz kese boyutu olmasın benim 3 mm olan bebeğimin boyu :) kesenin boyutunu sormadım ama usg ye görede 6 haftalık aynı gidiyor sat la normaldir herhaldee
Ayyy senin az kalmış canımm ben bu salı gittim ya doktor haftaya cuma gel dedi yani bu cuma gitcem tekrar
Bende Bugun Gıttım Kese Boyu 12 mm dedı.Ama Bebek Gorunmedı Tekrar Haftaya Gıdecem Kalp Atısları İçin
Benimde pts 11.30 da kese gormeye gitcezzzen erken sıradakı bnm galıba eceyle:)
canım aynı gun gdıoruz haberlerını beklıorum dun ki sonucuma gore 1818 bnm hcg umarım pztsıne kadar artarda gorebılrızBenimde pts 11.30 da kese gormeye gitcezzz
Cok artmamis micanım aynı gun gdıoruz haberlerını beklıorum dun ki sonucuma gore 1818 bnm hcg umarım pztsıne kadar artarda gorebılrız
kuzu valla perşembe gtım kan verdım hastaneye 1670 di cuma bıda ıstedıller bı gun bıle deıl yaklaşık 12 saat arayla 1818i grduk değer normal tam artması gerektıgı gbı dedılerCok artmamis mi
En son carsamba yaptrmstm 1400 du bdha yaptrmdm yarin yaptrcm pts dr gitcem iki gunde iki kat yakuzu valla perşembe gtım kan verdım hastaneye 1670 di cuma bıda ıstedıller bı gun bıle deıl yaklaşık 12 saat arayla 1818i grduk değer normal tam artması gerektıgı gbı dedılersnn kaçtıkı
oo snnkıde bayaı artmştr canımm.... yarn yaptrrssan bnada sole heemn hemen aynı ya değerlerimiz bnde tahmınen kaç olcaını düşünürüm ya sen sağlık ocağına kan verıp tahlıl yaptrdınmı bazı kansızlıklık virüs vs gbıBen en s
En son carsamba yaptrmstm 1400 du bdha yaptrmdm yarin yaptrcm pts dr gitcem iki gunde iki kat ya
Yok cnn ben ozele gdp kan tahlili veriom hc saglk ocgna gtmdmoo snnkıde bayaı artmştr canımm.... yarn yaptrrssan bnada sole heemn hemen aynı ya değerlerimiz bnde tahmınen kaç olcaını düşünürüm ya sen sağlık ocağına kan verıp tahlıl yaptrdınmı bazı kansızlıklık virüs vs gbı
kız gebelıgını bıldırmedınmı kızıolar baks onraYok cnn ben ozele gdp kan tahlili veriom hc saglk ocgna gtmdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?