hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

4+2 beta hcg 1626 4+4 beta hcg 4672 çıkmış keseyi gördük ama sanki bana biraz yüksek geldi sizce nasıl

canim 7 haftalik yaziyor dogrumu o . ya benim 5 haftalik 15 mm fazla geldi .zaman geçmiyor kalp atisini duyduktan sonra zamani bukadar umursamayacam da çok sabirsizim insallah hersey yolunda gider

lavinya06 kızlar sizin bu soyledikleriniz kese boyutu olmasın benim 3 mm olan bebeğimin boyu :) kesenin boyutunu sormadım ama usg ye görede 6 haftalık aynı gidiyor sat la normaldir herhaldee

bende sans yok sanki simdi sekiz haftayi bitirecegime daha keseyi yeni görmüsüm allah bilir kalp atisini duyabilecekmiyim neyim hic sanmiyorum ya bana çok uzak geliyor o mutluluk (( hiç olmayacakmis gibi

Ay canım hadi gözün aydın cok sevındım. Kese boyu ne kadarmış.

Ay canım hadi gözün aydın cok sevındım. Kese boyu ne kadarmış.

Sağol kuzum kese boyunu söylemedi dr ya bebeği gördük içinde şükür ondan söylemedi galiba ama baya büyük görünüyordu hersey normal dedi sadece bakalım haftaya bidaha gideceğiz ins sen tekrar ne zaman gideceksin

Bende Bugun Gıttım Kese Boyu 12 mm dedı.Ama Bebek Gorunmedı Tekrar Haftaya Gıdecem Kalp Atısları İçin

kızlar sizlerde sağlık coağına gttınızde kan alındı ve hastanede bazı testler yapıldımı sonuçlar nasıldı kafama takıldı ya test sonuçlarım hangı değer ii hangısı rısklı cok bilemedım
Yanlis bence canım çünkü benim yumurtlamam 5 kasımda oldu :) ovulasyon testi yaptım ordan biliyorum :) bu takvim adete göre yazıyor.. işte haftaya değil ondan sonraki hafta netleşecek :)

4+2 beta hcg 1626 4+4 beta hcg 4672 çıkmış keseyi gördük ama sanki bana biraz yüksek geldi sizce nasıl

lavinya06 kızlar sizin bu soyledikleriniz kese boyutu olmasın benim 3 mm olan bebeğimin boyu :) kesenin boyutunu sormadım ama usg ye görede 6 haftalık aynı gidiyor sat la normaldir herhaldee

Ayyy senin az kalmış canımm ben bu salı gittim ya doktor haftaya cuma gel dedi yani bu cuma gitcem tekrar

Bende Bugun Gıttım Kese Boyu 12 mm dedı.Ama Bebek Gorunmedı Tekrar Haftaya Gıdecem Kalp Atısları İçin

Ben en s
kuzu valla perşembe gtım kan verdım hastaneye 1670 di cuma bıda ıstedıller bı gun bıle deıl yaklaşık 12 saat arayla 1818i grduk değer normal tam artması gerektıgı gbı dedıler snn kaçtıkı
En son carsamba yaptrmstm 1400 du bdha yaptrmdm yarin yaptrcm pts dr gitcem iki gunde iki kat ya

Ben en s

En son carsamba yaptrmstm 1400 du bdha yaptrmdm yarin yaptrcm pts dr gitcem iki gunde iki kat ya
oo snnkıde bayaı artmştr canımm.... yarn yaptrrssan bnada sole heemn hemen aynı ya değerlerimiz bnde tahmınen kaç olcaını düşünürüm ya sen sağlık ocağına kan verıp tahlıl yaptrdınmı bazı kansızlıklık virüs vs gbı

Yok cnn ben ozele gdp kan tahlili veriom hc saglk ocgna gtmdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…