Yoo bilmiodum ne dycm gdp benkız gebelıgını bıldırmedınmı kızıolar baks onra
ebeye gdecen sağlık ocağına test soncuunla hcg değerinle kayıt alıolar sonra cezası fılan oluo sıkıntılı işmutlaka gt sağlık ocaınaYoo bilmiodum ne dycm gdp ben
ebeye gdecen sağlık ocağına test soncuunla hcg değerinle kayıt alıolar sonra cezası fılan oluo sıkıntılı işmutlaka gt sağlık ocaına
aynn tatlım gt kılonu fılan ölçüolar vucudunda hastalık varmı dıe kan alıolar fılan rutın şeylerBilmiodum ben de pts hastane donusu giderim o zman
Oluyoeum bende heycandan
Canımm benim doktor senden bağzı testler istiycem dedi tekrar ultrasyonda bakcaz cuma ondan sonra isteyecek daha once istemedi
anladım canımda doktor deıl bıde sağlık ocağı ayrı sıtyor anlatmak sıtedıgım o aslında :)Canımm benim doktor senden bağzı testler istiycem dedi tekrar ultrasyonda bakcaz cuma ondan sonra isteyecek daha once istemedi
Canım evet seninki bebeğinin boyu çünkü sen sabrettin geç gittin :) biz sabredemeyip erken gidenler bebekten önce keseyi gördük :) pazartesi gitsem bebeği görürüz kesin ama dr dinleyip bu hafta değil öbür hafta gidicem büyük ihtimal kalp atisini duyucaz :)lavinya06 kızlar sizin bu soyledikleriniz kese boyutu olmasın benim 3 mm olan bebeğimin boyu :) kesenin boyutunu sormadım ama usg ye görede 6 haftalık aynı gidiyor sat la normaldir herhaldee
Normal canım sende benim gibi bekleyemeyenlerdensin sanırım :) kese boyu 20 mm olunca bebek görünür diye okumuştum. . Hergün 1mm, 1 buçuk mm kese boyu büyürmüş... bosyere stres yapma canım. .
Canım evet seninki bebeğinin boyu çünkü sen sabrettin geç gittin :) biz sabredemeyip erken gidenler bebekten önce keseyi gördük :) pazartesi gitsem bebeği görürüz kesin ama dr dinleyip bu hafta değil öbür hafta gidicem büyük ihtimal kalp atisini duyucaz :)
Uff Malesef Çok Takıyorum Hem İlk Gebeliğim Hemde Tedeva Aşamasındaydım.onun İçin Herseyı Kafaya Takar oldum.Çok Tsk Ederım Canım Benım.Normal canım sende benim gibi bekleyemeyenlerdensin sanırım :) kese boyu 20 mm olunca bebek görünür diye okumuştum. . Hergün 1mm, 1 buçuk mm kese boyu büyürmüş... bosyere stres yapma canım. .
gunaydın canımmmmmmGunaydinlarrrr kızlar bende hepinize bulantısız günler diliyorum ://
tmm hayatım yazacam ama akşam üsüt 4 derandevum en geç 7 de formdayımm :)) dua edın bna eli boş donmım bu arada sormamı ıstedınız geenel gebelık soruları varsa yazın not alım doktoru bezdıreyımCanımm doktordan gelir gelmez sonucunu hemen söylePIRILTI1471
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?