hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

lavinya06 kızlar sizin bu soyledikleriniz kese boyutu olmasın benim 3 mm olan bebeğimin boyu :) kesenin boyutunu sormadım ama usg ye görede 6 haftalık aynı gidiyor sat la normaldir herhaldee
Canım evet seninki bebeğinin boyu çünkü sen sabrettin geç gittin :) biz sabredemeyip erken gidenler bebekten önce keseyi gördük :) pazartesi gitsem bebeği görürüz kesin ama dr dinleyip bu hafta değil öbür hafta gidicem büyük ihtimal kalp atisini duyucaz :)

bihayaldi , lavinya06 kızlar bugun ultrasondan baktılar kese 12 mm ama bebek gorunmedı dah kucuk dıye. normal mı?
Normal canım sende benim gibi bekleyemeyenlerdensin sanırım :) kese boyu 20 mm olunca bebek görünür diye okumuştum. . Hergün 1mm, 1 buçuk mm kese boyu büyürmüş... bosyere stres yapma canım. .

Bencede öyle yap kuzum hatta ben de keske bi hafta daha sabredebilseydim:) bu cuma kalp atisini duyarız ins ya

Normal canım sende benim gibi bekleyemeyenlerdensin sanırım :) kese boyu 20 mm olunca bebek görünür diye okumuştum. . Hergün 1mm, 1 buçuk mm kese boyu büyürmüş... bosyere stres yapma canım. .
Uff Malesef Çok Takıyorum Hem İlk Gebeliğim Hemde Tedeva Aşamasındaydım.onun İçin Herseyı Kafaya Takar oldum.Çok Tsk Ederım Canım Benım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…