- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
gelinc eyaz çatlarımTeyzoslari simdi kan tahlili yaptrdim sonucum 5783 cikti yarin 11.30 da kese icin gitcezzz dua edin kizlar bizeee
kızzzz özledim senı anniş napıosun mdıe bulantılarınmı var cok geçmiş olsun hayatımBencede öyle yap kuzum hatta ben de keske bi hafta daha sabredebilseydim:) bu cuma kalp atisini duyarız ins ya
Ben catladi zaten bwkliozgelinc eyaz çatlarım
Canım çok sevindimKizlar kesemde bebekte ve kalp atslarida gozuktu ama kalp atslari duyulmadi sadece gozuktu boyle atisi her sey yolunda dedi 5+6 haftalikkk
Ne Sabırsızmısız Bizde. Valla Benım De Cumartesı Gunu Randevum Var Ama Sureklı Aklım Orda.Bir An Once Zaman Gecsin Artık Bızde Görelim :)Kızlar merhabalar nasılsınız teker teker güzel haberleri alıyoruz ne güzel bende haber aldıkça sabırsızlanıyorum gitmek istiyorum biran önce :) randevum haftaya salı günü ay zaman geçmek bilmiyor
Hadi Gözün Aydın Canım.Darısı Bize.Kizlar kesemde bebekte ve kalp atslarida gozuktu ama kalp atslari duyulmadi sadece gozuktu boyle atisi her sey yolunda dedi 5+6 haftalikkk
Ayyyyyy evet yaaNe Sabırsızmısız Bizde. Valla Benım De Cumartesı Gunu Randevum Var Ama Sureklı Aklım Orda.Bir An Once Zaman Gecsin Artık Bızde Görelim :)
Kizlar kesemde bebekte ve kalp atslarida gozuktu ama kalp atslari duyulmadi sadece gozuktu boyle atisi her sey yolunda dedi 5+6 haftalikkk
Benim bulantım falan yok canım tek derdim sık sık tuvalete gidiyorum :)günaydın kızlarrr
bulantısız ve bol iştahlı bir hafta geçirelim inşallahh
Canım ben keseyi gördüm erken davrandım :) bebek ve kalp atişi için 15 gün sonra gel dedi onu bekliyorum :)lavinya06 Sende Daha Görmedin Değil Mi Canım ?
çok sevındım yaaa darısı bna ben keseı gorebılecemmı acaba dıe gdıorum karından mı baktı canım yaKizlar kesemde bebekte ve kalp atslarida gozuktu ama kalp atslari duyulmadi sadece gozuktu boyle atisi her sey yolunda dedi 5+6 haftalikkk
Vajinal bakti bi sorun olmaz kesinlikle dediçok sevındım yaaa darısı bna ben keseı gorebılecemmı acaba dıe gdıorum karından mı baktı canım ya
Tabi cnm brzdn atarimkese fotosunu atabilirmisin canim :) çok heyecanli anlar
Merhaba kizlar bende yeni geldim doktordan 4 +5 gunluk kese gozuktu fakat bebis yok goremedikCanım ben keseyi gördüm erken davrandım :) bebek ve kalp atişi için 15 gün sonra gel dedi onu bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?