hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Canım ben keseyi gördüm erken davrandım :) bebek ve kalp atişi için 15 gün sonra gel dedi onu bekliyorum :)
Ayyy İnşaallah gittiginde bebeişi görürsün kalp atışlarını duyrasın canım yaa.Bak Mutlaka haber ver tamam mı?

Merhaba kizlar bende yeni geldim doktordan 4 +5 gunluk kese gozuktu fakat bebis yok goremedik 18 aralikda gel ddi insallah kalp atisini ve bebisumizi görürüz
İnşallah canım telaş yapma benimde öyle oldu yeni olduğu için herşeyi tam görmek için 10-15 gün sonrasına gün veriyorlar.

teyzoşları kesemizi gorduk çok şukur :))) ama doktorumuz acılen doğuma grmesı gerektgı için aklımdakı bı cok soruyu soramadım 1 aylık yaklaşık dedı :)))

Eklentiler

• 20151207_194428.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 63
Ayy kuzuum hadi gözün aydın ya xok sevindim :))) bi daha ne zaman gideceksin:)
3 hafta sonra gel dedı kuzu kesın olur hem dedı ve hayırlı olsun hadı bakalım dedı dıer doktorlar gbı korkutur sandım hanı kese var ama bebek yok umıtlenme fılan der dıye duşundum aksıne cok sıcak kanlıydı kadın korktum gbı olmadı :)))

Ohh Ohh çok güzel iyi bi dr bulabilmene çok sevindim:) demekki kalp atışı 7.haftada duyuluyor benim doktorun dediği gibi Ayy hadi ins hersey güzel olur ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…