Eki Görüntüle 1710389 Bakin teyzoslari benim yavrummaaaaa
Amin yarabbim cumlemimizinkiniOyy oyy yaa ne büyük bi mutluluk Allah kucaklarımıza almayı da nasip etsin ins :)
Ayyy İnşaallah gittiginde bebeişi görürsün kalp atışlarını duyrasın canım yaa.Bak Mutlaka haber ver tamam mı?Canım ben keseyi gördüm erken davrandım :) bebek ve kalp atişi için 15 gün sonra gel dedi onu bekliyorum :)
İnşallah canım telaş yapma benimde öyle oldu yeni olduğu için herşeyi tam görmek için 10-15 gün sonrasına gün veriyorlar.Merhaba kizlar bende yeni geldim doktordan 4 +5 gunluk kese gozuktu fakat bebis yok goremedik18 aralikda gel ddi insallah kalp atisini ve bebisumizi görürüz
Canim bi gidiyim hemen siz teyzoslarina haber vericemAyyy İnşaallah gittiginde bebeişi görürsün kalp atışlarını duyrasın canım yaa.Bak Mutlaka haber ver tamam mı?
Büyük bir heyecanla bekliyorum.Bende Gidip geleyim bende hemen yazacam size.Canim bi gidiyim hemen siz teyzoslarina haber vericem
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelelim canım inşallahBüyük bir heyecanla bekliyorum.Bende Gidip geleyim bende hemen yazacam size.
Aminnn İnşallah Canım :)Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelelim canım inşallah
Canim noldu senin gittin mi bu hstneyeçok sevındım yaaa darısı bna ben keseı gorebılecemmı acaba dıe gdıorum karından mı baktı canım ya
Evett Saat dörtte gıdecektı ama aksam 7 gıbı formda olurum demıstı. inş gelir gelmez bızı aydınlatır :)4 de gidecekti sanırım bende merak ettimPIRILTI1471 canım bizi meraktan catlatma güzel haberlerini bekliyoruz
teyzoşları kesemizi gorduk çok şukur :))) ama doktorumuz acılen doğuma grmesı gerektgı için aklımdakı bı cok soruyu soramadım 1 aylık yaklaşık dedı :)))
3 hafta sonra gel dedı kuzu kesın olur hem dedı ve hayırlı olsun hadı bakalım dedı dıer doktorlar gbı korkutur sandım hanı kese var ama bebek yok umıtlenme fılan der dıye duşundum aksıne cok sıcak kanlıydı kadın korktum gbı olmadı :)))Ayy kuzuum hadi gözün aydın ya xok sevindim :))) bi daha ne zaman gideceksin:)
3 hafta sonra gel dedı kuzu kesın olur hem dedı ve hayırlı olsun hadı bakalım dedı dıer doktorlar gbı korkutur sandım hanı kese var ama bebek yok umıtlenme fılan der dıye duşundum aksıne cok sıcak kanlıydı kadın korktum gbı olmadı :)))
ınş kuzu ya ılk aşamayı başarıyla atalltttık :)) Darısı diğer aşamalara :))Ohh Ohh çok güzel iyi bi dr bulabilmene çok sevindim:) demekki kalp atışı 7.haftada duyuluyor benim doktorun dediği gibi Ayy hadi ins hersey güzel olur ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?