- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
3 milimetrelık dedı keseye o neya kese 3mm yse bebek nerdeınş kuzu ya ılk aşamayı başarıyla atalltttık :)) Darısı diğer aşamalara :))
amin canım ınşallah :)hayırlı olsun bebisinnnnn :)) böyle haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize.vee siradaki kim kizlar
hayırlı olsun bebisinnnnn :)) böyle haberlerle gelmeyi nasip etsin hepimize.vee siradaki kim kizlar
snı erken caırmış kız bna 3 hafta dedı 3 hafta nedır yaaaBen bu cuma bi daha gitcem ins kalp atışı için duyariz ins :)
Canımm çok sevindim gözün aydınsnı erken caırmış kız bna 3 hafta dedı 3 hafta nedır yaaa
bıraz uzaktan gelıorum deyınce kıyamadı heralde herşeyını bır gorelım dedı :)) 3 haftaya kucağıma verırı heralde bu hızlaCanımm çok sevindim gözün aydınüç hafta biraz uzun gibi ama neyse doktor dediyse bekleyeceksin
bıraz uzaktan gelıorum deyınce kıyamadı heralde herşeyını bır gorelım dedı :)) 3 haftaya kucağıma verırı heralde bu hızla
Kizlar kesemde bebekte ve kalp atslarida gozuktu ama kalp atslari duyulmadi sadece gozuktu boyle atisi her sey yolunda dedi 5+6 haftalikkk
Ayyyyyy evet yaa
kızlar sıızın kese kaç cm cıktı ya :)bihayaldi
allam yarabbım bnm kesede mınık ıımı5.3 cm kese
snı erken caırmış kız bna 3 hafta dedı 3 hafta nedır yaaa
kızlar sıızın kese kaç cm cıktı ya :)bihayaldi
5.3 mm di canım aradan 1 hafta geçti şimdi ne durumdayım bilmiyorum ay günler geçmiyor daha 1 hafta var offff.. sanada çok sevindim canım hadi gözün aydın maşallahkızlar sıızın kese kaç cm cıktı ya :)bihayaldi
Merhaba kizlar bende yeni geldim doktordan 4 +5 gunluk kese gozuktu fakat bebis yok goremedik18 aralikda gel ddi insallah kalp atisini ve bebisumizi görürüz
Selam kizlar bu gruptaki samimiyet cok hosuma gitti beni de araniza alin :)
Hadi Gözün Aydın Canım.DArısı Bebeği Görmesine Kalp Atışlarına İnşallah :)))teyzoşları kesemizi gorduk çok şukur :))) ama doktorumuz acılen doğuma grmesı gerektgı için aklımdakı bı cok soruyu soramadım 1 aylık yaklaşık dedı :)))
günaydın annişler hamişler ballar petekler kahvaltıda sütler yumurtalar peynırler alındımı herşey tamam mı şimdi bir avuç ceviz zamanı valla bekarken kendıme bukadar bakmıodum yaşam koçu gbı oldum bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?