hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Mide bulantıların bi baslasinda o zaman gorcem ben senin yaşam koclugunu
ayyyy kız başladımı yoksa snnkı valla bn hala homılı gırtlak ne bılıon belkı 100 kişiden biri oalrak herşeyım anormal l zaten buda ole olcak mıdem bulanmıcak :))) yalnız mıdem bulanmazsa 100 kılo olurum ben ha

Off Yazdıkların tamda benı anlatmıs resmen S sanatt0423 cünkü su an o sorular benım aklımda delı gıbı beynımı rehın aldılar.Allaha sukur ben kesemı gordum 6.haftadayım ama bebekı daha goremedık.acaba varmı ne zaman gorecem bos gebelık mı dıye dusunmekten kafayı yıyebılırım :)

Ben mutfağa giremiyorum eşim yapıyor yenekleri :/ ins senin olmaz kuzum ys berbat bisey

aynen canim bende daha bebegi görmedim 4+6 da kese yi gördüm sadece yarinda 5+6 olacak beklesemmi diyorum cuma yada pazartesi gidebilirim :))

aynen canim bende daha bebegi görmedim 4+6 da kese yi gördüm sadece yarinda 5+6 olacak beklesemmi diyorum cuma yada pazartesi gidebilirim :))
Bence Bekle Canım.Gittiğinde Göremeyince Daha bi Evhamlanıyor Insan.Sen İşini Garantiye Al Bıraz Daha Sabret Bi Hafta Daha Bekle.Benımkı 6+3 de Gıttıgımde Bebegı Goremedıler. Bu Cumartesıne Tekrar Randevu Verdıler.

Canım bende bu cuma tekrar gideceğim. İnş bu kez kalp atisini duyarız sende bende

Canım bende bu cuma tekrar gideceğim. İnş bu kez kalp atisini duyarız sende bende
İnşallah canım valla bi an bile aklımdan cıkmıyo sureklı takvıme bakıp duruyorum :)) ınsallah bu sefer bebegımızı görür kalp atıslarını gorup duyarız.Sen benden once gıdeceksın.Mutlaka haber ver canım.Saat kacta randevun ?

Veririm ins kuzum ya ben bebeğimi gördüm çok şükür ama daha 3 mm ydi kalp atışı duyulmadi bu cuma is cikisi gideceğin ins 17 00 de nasıl sabredecegiz bakalım :/

İnş sende görüp duyarsın csnim bence de bekle sabırsız iz ama daha sakin davranmak gerekiyor bu konuda sonra daha çok üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…