- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
ayyyy kız başladımı yoksa snnkı valla bn hala homılı gırtlak ne bılıon belkı 100 kişiden biri oalrak herşeyım anormal l zaten buda ole olcak mıdem bulanmıcak :))) yalnız mıdem bulanmazsa 100 kılo olurum ben haMide bulantıların bi baslasinda o zaman gorcem ben senin yaşam koclugunu
Off Yazdıkların tamda benı anlatmıs resmen S sanatt0423 cünkü su an o sorular benım aklımda delı gıbı beynımı rehın aldılar.Allaha sukur ben kesemı gordum 6.haftadayım ama bebekı daha goremedık.acaba varmı ne zaman gorecem bos gebelık mı dıye dusunmekten kafayı yıyebılırım :)canim bebegin görülmemesi normal 5 haftada ancak keseyi gören var kisiden kisiye degisiyor rahat ol erken gitmissin .ben 1 buçuk haftalik gittim 4 haftadir bekliyorrm ne çektim be .hep bir telas
hamilemiyim
kan degerim kac
iki katina cikmismi
keseyi nezaman görecem
içi dolumu bosmu
kalp atisini duyacakmiyim
..... ama kalp atisindan sonrasi bi rahatlama geliyordur sonra ikili test derken en tatli heyecan cinsiyet
ayyyy kız başladımı yoksa snnkı valla bn hala homılı gırtlak ne bılıon belkı 100 kişiden biri oalrak herşeyım anormal l zaten buda ole olcak mıdem bulanmıcak :))) yalnız mıdem bulanmazsa 100 kılo olurum ben ha
Allah kolaylık versın canım daha ben o evrelere gelemedim ama inş çok ağır olmaz.Ben mutfağa giremiyorum eşim yapıyor yenekleri :/ ins senin olmaz kuzum ys berbat bisey
Ben mutfağa giremiyorum eşim yapıyor yenekleri :/ ins senin olmaz kuzum ys berbat bisey
Allah kolaylık versın canım daha ben o evrelere gelemedim ama inş çok ağır olmaz.
serpilcim snn kaç haftalık bebiş..... nagıhancım senın kaçıncı haftada başladı bulantı şimdi 6 mı
Kizlarr benim bulantimmm basladi
Benimki 6+6. hafta :) yanlıs hesaplamıyorsam canımserpilcim snn kaç haftalık bebiş..... nagıhancım senın kaçıncı haftada başladı bulantı şimdi 6 mı
Bence Bekle Canım.Gittiğinde Göremeyince Daha bi Evhamlanıyor Insan.Sen İşini Garantiye Al Bıraz Daha Sabret Bi Hafta Daha Bekle.Benımkı 6+3 de Gıttıgımde Bebegı Goremedıler. Bu Cumartesıne Tekrar Randevu Verdıler.aynen canim bende daha bebegi görmedim 4+6 da kese yi gördüm sadece yarinda 5+6 olacak beklesemmi diyorum cuma yada pazartesi gidebilirim :))
Oooo Geçmiş Olsun Canım.Kizlarr benim bulantimmm basladi
Bence Bekle Canım.Gittiğinde Göremeyince Daha bi Evhamlanıyor Insan.Sen İşini Garantiye Al Bıraz Daha Sabret Bi Hafta Daha Bekle.Benımkı 6+3 de Gıttıgımde Bebegı Goremedıler. Bu Cumartesıne Tekrar Randevu Verdıler.
İnşallah canım valla bi an bile aklımdan cıkmıyo sureklı takvıme bakıp duruyorum :)) ınsallah bu sefer bebegımızı görür kalp atıslarını gorup duyarız.Sen benden once gıdeceksın.Mutlaka haber ver canım.Saat kacta randevun ?Canım bende bu cuma tekrar gideceğim. İnş bu kez kalp atisini duyarız sende bende
İnşallah canım valla bi an bile aklımdan cıkmıyo sureklı takvıme bakıp duruyorum :)) ınsallah bu sefer bebegımızı görür kalp atıslarını gorup duyarız.Sen benden once gıdeceksın.Mutlaka haber ver canım.Saat kacta randevun ?
Veririm ins kuzum ya ben bebeğimi gördüm çok şükür ama daha 3 mm ydi kalp atışı duyulmadi bu cuma is cikisi gideceğin ins 17 00 de nasıl sabredecegiz bakalım :/[/QUOY
Valla Hiç Bilmiyorum Bi ara başka hastaneye git bi baksınlar belki görürler dıyorum ama sonra vazgecıyorum.Beklemek Ne Zormus Yaa.İnş Gıttıgınde Kalp Atışlarınıda Duyarsın Canım.
Benimki 6+6. hafta :) yanlıs hesaplamıyorsam canım
kız ne cabuk :)) yok anam benımkı bulanmıcak kanaat getrdım DKizlarr benim bulantimmm basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?