hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

İnş sende görüp duyarsın csnim bence de bekle sabırsız iz ama daha sakin davranmak gerekiyor bu konuda sonra daha çok üzülüyoruz
Evet Canım Haklısın İçim İçimi Yesede Yine De Sabredip Beklemek Zorundayım.İyi Dileklerin İçin Saol Canım Benim

Tabı canım sor
Dün sağlık ocagına gıttım gebelık oldugunu söyledıp kaydımı actırmak ıcın.Kan testı vs verdım.bugun sonucları ogrenmeye gıttım saolsun aptal kadın hıcbırsey soylemedı.sonucları yazdırdım gıdebılırsın dedı.Kanlarımda bı kac degerım vardı dusuk olan onları bıle acıklamadı ne yapmam gerektıgını soylemedı.Bana Bebek gorundumu dıye sordu bende daha gorunmedı dedım.Kalkıp bana hazırlıklık ol belkı boş gebelıktır demez mı pat dıye yuzume karsı.Ya ben daha 6+2 de gıttıgımde karnımdan baktı doktor erken onun ıcın gorunmez dedı saglık ocagındakı aptal kadın pat dıye herseye hazırlıklı olun dedı.butun sınırlerım altust oldu resmen?İnternetten arastırdım7. 8.haftasında gorenler varmıs.

Tövbe ya Rabbim ya nasıl insanlar var böyle sıkma hiç canını csnim kişiden kişiye değişiyor ben 6+0 da karından gördüm ama herkeste aynı olmaz bazıları kalp atisini duyuyor bazıları 9 haftada duyuyor bozma moralinj

Ay sorma vallahı canım ya kadını parcalayabılırdım o kadar sınırlendım.Form sitelerinden baktıgımda dedıgın gıbı kısıden kısıye degısıyo hep kımısı 6.haftasında gormus kımısı 7. 8.hatta 9. haftasında gormus.Bilgi verdiğin için teşekkur ederım canım.

Canım ya ne sinir biseymis o uyuz oldum. Sen boşver onun dediğini canım. Bak şimdi gebelik başta son adet tarihine göre hesaplanıyor neden çünkü nezaman döllenme oldugunu bilmiyorlar.. Son adet tarihi hemen hemen aynı olan iki gebe düşün. Biri son adet tarihinden hemen sonra girdiği ilişki ile hamile kalmış olsun , biriside son adet tarihinden 2 hafta sonra yani yumurtlama gününde girdiği ilişki ile hamile kalmış olsun.. şimdi bu iki gebe dr gittiğinde dr son adet tarihini soracak ikiside aynı tarihi söyleyecek ve doktorda ikisine 6 haftalık hamilesin diyecek..
Son adet tarihinden hemen sonraki iliski ile hamile olan hamis bebeğini ultrasondan görecek ama son adet tarihinden iki hafta sonra yumurtlama günündeki ilişki ile hamile kalan göremeyecek. . Neden çünkü aslında arada kocaman iki haftalık bi zaman var.. oyuzden canını bosyere sıkma göreceksin bebisini.. Ben 30 kasımda gittim karindan bakti kese vardı bebiş yoktu dr normal dedi bir hafta once geldiginde kese de yoktu hersey yolunda biraz erken gelmişiniz sadece dedi ve 15 gün sonra gel dedi.. Biraz uzun oldu canım umarım gözünü ve kafanı yorman
Umarım

UOTE="serpilolcay, post: 43966617, member: 714527"]Ay sorma vallahı canım ya kadını parcalayabılırdım o kadar sınırlendım.Form sitelerinden baktıgımda dedıgın gıbı kısıden kısıye degısıyo hep kımısı 6.haftasında gormus kımısı 7. 8.hatta 9. haftasında gormus.Bilgi verdiğin için teşekkur ederım canım.[/QUOTE]
Nasil bi hemsre o oyle ya gercekten sinir oldum bende hic karsisindakinin pskoljsni dusunmuyor bu insanlar belki yillardir o bebegi beklio belki ilk heyecani Allah bildigi gbi etsin bunun gbileri..

Bende henuz keseyi gormeyenelrdebim cuma gunu randevum vardi ama drumdan memnun olmadgim icin baska birine yarin gidicem stresten meraktan oluyotum goruncek mi durum nedir vs vs Allah hpimizin yardimcisi olsun
Bu arada ben zonguldaktan Elif 30 yasindayim ilk gebelgim sizlerde yazin da tanidip kaynasalim:))

lavinya06 canım benım yazın ıcın cok tesekkur ederım ınan kı ıcıme su serpiyosunuz cok rahatlattınız benı saolun kızlar.ya zaten mesela senın benım ve bihaldinin gebelık haftası aynı ama bıhayaldı önce gördü biz keseyı gorduk ama bebegı gormedık aslnda normal ama dıs etkenler rahat bırakmıyorki insanı :) Çoook Teşekkur ederşm ıyıkı varsınız

Nasil bi hemsre o oyle ya gercekten sinir oldum bende hic karsisindakinin pskoljsni dusunmuyor bu insanlar belki yillardir o bebegi beklio belki ilk heyecani Allah bildigi gbi etsin bunun gbileri..[/QUOTE]
Aynen öyle canım.Onların bizden daha hassas davranması gereken bır konuda daha acımazsızca davranıyorlar.Ben bu gebeliği kaç senedir bekliyordum ne kadar gözyaşları döktum o aptal hemşıre bılmıyor.ya şikayet etmemek ıcın kendımı zor tuttum.

Hayırlı olsun elifcim.Aramıza hosgeldın.Allah tamamına erdirsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Ne demek canım benim her zaman sende iyiki varsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…