Aynen öyle canım.Onların bizden daha hassas davranması gereken bır konuda daha acımazsızca davranıyorlar.Ben bu gebeliği kaç senedir bekliyordum ne kadar gözyaşları döktum o aptal hemşıre bılmıyor.ya şikayet etmemek ıcın kendımı zor tuttum.[/QUOTE]Nasil bi hemsre o oyle ya gercekten sinir oldum bende hic karsisindakinin pskoljsni dusunmuyor bu insanlar belki yillardir o bebegi beklio belki ilk heyecani Allah bildigi gbi etsin bunun gbileri..
Aynen öyle canım.Onların bizden daha hassas davranması gereken bır konuda daha acımazsızca davranıyorlar.Ben bu gebeliği kaç senedir bekliyordum ne kadar gözyaşları döktum o aptal hemşıre bılmıyor.ya şikayet etmemek ıcın kendımı zor tuttum.[/QUOTE]Nasil bi hemsre o oyle ya gercekten sinir oldum bende hic karsisindakinin pskoljsni dusunmuyor bu insanlar belki yillardir o bebegi beklio belki ilk heyecani Allah bildigi gbi etsin bunun gbileri..
Rabbim naisp ederse yarin ilk kez bebegimi gorucem heyecanliyim korkuyorum duygu karmasasi hat safhada sizlerinde dualarnzi bekliorum kizlar..
Canım saat kaçta randevun bizi habersiz bırakma bak biz çok merak ederiz birbirimizi güzel haberlerini topla hemen bize bildirRabbim naisp ederse yarin ilk kez bebegimi gorucem heyecanliyim korkuyorum duygu karmasasi hat safhada sizlerinde dualarnzi bekliorum kizlar..
Canımmmm benim ne güzel dedin aminnnnnnAllah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsin ins ya ben gebelik kaydı için gittiğimde daha kese mese yoktu ortada hemşire hanim o kadar nazik kibar davrandı ki Hsyırlı olsun ins olmaz ama bi aksilik çıkarsa bana ulasirsaniz sevinirim dedi ordan o kadar mutlu ayrıldım kj hemşire var hemşire var işte ama bu tamamen insanlıkla vicdanla ilgili bi durum empati yapmayı bilmeyen insanları uzak tutsun Allah hepimizden.
Takwime gore 6+3 ama sanmiyorum o kdr olcgni yarin anlicaz aramizda iki gun var gbi gorunyo canim..Canım ins hayırlı haberlerle gelirsin muhakkak haberdar et bizi:) şimdi kaç haftaliksin tam olarak ayrıca ben sadecd folik asit kullaniyorum
Canım saat kaçta randevun bizi habersiz bırakma bak biz çok merak ederiz birbirimizi güzel haberlerini topla hemen bize bildirayrıca ilaç olarak tek folikasit alıyorum :) folic1 diye Dr verdi gerçi üzerinde ilaç değildir yaziyor
Biraz gec malesef 14:10 da dokuz dogurmazsam o saate kadar :) haber veririm tabi cabim insllah guzel haberlerle ewime donerim Ben demir hapi progestan ve foljkasit kullaniyorum suan..
Canımmmm benim ne güzel dedin aminnnnnn
Canim Rabbim sifa versin ya cok uzuldum ne icin yaotirmstin ki bu tahlili tedavisi vs yok muymusKizlar moralim cok bozuk tahlil sonuclari cikti anti toxoplazma lgg degerim yuksek cikmis bu virus bebekte dusuge beyninde hasar korluk sagirlik yapiyormus
kuzu bı yanlışlıkolmasın bıda başka yerde yaptr bnce testı sonuçlarını bna atsana bnde yaptrdım karşılaştrım bnce doktor abarttı bişeyın yoktur dıye düşünüyorum ...Kizlar moralim cok bozuk tahlil sonuclari cikti anti toxoplazma lgg degerim yuksek cikmis bu virus bebekte dusuge beyninde hasar korluk sagirlik yapiyormus
Ama simdi cok arastrdim iki tane test yapildi biri negatif biri pozitif buda daha iyimis bagisiklik kazanmisim daha once gecirmisim ve bagsklik kazanmsmkuzu bı yanlışlıkolmasın bıda başka yerde yaptr bnce testı sonuçlarını bna atsana bnde yaptrdım karşılaştrım bnce doktor abarttı bişeyın yoktur dıye düşünüyorum ...
Doktora gistermedim ki daha kendim arastrdimmmkuzu bı yanlışlıkolmasın bıda başka yerde yaptr bnce testı sonuçlarını bna atsana bnde yaptrdım karşılaştrım bnce doktor abarttı bişeyın yoktur dıye düşünüyorum ...
Canim benim doktorum bi dunya tahlil istedi hamilelikten sonra neyin var neyin yok diye ama simdi arastrdim bu virusu daha once gecirmisim vucudum bagisiklik kazanmis buda daha iyi biseymis gene en iyisini doktor bilir yarin sonuclarimi doktora gstrcemCanim Rabbim sifa versin ya cok uzuldum ne icin yaotirmstin ki bu tahlili tedavisi vs yok muymus
Aynen oyle annem bana cok kizar arastrma merakli olma dye simdi ne vardida tahlilere kendim internetten once baktim ama arastrmama gore biri negatf bri pozitif ise bagsklik kazandgmi tam aksine daha iyi oldugunu yaziyor daha onceden gecrmsm bu vrsuCanim lutfen netten arastrp kendni uzme bak ben gecen ay progesteron tah. Yaptrmstm sonucu telefonla alim dedim dhaa tamami okunmadan 3 dediler ben kapadim cunku netten arastirmstm gunelrce depresyona grdm agladim ssizladim meger yanlis yeri dinlemisim dr kesinlkle problem yok dedi ki zaten hamile kaldim. Sende arastrp uzulme internet malesef her durumda ii deil.. Bn burda bile yeni yeni katiliorm aslnda hic bsy arastrmicaksn Rabbimize emanet hepsi..
Hakkimizida nasil hayrlsy o olsun yarabbim allahima siginiyrmSen bi kendni serbest birak.. guzellce bir uyku cek.. Yarin ola hayrola bi dr gorsun bakalim..
Sana soyledigime bakma bende cok arastiriyordum ama dersimi aldim artik.. Sunu untmamaliyiz ki yazilandan baska hicbr sey gelmeyecek basimiza.. Yazana boyun egmicez de ne yapicaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?