Takwime gore 6+3 ama sanmiyorum o kdr olcgni yarin anlicaz aramizda iki gun var gbi gorunyo canim..
Aynen oyle annem bana cok kizar arastrma merakli olma dye simdi ne vardida tahlilere kendim internetten once baktim ama arastrmama gore biri negatf bri pozitif ise bagsklik kazandgmi tam aksine daha iyi oldugunu yaziyor daha onceden gecrmsm bu vrsu
günaydin güne enteresan bir miğdeyle kuruyan çtlayan bir dudakla uyandim çok şükür bu hallerime tabiki :) sizdede dudaklari kuruyan oluyormu
Gunaydinnn bende igg pozitif 35 igm negatif 0.29 cikti bugun saat 11.30 kontrolum var haber vrrm kzlar szedeRubella toxoplazma vs de igm pozitifse sorun olabilir igg daha önce geçirip gecirmedigimizi gösterir .
Bu arada herkese Günaydın :)
Haklisim tatlim uzme tatli canini onlar artik bikmislar bizimse heyecanimiz cok taze anlamalarni beklemiorum ama ynede numaradan da olsa ilgili davranablrler islerk bu sonucta bundan ekmek paralarni cikariyorlar.. Bnmde ozeldeki dr um hic umursamadi o kdr mutluydum ki adam gorunmyo kese in gun snra gel dedi hamilesn hayrli olsun vs ble demedi bide sozde ozel.. Bn suan kendi memleketimde deilim bi senedir burda yasiorum cok zor hicbir yer bilmemek..[/QUOTE]Aynen öyle canım.Onların bizden daha hassas davranması gereken bır konuda daha acımazsızca davranıyorlar.Ben bu gebeliği kaç senedir bekliyordum ne kadar gözyaşları döktum o aptal hemşıre bılmıyor.ya şikayet etmemek ıcın kendımı zor tuttum.
Hadi İnş.Görürsün Canım.Senınkı kac haftalıktı ? Haber Ver BizedeRabbim naisp ederse yarin ilk kez bebegimi gorucem heyecanliyim korkuyorum duygu karmasasi hat safhada sizlerinde dualarnzi bekliorum kizlar..
Canım Ben sigara kullanıyordum ama gebelık haberını aldıktan ertesı gun sabade bır tane sabahları ıcıyordum artık dunde onu bıraktım hıc ıcmıyor ve hıc aramıyorum.çünkü kucucuk bır bebegın saglıgıyla oynayamamBiraz gec malesef 14:10 da dokuz dogurmazsam o saate kadar :) haber veririm tabi canim insllah guzel haberlerle ewime donerim Ben demir hapi progestan ve foljkasit kullaniyorum suan..
Sigara kullanan var mi kizlar? Bende anketor gbi surekli soru soruyorum :))))
Geçimiş olsun canım dur sakın ol doktor kontrolune gıdeceksın o zamana kadar aklına kotu seyler getırmemeye calıs.Bunu nasıl anladınız yanı hangı testle nasıl bılgın oldu bu konudanKizlar moralim cok bozuk tahlil sonuclari cikti anti toxoplazma lgg degerim yuksek cikmis bu virus bebekte dusuge beyninde hasar korluk sagirlik yapiyormus
Geçimiş olsun canım dur sakın ol doktor kontrolune gıdeceksın o zamana kadar aklına kotu seyler getırmemeye calıs.Bunu nasıl anladınız yanı hangı testle nasıl bılgın oldu bu konudan
hımm benım aıle hemkımım o sırada benım moralımı bozmakla mesgul oldugu ıcın yapmadı sanırım bu testlerı :) Testlerin adını bılıyosanız soleyınde kızlar bende haftasonu kontrole gıdınce kendı doktoruma soleyım yapsın.Canım gebe olduğunu söyleyince aile hekimin bu testleri istiyor ben hastaneye gittiğimde de istemişti dr demirbaş yani bunlar
hımm benım aıle hemkımım o sırada benım moralımı bozmakla mesgul oldugu ıcın yapmadı sanırım bu testlerı :) Testlerin adını bılıyosanız soleyınde kızlar bende haftasonu kontrole gıdınce kendı doktoruma soleyım yapsın.
Hımm anladım canım saolasın.Canım baya bi test var senin söylemen e gerek yok zatrn dr un bilir her gebede yapılması gereken testler . Bsrams in bahsettiği toxoplazma. rubella hepatitler TSH tam kan sayimi vitaminler vs baya bisry isteniyor
Uzak duramam benim kedim var :) Ama dr sordum test yaptı sıkıntı yok. Aşılarını düzenli yaptoriyorsaniz hiçbir problem yok ha kedi tüyü ha kazak tüyü dedi.. tek şey âsilarinin düzenli olarak yaptırılması eğer aşısı düzensiz yada hiç aşı yapılmamış hayvanlara dokunmak riskli kist yapar tüyleri..Kuzum sakın ol seninde dediğin gibi anti nin sonucunun yüksek olması daha önce geçirdiğini bu hastalığa bağışıklık kazandığını gösterir kedi köpek tuyunden bulaşır bu hastalık aman kızlar uzak duralım kedi köpekten sen yinede bizi haberdar et canım
Uzak duramam benim kedim var :) Ama dr sordum test yaptı sıkıntı yok. Aşılarını düzenli yaptoriyorsaniz hiçbir problem yok ha kedi tüyü ha kazak tüyü dedi.. tek şey âsilarinin düzenli olarak yaptırılması eğer aşısı düzensiz yada hiç aşı yapılmamış hayvanlara dokunmak riskli kist yapar tüyleri..
hep yara oldu ya kıpkırmızı gebelıkdenmı soğuktanmı cozemedım...günaydin güne enteresan bir miğdeyle kuruyan çtlayan bir dudakla uyandim çok şükür bu hallerime tabiki :) sizdede dudaklari kuruyan oluyormu
hep yara oldu ya kıpkırmızı gebelıkdenmı soğuktanmı cozemedım...
Buarada gunaydın tatlışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?