Ay hiç bişey olmaz ben herşeyi biliyorum sıkıntı yok. Benim2 arkadaşimda doğum yapti ikisinin de kedisi var hiçbişey olduğu yok yani :) insanlar bilinçsiz oyuzden garip tepki veriyorlar..Olsun sen yine de uzak.dur nolur nolmaz :)
Benim canm dudaklarm cok sisti ve catladigünaydin güne enteresan bir miğdeyle kuruyan çtlayan bir dudakla uyandim çok şükür bu hallerime tabiki :) sizdede dudaklari kuruyan oluyormu
Haklisim tatlim uzme tatli canini onlar artik bikmislar bizimse heyecanimiz cok taze anlamalarni beklemiorum ama ynede numaradan da olsa ilgili davranablrler islerk bu sonucta bundan ekmek paralarni cikariyorlar.. Bnmde ozeldeki dr um hic umursamadi o kdr mutluydum ki adam gorunmyo kese in gun snra gel dedi hamilesn hayrli olsun vs ble demedi bide sozde ozel.. Bn suan kendi memleketimde deilim bi senedir burda yasiorum cok zor hicbir yer bilmemek..
İnsallah tatlim ibsallah..Evet canım bizde 6+5 olduk bugün şükür sen belki kalp atisini da duyarsin:)
Ben geldim kizlar bebisimi gorduk ama sanrm yumrtlama gunuyle gdio iki hafta sonra kalp atislari icin gel dedi..
Ay hiç bişey olmaz ben herşeyi biliyorum sıkıntı yok. Benim2 arkadaşimda doğum yapti ikisinin de kedisi var hiçbişey olduğu yok yani :) insanlar bilinçsiz oyuzden garip tepki veriyorlar..
Ben geldim kizlar bebisimi gorduk ama sanrm yumrtlama gunuyle gdio iki hafta sonra kalp atislari icin gel dedi..
Hadj hayırlı olsun canim:) usg de ne kadarlık çıktı
ayyy canım cok sevındım hayırlı olsun.peki usgye gore kac haftalık ?Ben geldim kizlar bebisimi gorduk ama sanrm yumrtlama gunuyle gdio iki hafta sonra kalp atislari icin gel dedi..
kızlar bişey sorcam hanı hamılelıkde akıntı fazlalışıo ya beyaz saydam fılan bnm son bı kaç gundur hepsınde deıl ama ara ara goruyorum boyle bellı belırsız kahverengı leke goruyorum yıende telaş yaptım bişe varmıdır hanı adetın son gunlerı bole az az gelen kahverengı lekeye bnzıo herzamnda gelmıo ama telaş yaptım aranızda bole olan oldumu ya
işte gdememde cok uzak il ve eşimde çalışıo ogle sonuna kadar bakalımAllah allah hiç bilmiyorum ki kuzum ya bi fikrim yok bu konuda bi gitsen mi dr a acaba bişey yoktur da tedbir amacli
canim progestan kullanio musun ben cok kisiden kahve rengi.akinti duydum kirmizi olmadikca cok buyuk bi problem deil ama icin rahat etsin istiosan bi dr a gorun..Allah allah hiç bilmiyorum ki kuzum ya bi fikrim yok bu konuda bi gitsen mi dr a acaba bişey yoktur da tedbir amacli
6+3 yazio canimHadj hayırlı olsun canim:) usg de ne kadarlık çıktı
hayır canım kullanmıorum o dedın ılacı sadece folık asıt alıorum ıkı gun once kese gormeye gttık dokotra solıcektım akıntıyı unuttum ama o gun ılk defa gemişti her zamnda gelmıo dıe aklımdan uçtu... dokotrda sadece folık asıt kullan herşey yolunda demişti korktum yınedeBen geldim kizlar bebisimi gorduk ama sanrm yumrtlama gunuyle gdio iki hafta sonra kalp atislari icin grl ded
canim progestan kullanio musun ben cok kisiden kahve rengi.akinti duydum kirmizi olmadikca cok buyuk bi problem deil ama icin rahat etsin istiosan bi dr a gorun..
Canım gözün aydın çok sevindimBen geldim kizlar bebisimi gorduk ama sanrm yumrtlama gunuyle gdio iki hafta sonra kalp atislari icin gel dedi..
Canım kahverengi lekelenmeden korkma kırmızıya donusmedikce yani kanama olmadıkça sıkıntı yok canım içini ferah tut.. Ama dinlen bol bol iş yapma kanepeye uzanırken ayağının altına yastık koy.. bide mutlaka bi dr görün canım çünkü kahverengi leke gelince bi ilaç veriyorlar ve lekelenme geçiyor. İlce de hiçmi kadın dogumcu yok canım aile hekimliği ne git onlarda ilgilenir.. korkma ama bişey olmaz..kızlar bişey sorcam hanı hamılelıkde akıntı fazlalışıo ya beyaz saydam fılan bnm son bı kaç gundur hepsınde deıl ama ara ara goruyorum boyle bellı belırsız kahverengı leke goruyorum yıende telaş yaptım bişe varmıdır hanı adetın son gunlerı bole az az gelen kahverengı lekeye bnzıo herzamnda gelmıo ama telaş yaptım aranızda bole olan oldumu ya
hayır canım kullanmıorum o dedın ılacı sadece folık asıt alıorum ıkı gun once kese gormeye gttık dokotra solıcektım akıntıyı unuttum ama o gun ılk defa gemişti her zamnda gelmıo dıe aklımdan uçtu... dokotrda sadece folık asıt kullan herşey yolunda demişti korktum yınede[/QUOTE canım aynı şekilde banada olmuş tu hatta önce kahverengi leke geldi sonrada akıntı doktor normal dedi progestan verdi ama kullanmadım bile bi kaç güne geçiyo sadece takip et rengi degişmesin
Canım banada olmuştu doktor eski kan olabilir yerleşme den olabilir dedi bi kaç gün de geçiyo progestan verdi ama içmesdim bile korkma hiçsağolun kızlar içim rahatladı cok fazla deıl yanı damla bıle deıl bu leke o yuzden bı hafta daha durayım madem
sağol canım ya Allah razı olsun umarım bişey yoktur vallaCanım banada olmuştu doktor eski kan olabilir yerleşme den olabilir dedi bi kaç gün de geçiyo progestan verdi ama içmesdim bile korkma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?