hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Olsun sen yine de uzak.dur nolur nolmaz :)
Ay hiç bişey olmaz ben herşeyi biliyorum sıkıntı yok. Benim2 arkadaşimda doğum yapti ikisinin de kedisi var hiçbişey olduğu yok yani :) insanlar bilinçsiz oyuzden garip tepki veriyorlar..

Hadi İnş.Görürsün Canım.Senınkı kac haftalıktı ? Haber Ver Bizede[/QUOTE]
Takvime gore 6 haftayi gecti canm birazdan cikicam ins guzel haberlerle donerim lutfen dua edin

Ben geldim kizlar bebisimi gorduk ama sanrm yumrtlama gunuyle gdio iki hafta sonra kalp atislari icin gel dedi..

kızlar bişey sorcam hanı hamılelıkde akıntı fazlalışıo ya beyaz saydam fılan bnm son bı kaç gundur hepsınde deıl ama ara ara goruyorum boyle bellı belırsız kahverengı leke goruyorum yıende telaş yaptım bişe varmıdır hanı adetın son gunlerı bole az az gelen kahverengı lekeye bnzıo herzamnda gelmıo ama telaş yaptım aranızda bole olan oldumu ya
Ay hiç bişey olmaz ben herşeyi biliyorum sıkıntı yok. Benim2 arkadaşimda doğum yapti ikisinin de kedisi var hiçbişey olduğu yok yani :) insanlar bilinçsiz oyuzden garip tepki veriyorlar..

Ben geldim kizlar bebisimi gorduk ama sanrm yumrtlama gunuyle gdio iki hafta sonra kalp atislari icin gel dedi..

Hadj hayırlı olsun canim:) usg de ne kadarlık çıktı

Allah allah hiç bilmiyorum ki kuzum ya bi fikrim yok bu konuda bi gitsen mi dr a acaba bişey yoktur da tedbir amacli

Ben geldim kizlar bebisimi gorduk ama sanrm yumrtlama gunuyle gdio iki hafta sonra kalp atislari icin grl ded
Allah allah hiç bilmiyorum ki kuzum ya bi fikrim yok bu konuda bi gitsen mi dr a acaba bişey yoktur da tedbir amacli
canim progestan kullanio musun ben cok kisiden kahve rengi.akinti duydum kirmizi olmadikca cok buyuk bi problem deil ama icin rahat etsin istiosan bi dr a gorun..

Progestan ve demir hapini birak dedi bana dr sadce folik asit kullan kanaman yok bi skinti gornmyo neden progestan kullaniosun ki dedi onceki dr um yazmisti..

hayır canım kullanmıorum o dedın ılacı sadece folık asıt alıorum ıkı gun once kese gormeye gttık dokotra solıcektım akıntıyı unuttum ama o gun ılk defa gemişti her zamnda gelmıo dıe aklımdan uçtu... dokotrda sadece folık asıt kullan herşey yolunda demişti korktum yınede

Canım gözün aydın çok sevindim

Canım kahverengi lekelenmeden korkma kırmızıya donusmedikce yani kanama olmadıkça sıkıntı yok canım içini ferah tut.. Ama dinlen bol bol iş yapma kanepeye uzanırken ayağının altına yastık koy.. bide mutlaka bi dr görün canım çünkü kahverengi leke gelince bi ilaç veriyorlar ve lekelenme geçiyor. İlce de hiçmi kadın dogumcu yok canım aile hekimliği ne git onlarda ilgilenir.. korkma ama bişey olmaz..

sağolun kızlar içim rahatladı cok fazla deıl yanı damla bıle deıl bu leke o yuzden bı hafta daha durayım madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…