hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Bende hamileyim kan testim 46.3 nasıl acaba adetim gecikmeden yaptırdım.
hayırlı olsun tatlım gayet ıı 5 üstü pozıtıf kabul edıldıgı için ıkı 3 gune bır olçtr ıkı kat artıosa değerin bi problem yok dıyor doktorlar değerin 3000 fılan oldunda da doktora gt kesen anca ozamn gorunuyor çünkü hoşgeldin hamişler arasına :)

pırıltı bendede bir haftadir kahve lekelenme var ilk korktum simdi alistim neolacak bilmiyorum bence problem etme tutunma olabilir bende kese arkasinda kanama alani vardi ondan olabilir eski kan olabilir hersey olabilir nasip artik lekelenmeden korkma

Bende hamileyim kan testim 46.3 nasıl acaba adetim gecikmeden yaptırdım.
Canım kimyasal değilse iki günde bir iki katı artması lazım. .. adetten önce 46.3 iyi bir değer iki gün sonra 90 civarı olması lazım inşallah böyle güzel devam eder canım

Canım kimyasal değilse iki günde bir iki katı artması lazım. .. adetten önce 46.3 iyi bir değer iki gün sonra 90 civarı olması lazım inşallah böyle güzel devam eder canım
Ben de 30 la basladim reglime 5 gun varken 30 cikmisti bence gayet guzel ins kimyasal degildir. Ama adetten once oldugu icin insallah buyuk ihtimal normal gebelik.ben bikere kimyasal gecirdim ama onda adet gecmisken 29 du degerim direk kimyasaldir demislerdi ozaman.

Hoşbuldum canım:)) Çok heyecanlıyım telaş korku sevinç herşey yaşıyorum valla. Daha önce 8 haftalık kaybetmiştim bebeğimi allahıma şükürler olsun yeniden nasip etti. İnşallah giderek artar

İste ilk fotomuz :)

Eklentiler

• IMG-20151209-WA0000-1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG-20151209-WA0000-1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 68
Kizlar keselerimizi kac haftalikken yazsak ya buraya ben 5+3 8.3mm idi. Ayin 3 unde gitmistim bebegi goremedik. 17 sinde yine randevum var bakalim ins kalp atisiyla birlikte. Bu arada karindan ultrasonla bakildi vajinal degil.

Kizlar telden girdgm icin toplu yaxiom o tahliller istenmis ya onlar snrm igg de onlardan biri benden de idrar ve kan tahlili istedi yarin yaptir iki hafta sonra gel dedi.. Vajinal malesef kendmi cok kastm kadinda sasirdi napcagni olcmedi galiba ole bsi yazmio cunku..

Ben vajinal bakmaz die yatrim karnjmi actim yok yok dedi vajinal bakicam cok tirsiom zten utana skila baktrdm cok kotu bi duygu ya :) bide yerlesm yeri ii dedi dis gebelikten suphelenmiorm dedi cok blms olmak ne kotu sordm cnku olablr mi die :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…