- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
hayırlı olsun tatlım gayet ıı 5 üstü pozıtıf kabul edıldıgı için ıkı 3 gune bır olçtr ıkı kat artıosa değerin bi problem yok dıyor doktorlar değerin 3000 fılan oldunda da doktora gt kesen anca ozamn gorunuyor çünkü hoşgeldin hamişler arasına :)Bende hamileyim kan testim 46.3 nasıl acaba adetim gecikmeden yaptırdım.
YOK canım bişey olmaz sen hiç canını sıkma bide Bol bol su içsağol canım ya Allah razı olsun umarım bişey yoktur valla
Canım kimyasal değilse iki günde bir iki katı artması lazım. .. adetten önce 46.3 iyi bir değer iki gün sonra 90 civarı olması lazım inşallah böyle güzel devam eder canımBende hamileyim kan testim 46.3 nasıl acaba adetim gecikmeden yaptırdım.
Ben de 30 la basladim reglime 5 gun varken 30 cikmisti bence gayet guzel ins kimyasal degildir. Ama adetten once oldugu icin insallah buyuk ihtimal normal gebelik.ben bikere kimyasal gecirdim ama onda adet gecmisken 29 du degerim direk kimyasaldir demislerdi ozaman.Canım kimyasal değilse iki günde bir iki katı artması lazım. .. adetten önce 46.3 iyi bir değer iki gün sonra 90 civarı olması lazım inşallah böyle güzel devam eder canım
hayırlı olsun tatlım gayet ıı 5 üstü pozıtıf kabul edıldıgı için ıkı 3 gune bır olçtr ıkı kat artıosa değerin bi problem yok dıyor doktorlar değerin 3000 fılan oldunda da doktora gt kesen anca ozamn gorunuyor çünkü hoşgeldin hamişler arasına :)
Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza:)Bende hamileyim kan testim 46.3 nasıl acaba adetim gecikmeden yaptırdım.
Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza:)
İste ilk fotomuz :)
Amin canm insallah sende bu sefer hayrlsyla bebisine kavusursun heopberaber buyucez burda:)Çokkk güzelll allah kucaklarımıza almayı nasip etsin
Nerde yazjo canm igg?Kızlar bu igg nedir
Rubella toxoplazma vs de igm pozitifse sorun olabilir igg daha önce geçirip gecirmedigimizi gösterir .
Bu arada herkese Günaydın :)
Gunaydinnn bende igg pozitif 35 igm negatif 0.29 cikti bugun saat 11.30 kontrolum var haber vrrm kzlar szede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?