hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Ben de katıldım aranıza, merhabalar. Hayırlı olsun herkese bebişleri:) Birkaç gün önce öğrendim ben de hamile olduğumu. Adetim 6 gün gecikti. Kaç haftalık oluyor şimdi bebek:) 4+6 mı 5+6 mı..? Dr. kaç haftalık olduğuyla ilgili bir şey söylemedi de.

Canim yaaa benimde dudagim kurudu birazda rahatsizlandim bende bulanti ishal kusma vucudum cook susuz takildi. Serum takildi belki seninde vucudun susuz kalmistir bu donemde bizim bol bol icmemiz gerek hepimiz icelim suyumuzu bebisimizde rahat olsun
günaydin güne enteresan bir miğdeyle kuruyan çtlayan bir dudakla uyandim çok şükür bu hallerime tabiki :) sizdede dudaklari kuruyan oluyormu

Canim hayirli olsun oncelikle hamilelik hesaplama yazarsan nete kac haftalik olgunu yaziyo

Hayirli olsun hosgeldin aramiza:) son adet taihinden bu gune kendin hesaplayablrsin

Hayırlı olsun canım hosgeldin :) 4+6 olmuş oluyorsun:)

bakın ne buldum hepımızın istediği şeyı ama ınternette sadece reklmanı rastladım satılıosa hemen almalıyız ,:)))) ve bunu gordugunuze cok sevınceksınıııızzzz evde ultrason keyfısı :

Eklentiler

• s-b698bff60175e43b601f30dba211d3752f278ee5.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 44
bakın ne buldum hepımızın istediği şeyı ama ınternette sadece reklmanı rastladım satılıosa hemen almalıyız ,:)))) ve bunu gordugunuze cok sevınceksınıııızzzz evde ultrason keyfısı :

Yine boş duramamissin
Bu arada nasıl oldun kuzum akıntı geçti dimi

cok nadır oluo canım bnm oda bellı belırsız ya bugun doktoru arayısoracam yınede arada bı sancı grıo kasıklarıma bı on snaıye fılan dayanılmaz oluo sonra geçıo

Benimde iki gündür bel ve adet olcakmıs gibi Karnım ağrıyor yaa anlamadım gitti neler oluyor böyle

Selam canlarim surfa iki gune kdr hic belirtim yok die ahlanip vahlaniodum iki gunfur ok hafif mide bulantim vardi bu sabah bi uyaandim midem cosmus gdiyo tahlillerimi verip eve kendmi zor attim bgunden beri yatiom midem cok kotu halsizlikten baylcam resmen hicbsi yiyemiorm

Oyy kuzum bizim kervan a sende katıldın ha xok geçmiş olsun :// zencefil cubuk kraker nar Ayva ve vişne suyu iyi geliyor bana sende dene istersen

Oyy kuzum bizim kervan a sende katıldın ha xok geçmiş olsun :// zencefil cubuk kraker nar Ayva ve vişne suyu iyi geliyor bana sende dene istersen
Canm walla ne ara bu hale heldm anlamadm tak dye basladi resmen tavsyelern icin tsk ederm cnm esime solicem alsin bari.. Bu arada bnmde kasik agrilarm coktu o smdi yok rahim genisledgi bebek yerlestgi icin oluyo cok normal korkmayin.. Bn bi haftaya kadr hergun adet olcakms gbiydm valla.. Demekki bu bole biri btvek dgeri baslicak napalim onlar saglkli olsun da raziyiz dmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…