hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Kizlarrr grip oldummmmmm
Geçmiş olsun canım işi gücü bırakıyorsun eğer çalışıyorsan yarın işe gitmiyorsun eğer cmteside çalışıyorsan 2 gün rapor alıyorsun. . Yok ben çalışmıyorum evde keyif surenlerdenim diyorsan yine hiç bi iş yapmıyorsun yatıp dinlemiyorsun ilaç almak yok bitki çayı yok.. ıhlamur bile dikkatli iç az iç.. portakal ye mandalina ye limon ye bol c vitamini yani.. turşu suyu içebilirsin.. benimde korkum grip çünkü ilaç kullanmama ragmen çok ağır gecirirdim.. hamile olunca ilaç yasak öyle olunca dahada ağır olur.. İnşallah olmam
Umarım biran önce iyileşirsin canım tekrar geçmiş olsun..

Evdeyim canim calismiyorummmm uzaniyorumm

Günaydın benim kaşıntım çok vardı mantar olmuş yani. Dün gece dayanamadım fitil attım ve kaşıntı kremi sürdüm umarım bi zararı olmaz

Ayyy canım ne güzel dip tıs dip tıs duyarsın insallah :) bu heyecanı içimizde ilk sen yaşıyorsun biz peşinden geliyoruz :) eşine şöyle videoya çeksin canım o anı :) unutulmayacak çok özel bir anı çünkü dimi :) bu gobis meselesine gelince sen zayıfsın anlaşılan canım onun için garip geldi sana ben gobekliyim zaten ama bu kadar değil içime çekemedim kız olunca erken çıkar diyolar dogrumu ki

Kızlar Günaydın :) ya bisry sorcam benim Karnım sanki normalden fazla büyüdü kızlar ya sızınkıler ne alemde
Benım karnımda cok buyudu canım.Pantolonlarım malesef olmuyo.Hele de aksamları ıyıce cıkıyor sankı 3-4 aylık bebek varmış gıbı.bu hızla gıdersem 9 ayın sonunda yarım dunya gı gobusle dolasırım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…