Geçmiş olsun canım işi gücü bırakıyorsun eğer çalışıyorsan yarın işe gitmiyorsun eğer cmteside çalışıyorsan 2 gün rapor alıyorsun. . Yok ben çalışmıyorum evde keyif surenlerdenim diyorsan yine hiç bi iş yapmıyorsun yatıp dinlemiyorsun ilaç almak yok bitki çayı yok.. ıhlamur bile dikkatli iç az iç.. portakal ye mandalina ye limon ye bol c vitamini yani.. turşu suyu içebilirsin.. benimde korkum grip çünkü ilaç kullanmama ragmen çok ağır gecirirdim.. hamile olunca ilaç yasak öyle olunca dahada ağır olur.. İnşallah olmamKizlarrr grip oldummmmmm
Geçmiş olsun canım işi gücü bırakıyorsun eğer çalışıyorsan yarın işe gitmiyorsun eğer cmteside çalışıyorsan 2 gün rapor alıyorsun. . Yok ben çalışmıyorum evde keyif surenlerdenim diyorsan yine hiç bi iş yapmıyorsun yatıp dinlemiyorsun ilaç almak yok bitki çayı yok.. ıhlamur bile dikkatli iç az iç.. portakal ye mandalina ye limon ye bol c vitamini yani.. turşu suyu içebilirsin.. benimde korkum grip çünkü ilaç kullanmama ragmen çok ağır gecirirdim.. hamile olunca ilaç yasak öyle olunca dahada ağır olur.. İnşallah olmam
Umarım biran önce iyileşirsin canım tekrar geçmiş olsun..
Oo ne kadar guzel şanslısın ozaman canım.. tez zamanda iyileşirsin insallah..Evdeyim canim calismiyorummmm uzaniyorumm
InslahhhhhhOo ne kadar guzel şanslısın ozaman canım.. tez zamanda iyileşirsin insallah..
pantalon sıkı yosa tamamdır :)Kızlar Günaydın :) ya bisry sorcam benim Karnım sanki normalden fazla büyüdü kızlar ya sızınkıler ne alemde
pantalon sıkı yosa tamamdır :)
bnm da mınnak olduğu için ve annesıd e zaten balık etlı oldugu için 6 ay olunca anca fark ederım heralde geniş geniş yatar içer de bı sure :)Ahahaahayok o kadar değil daha da garip değil mi ya bu kadar büyümesi sizin ne durumda
Canım o krem ile fitili dr mu söyledi yoksa sen kendin mi kullandınGünaydın benim kaşıntım çok vardı mantar olmuş yani. Dün gece dayanamadım fitil attım ve kaşıntı kremi sürdüm umarım bi zararı olmaz
Ayyy canım ne güzel dip tıs dip tıs duyarsın insallah :) bu heyecanı içimizde ilk sen yaşıyorsun biz peşinden geliyoruz :) eşine şöyle videoya çeksin canım o anı :) unutulmayacak çok özel bir anı çünkü dimi :) bu gobis meselesine gelince sen zayıfsın anlaşılan canım onun için garip geldi sana ben gobekliyim zaten ama bu kadar değil içime çekemedim kız olunca erken çıkar diyolar dogrumu kiEvet canımm akşam 5 te randevum var duyarız ins ya :)lavinya06 kuzum ben mi uyduruyorum diyorum ama göbeğe çok alışkın olmadığım için çok gözüme batıyor valla bu hızla giderse yandım ben :)
Ewet canım bende de oluyor ama benımkı sol tarafımda.Ya kızlar bişey sorcam benim 2. 3 gündür sağ böbrek tarafım ağrıyor sizde de oluyormu??
Benım karnımda cok buyudu canım.Pantolonlarım malesef olmuyo.Hele de aksamları ıyıce cıkıyor sankı 3-4 aylık bebek varmış gıbı.bu hızla gıdersem 9 ayın sonunda yarım dunya gı gobusle dolasırım sanırım.Kızlar Günaydın :) ya bisry sorcam benim Karnım sanki normalden fazla büyüdü kızlar ya sızınkıler ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?