hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Ayy olsbilir valla ben kız hissediyordum zatrn :)) ins duyarız ya dua edin kizlar çok heyecanliyim:) ya evet 50 kg ile hamile kaldım boy 165 göbeğim olmadı hiç o yuzdrn çok garip geliyor :)) video meselesini muhakkak yapacağız ind ama bazı dr lar zarar verir bebeğe diye kalp atışı dinletmiyorlarmis

Ayy iyi bari yalnız değilmişim :))

Evet bende duydum bebeğe zarar veriyormuş dogrumu ki ya

Kendim kullandım canım dayanamadım çok kötü oldum. Öğleden sonra dr gidicem. Hem kan değerim yükselmiş mi diye hemde bu kaşıntı için
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve sen sen ol dr un onermeden kendin asla bişey yapma gebelik hassas bi dönem çoğu şeyden kısıtlanıyoruz..

3 hafta sonra gel dedı tatlım lekelenmem de durdu ama bn dayanamam gbı gelıo bakalım 3 hafta dolmadan koşarım :):)) snn bugun muthiş haberlerini beklıyoruz

İyi kuzum ya gectiyse bi sıkıntı yoktur ins :) Ayy ins ins ya in duyarız minigimin kalp atışlarını :)

3 hafta sonra gel dedı tatlım lekelenmem de durdu ama bn dayanamam gbı gelıo bakalım 3 hafta dolmadan koşarım :):)) snn bugun muthiş haberlerini beklıyoruz
Canım ben 2 hafta bekledim gerçi hala bekliyorum salı günü gidicem dr sonunda :) ama nasıl sabrettin gel bana sor :)

Kızlar geldim doktordan değerim 220 çıktı. 10 gün sonra anca ultrasonla görünür dedi. Nasıl geçer bu 10 gün :) ayrıca kaşıntı mantar için fitil ve krem verdi hamilelikte olabilirmiş. Kullanmanın bi sakıncası yok dedi çok şükür.. dün sormadan atmıştım içim içimi yiyordu. :))

hayırlı olsun canım.Valla çok zor beklemek bizde bekleyenler kervanındanız ama sıkacaksın dişini mecburen.inş.zaman su gıbı akıppppp gıder.

Canım iyi çok şükür sevindim valla :) ne yalan söyleyeyim ben de korkmustum inşallah geçer rahatsızlığın :)

Hadi gözün aydın canım :) bu arada kuru tutmaya çalış o bölgeyi dustan sonra fln kurut 1 haftaya geçer ins merak etme :)

Kizlarrr grip oldummmmmm

Ayy kıyamam yaa. Allah şifa versin cnm. Seni en iyi ben anlarım galiba. tam bir ay grip ve ööksürükle mücadele verdim ilaçsız . Çok zordu . Cnm bol bol portakal elma mandalina ye. Tarçınlı bal.. bide burnun tıkalı kalmasın tuzlu su ile sprey yap. Boğazın ağrıyorsa ınada karbonat tuzlu karışımu ile gargara yap cnm.

Kızlarr Sizinde Adet Olacakmıs gıbı beliniz ağrıyor mu?benim bugün belim çok agrıyor bacaklarımda da halsızlık hıssedıyorum.Sıcak su torbası koydum belime.Sizlerde böyle seyler yasadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…