Ayyy canım ne güzel dip tıs dip tıs duyarsın insallah :) bu heyecanı içimizde ilk sen yaşıyorsun biz peşinden geliyoruz :) eşine şöyle videoya çeksin canım o anı :) unutulmayacak çok özel bir anı çünkü dimi :) bu gobis meselesine gelince sen zayıfsın anlaşılan canım onun için garip geldi sana ben gobekliyim zaten ama bu kadar değil içime çekemedim kız olunca erken çıkar diyolar dogrumu ki
lavinya06 canımm naptın bugun hastaneye gidecektın sanırım?
Benım karnımda cok buyudu canım.Pantolonlarım malesef olmuyo.Hele de aksamları ıyıce cıkıyor sankı 3-4 aylık bebek varmış gıbı.bu hızla gıdersem 9 ayın sonunda yarım dunya gı gobusle dolasırım sanırım.
Canım o krem ile fitili dr mu söyledi yoksa sen kendin mi kullandın
Evet bende duydum bebeğe zarar veriyormuş dogrumu ki yaAyy olsbilir valla ben kız hissediyordum zatrn :)) ins duyarız ya dua edin kizlar çok heyecanliyim:) ya evet 50 kg ile hamile kaldım boy 165 göbeğim olmadı hiç o yuzdrn çok garip geliyor :)) video meselesini muhakkak yapacağız ind ama bazı dr lar zarar verir bebeğe diye kalp atışı dinletmiyorlarmis
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve sen sen ol dr un onermeden kendin asla bişey yapma gebelik hassas bi dönem çoğu şeyden kısıtlanıyoruz..Kendim kullandım canım dayanamadım çok kötü oldum. Öğleden sonra dr gidicem. Hem kan değerim yükselmiş mi diye hemde bu kaşıntı için
Evet bende duydum bebeğe zarar veriyormuş dogrumu ki ya
3 hafta sonra gel dedı tatlım lekelenmem de durdu ama bn dayanamam gbı gelıo bakalım 3 hafta dolmadan koşarım :):)) snn bugun muthiş haberlerini beklıyoruzPIRILTI1471 caniim sen ne zamam gideceksin doktora
3 hafta sonra gel dedı tatlım lekelenmem de durdu ama bn dayanamam gbı gelıo bakalım 3 hafta dolmadan koşarım :):)) snn bugun muthiş haberlerini beklıyoruz
Canım ben 2 hafta bekledim gerçi hala bekliyorum salı günü gidicem dr sonunda :) ama nasıl sabrettin gel bana sor :)3 hafta sonra gel dedı tatlım lekelenmem de durdu ama bn dayanamam gbı gelıo bakalım 3 hafta dolmadan koşarım :):)) snn bugun muthiş haberlerini beklıyoruz
Sanırım önce ışık gösteriyorlar kalp atisini yansıtan :) neyse sen bi git gel öğreniriz senden canimmmmHiç bilmiyorum ya hatta az önce yine gördüm bi topikte dr 12 haftadan önce duyulmasini sakıncalı bulduğundan dinletmemis
Hayırlı haberlerını beklıyoruz canımYok Yok Yalnız değilsin valla 4 - 5 aylık hamılelere taş çıkarırım su anda :)Ayy iyi bari yalnız değilmişim :))
Hayırlı haberlerını beklıyoruz canımYok Yok Yalnız değilsin valla 4 - 5 aylık hamılelere taş çıkarırım su anda :)
hayırlı olsun canım.Valla çok zor beklemek bizde bekleyenler kervanındanız ama sıkacaksın dişini mecburen.inş.zaman su gıbı akıppppp gıder.Kızlar geldim doktordan değerim 220 çıktı. 10 gün sonra anca ultrasonla görünür dedi. Nasıl geçer bu 10 gün :) ayrıca kaşıntı mantar için fitil ve krem verdi hamilelikte olabilirmiş. Kullanmanın bi sakıncası yok dedi. Çok şükür dün sormadan atmıştım içim içimi yiyordu. :))
Canım iyi çok şükür sevindim valla :) ne yalan söyleyeyim ben de korkmustum inşallah geçer rahatsızlığın :)Kızlar geldim doktordan değerim 220 çıktı. 10 gün sonra anca ultrasonla görünür dedi. Nasıl geçer bu 10 gün :) ayrıca kaşıntı mantar için fitil ve krem verdi hamilelikte olabilirmiş. Kullanmanın bi sakıncası yok dedi çok şükür.. dün sormadan atmıştım içim içimi yiyordu. :))
Kızlar geldim doktordan değerim 220 çıktı. 10 gün sonra anca ultrasonla görünür dedi. Nasıl geçer bu 10 gün :) ayrıca kaşıntı mantar için fitil ve krem verdi hamilelikte olabilirmiş. Kullanmanın bi sakıncası yok dedi çok şükür.. dün sormadan atmıştım içim içimi yiyordu. :))
Kizlarrr grip oldummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?