- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Kızlarr Sizinde Adet Olacakmıs gıbı beliniz ağrıyor mu?benim bugün belim çok agrıyor bacaklarımda da halsızlık hıssedıyorum.Sıcak su torbası koydum belime.Sizlerde böyle seyler yasadınız mı?
Sana da geçmiş olsun canım.Yarın doktora gıdecem onu da sorayım barı.evet canım ya benimde 2 gündür ağrıyor belim karnımda agrıdı 2 gün önce adet olacakmıs gibi. normal herhalde bunlar
Hanımlar o kadar tuhafki susam tanesi kadarken bebişin kalp atışının hızına inanamıyor insan. Nasıl bu kadar minik bişeyden çıkar diyosun)))
Kızlarr Sizinde Adet Olacakmıs gıbı beliniz ağrıyor mu?benim bugün belim çok agrıyor bacaklarımda da halsızlık hıssedıyorum.Sıcak su torbası koydum belime.Sizlerde böyle seyler yasadınız mı?
İnş o hissettiklerini bugün bendr yaşarım ya :)
bugün doktorami gidiyorsun :) kac haftalik oldu canim
Bihayaldi bacim guzel haberlerle gel insallah..:)
Kizlar gobusten bahsetmissinz benim normal halim 6 aylik hamile gobuslu oldgundan bisi anlamiyorrum :) ama midem sis bu kesin :)
Anladım ben canım.Vallahı bilmıyordum su torbasının zararlarını.Ben Sıcak Suyu cok sevdıgım ıcın kıs donemlerınde de su torbasını eksık etmıyordum ta kıı senın yorumu okuyuncaya kadar.Şimdi hemen bıraktım.Tavsıyen ıcın tesekkur ederım canım benım cok saolcanim beline karnina dicak su torbasi koyma rahim kaslarini gevsetiyor ayrica sacak iyi degil diye biliyorum duş alirkende iliktan biraz daha sicak ve 15 dk diye söyleniyor o sekil yani tam anlatamadim ama üstüne battaniye falan al.
Evet canım 17.00 de randevun var çıkacağım birazdan bugün tam 7+0 olduk :)
ayyyyy canımmm cok sevındım hadı gozun aydın kuzum yaaaa.Veeee bizim ufaklık 7 olmasi gerekirken 1 gün önden gidiyormus 7+1 olmus :))) 1 cm olmuş boyu beee en önemlisi onun harika kalp atisini duyduk harika müthiş bi duygu kızlar Allah herkese nasip etsin ya çok çok çok güzeldi çok duygulandim :)))
darisi burdaki herkesin basina dünyanin en güzel sesini duydun geldin deseneVeeee bizim ufaklık 7 olmasi gerekirken 1 gün önden gidiyormus 7+1 olmus :))) 1 cm olmuş boyu beee en önemlisi onun harika kalp atisini duyduk harika müthiş bi duygu kızlar Allah herkese nasip etsin ya çok çok çok güzeldi çok duygulandim :)))
Veeee bizim ufaklık 7 olmasi gerekirken 1 gün önden gidiyormus 7+1 olmus :))) 1 cm olmuş boyu beee en önemlisi onun harika kalp atisini duyduk harika müthiş bi duygu kızlar Allah herkese nasip etsin ya çok çok çok güzeldi çok duygulandim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?