hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Kızlarr Sizinde Adet Olacakmıs gıbı beliniz ağrıyor mu?benim bugün belim çok agrıyor bacaklarımda da halsızlık hıssedıyorum.Sıcak su torbası koydum belime.Sizlerde böyle seyler yasadınız mı?

evet canım ya benimde 2 gündür ağrıyor belim karnımda agrıdı 2 gün önce adet olacakmıs gibi. normal herhalde bunlar

Kızlarr Sizinde Adet Olacakmıs gıbı beliniz ağrıyor mu?benim bugün belim çok agrıyor bacaklarımda da halsızlık hıssedıyorum.Sıcak su torbası koydum belime.Sizlerde böyle seyler yasadınız mı?

canim beline karnina dicak su torbasi koyma rahim kaslarini gevsetiyor ayrica sacak iyi degil diye biliyorum duş alirkende iliktan biraz daha sicak ve 15 dk diye söyleniyor o sekil yani tam anlatamadim ama üstüne battaniye falan al.

Bihayaldi bacim guzel haberlerle gel insallah..:)
Kizlar gobusten bahsetmissinz benim normal halim 6 aylik hamile gobuslu oldgundan bisi anlamiyorrum :) ama midem sis bu kesin :)

canim beline karnina dicak su torbasi koyma rahim kaslarini gevsetiyor ayrica sacak iyi degil diye biliyorum duş alirkende iliktan biraz daha sicak ve 15 dk diye söyleniyor o sekil yani tam anlatamadim ama üstüne battaniye falan al.
Anladım ben canım.Vallahı bilmıyordum su torbasının zararlarını.Ben Sıcak Suyu cok sevdıgım ıcın kıs donemlerınde de su torbasını eksık etmıyordum ta kıı senın yorumu okuyuncaya kadar.Şimdi hemen bıraktım.Tavsıyen ıcın tesekkur ederım canım benım cok saol

rica ederim ne demek burada birbirimize bildiklerimizi paylasalim bende sıcaği çok seviyorum hatta suanda hamamda kaplica sularinda olmak isterdim ama bize yasak battaniyenin altina birak ayaklarini isit ama karin sirt bölgesi değil bebisler icin hersey

ayyyyy canımmm cok sevındım hadı gozun aydın kuzum yaaaa.

darisi burdaki herkesin basina dünyanin en güzel sesini duydun geldin desene

Yaaa aaâaaaa yaşasın süper MAŞALLAH MAŞALLAH canım darısı başımıza inşallah çok sevindimmm ve hatta duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…