hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

kızlar babies belgeselini izledinizmi izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim çok güzel.. :)

HAYIRLI OLSUN BEBİSLERİNİZ KIZLAR KUCAĞINIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN RABBİM İNŞALLAH TEBRİK EDERİM DARISI İSTEYEN HERKESE İNŞALLAH
sağol canımmm çok teşekkürler Rabbim seninde bebişini kucağına almayı nasip etsin :) sen baya kıdemlisin bizden 20.haftandasın ne güzel maşşallah :)

ay cok sevındım darısı bıze ya harıka bişeeeeyy özendimmm muhteşem annişinin tatlısı kalbınınıde dınlettı

Kizlaar ne güzel bulantım yok diyordum veeee an itibariyle bulantım başladı vatana millete hayırlı uğurlu olsun

Aramiza hosgeldin o zaman bulantili bas donmeli halsiz yari uykuku gunlere sanjrjm merhaba diyoruz yavas yavas.. Bu arada cin takvimine bakan var mi? Ben arastrdm biraz erkek ckio bakalim gorucez :)

Günaydın kizlarr bugun saat 10 da hastaneye gidiyorum bebegimi görmek ve kalp atislarini duymak için. Bana bolca dua edin kizlar bebegimi gorebileyim o küçücük bedenin çıkardığı muhtesem kalp atislari duyayim.

Çok çok harika bi duygu gerçekten :) ins duyarsın canım merakla bekliyoruz haberdar et bizi :)

Aramiza hosgeldin o zaman bulantili bas donmeli halsiz yari uykuku gunlere sanjrjm merhaba diyoruz yavas yavas.. Bu arada cin takvimine bakan var mi? Ben arastrdm biraz erkek ckio bakalim gorucez :)

Bende baktım da eğlence olsun diye benimki de erkek çıktı hayırlısı bakalım :)

Canim simdi isim bitti. Allahima sukurlee olsun ki bebesim olusmus kalbi atiyo hatta kalp atislarini duydum cok guzel birsey. Allah herkese bu mutlulugu yasatsin.benim bebis sata gore 7+3 olmasi gerekirken kesegelisimi ve bebek gelisimine gore 5+1 dedi doktor. Bu da gec dollenmeden olur dedi.bunun disinda baska bir sıkıntımız yok sukurler olsun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…