- 3 Haziran 2014
- 2.340
- 882
- 168
sağol canımmm çok teşekkürler Rabbim seninde bebişini kucağına almayı nasip etsin :) sen baya kıdemlisin bizden 20.haftandasın ne güzel maşşallah :)HAYIRLI OLSUN BEBİSLERİNİZ KIZLAR KUCAĞINIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN RABBİM İNŞALLAH TEBRİK EDERİMDARISI İSTEYEN HERKESE İNŞALLAH
ay cok sevındım darısı bıze ya harıka bişeeeeyy özendimmm muhteşem annişinin tatlısı kalbınınıde dınlettıVeeee bizim ufaklık 7 olmasi gerekirken 1 gün önden gidiyormus 7+1 olmus :))) 1 cm olmuş boyu beee en önemlisi onun harika kalp atisini duyduk harika müthiş bi duygu kızlar Allah herkese nasip etsin ya çok çok çok güzeldi çok duygulandim :)))
İnş o hissettiklerini bugün bendr yaşarım ya :)
İnş o hissettiklerini bugün bendr yaşarım ya :)
Kizlaar ne güzel bulantım yok diyordum veeee an itibariyle bulantım başladıvatana millete hayırlı uğurlu olsun
Günaydın kizlarr bugun saat 10 da hastaneye gidiyorum bebegimi görmek ve kalp atislarini duymak için. Bana bolca dua edin kizlar bebegimi gorebileyim o küçücük bedenin çıkardığı muhtesem kalp atislari duyayim.
Aramiza hosgeldin o zaman bulantili bas donmeli halsiz yari uykuku gunlere sanjrjm merhaba diyoruz yavas yavas.. Bu arada cin takvimine bakan var mi? Ben arastrdm biraz erkek ckio bakalim gorucez :)
Günaydın kizlarr bugun saat 10 da hastaneye gidiyorum bebegimi görmek ve kalp atislarini duymak için. Bana bolca dua edin kizlar bebegimi gorebileyim o küçücük bedenin çıkardığı muhtesem kalp atislari duyayim.
Amin canimmm ins duyar gorurum. Ben 7.haftadayim 7+3 buguninşallah duyarsin canim kaç haftalik oldun
Amin canim. Mutlaka haberdar ederim saolun kizlarÇok çok harika bi duygu gerçekten :) ins duyarsın canım merakla bekliyoruz haberdar et bizi :)
Canim simdi isim bitti. Allahima sukurlee olsun ki bebesim olusmus kalbi atiyo hatta kalp atislarini duydum cok guzel birsey. Allah herkese bu mutlulugu yasatsin.benim bebis sata gore 7+3 olmasi gerekirken kesegelisimi ve bebek gelisimine gore 5+1 dedi doktor. Bu da gec dollenmeden olur dedi.bunun disinda baska bir sıkıntımız yok sukurler olsun ki.S serpilolcay canım naptin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?