Canim adetim daha bir gun gecti benim yeni hamislerdenim. Bgn dr kontrolumden geldim inanilmaz adet sancim var hem bel hem kasik hem gogus ve dr um hunlarin hepsi normal dedi.ben zsten gebeligimi hic anlamadim ben ayni adet belirtilerim devam etmisti taaa ki mantar icin dr a gidene kadar meger hamileymisim.Merhaba hamis arkadaşlar size merak ettiğim bi soru sorucam cevaplarsaniz sevinirim iki yıldır bebek için tedavi goruyorum ama bu her ay hamilemiyim deyip hüsrana uğramaktan da Yoruldum suan tüp bebek yaptırdım bekliyorum test günümü sorum hamileyken ilk haftalarinizda klasik adet sancıları cektinizmi adet olacak gibi hissettiniz mi çünkü şuan öyleyim.Rabbim her şeyin hayırlısı versin her iki durumada kendimi alistiryorum
Canim senin adina cok sevindim ben de haftaya gorcem keseyi ayin 3une gel dedi. Rahim kalinlik falan hersey cok iyiymis. Ins pespese alicaz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimizaCanimmm şimdi eve geldim :) Dr değerlerin artışı güzel dedi sat ına göre şu kadarlık gebesin dedi ama ne kadarlık dedi hatırlamıyorum 4+neydi yaay çok heycanliydim :) neyse şimdi çok yeni görünmez ama yinede bakalım dedi.. karından baktı görünmedi tabiki.. rahim içi temiz dedi kalinlasma iyi dedi.. gayet iyi dedi tahliller istedi ve 1 hafta sonra gel dedi keseyi net görürüz dedi.. yalnız sağ yumurtalikta kist gördü çok küçük.. bu çok normal dedi yumurtayi catlatmaya hazırlanıyor 3 hafta sonra geçer dedi.. Biraz aklım buna takıldı folikasit verdi yumurta süt vs. Hergün tüket dedi.. böyle işte canim
Canim benim bazen bicak saplanmasi seklinde oluyo bazen de bildigin adet sancisi seklinde.ozellikle biraz yuruduysem bel ve kasik agriyo.gogus agrim gun icinde fena degil ama gee uyurken inanilmaz kotu sagimdan soluma donemiyorumCanım oncelikle cevap verdiğin için sağol kasik ağrısı dedigine gore bildiğin rahminin içinde olan sanlı bi ağrı olurya o olmadı herhalde adetime 3gün var
Cok guzel canımm ya peşpeşe olacak gibi biz burdan böyle hep berabet devam edelim :) haftaya kese görme günü olacak bizim için İNŞALLAH..Canim senin adina cok sevindim ben de haftaya gorcem keseyi ayin 3une gel dedi. Rahim kalinlik falan hersey cok iyiymis. Ins pespese alicaz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza
Evet insallah cnm sen ayin kacinda gideceksin kese gormeye.Cok guzel canımm ya peşpeşe olacak gibi biz burdan böyle hep berabet devam edelim :) haftaya kese görme günü olacak bizim için İNŞALLAH..
30 kasımda canım :)Evet insallah cnm sen ayin kacinda gideceksin kese gormeye.
Silik ikinci çizgiyi gördüm yarın doktorun kapısına dayaniyorumSenin sonucun 36.2.. bu sonuca göre hamilesin sen canım. . Adet gününe daha var sanırım. Daha yeni olduğu için idrar testinde çıkmaz canim
Aynen canım dediğin çok doğru hepimiz Dr dediğini burdan paylasalim cok yararli olur :)Haber ver cnm buraya. Drlarimizn dediklerini soyleyelimki birimizin aklina gelmeyen digerinden ogrenir.
Ay hamissin isteSilik ikinci çizgiyi gördüm yarın doktorun kapısına dayaniyorum
ayy inşallah canim ya Allah tüm isteyenlere içinde banada yarın öğrenir öğrenmez buradayım 2 yıldır burayı tkip ediyorum oldu olacak yoksa hamile miyim diye sürekli herşeye buraya bakiyordum ve ilk sizlerle paylasicam insallahAy hamissin istecanim güzel haberlerle yarin aramıza katıl sende :)
Aaaaa sen ankaradamisin canim prof var gazi de mesut oktem cok iyi bi dr ben ankaradan geldim buraya ona bi git istersen
Bilmiyorum ki canım daha o level e atlayamadik
Adete 4 gun kala kizlar btcg 11.87 cikti dusuk mu sizce
Canım eğer 2 gün sonra değerin iki katı artarsa hamilesin demek.. hadi inşallah güzel haberler ver bizeAdete 4 gun kala kizlar btcg 11.87 cikti dusuk mu sizce
Gunaydin kizlar kan verdim sonucumu ekliom 11 de cikcak sonucumBu arada günaydın kızlar
Canım eğer 2 gün sonra değerin iki katı artarsa hamilesin demek.. hadi inşallah güzel haberler ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?