hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Canim adetim daha bir gun gecti benim yeni hamislerdenim. Bgn dr kontrolumden geldim inanilmaz adet sancim var hem bel hem kasik hem gogus ve dr um hunlarin hepsi normal dedi.ben zsten gebeligimi hic anlamadim ben ayni adet belirtilerim devam etmisti taaa ki mantar icin dr a gidene kadar meger hamileymisim.

Canım oncelikle cevap verdiğin için sağol kasik ağrısı dedigine gore bildiğin rahminin içinde olan sanlı bi ağrı olurya o olmadı herhalde adetime 3gün var

Canim senin adina cok sevindim ben de haftaya gorcem keseyi ayin 3une gel dedi. Rahim kalinlik falan hersey cok iyiymis. Ins pespese alicaz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza

Canım oncelikle cevap verdiğin için sağol kasik ağrısı dedigine gore bildiğin rahminin içinde olan sanlı bi ağrı olurya o olmadı herhalde adetime 3gün var
Canim benim bazen bicak saplanmasi seklinde oluyo bazen de bildigin adet sancisi seklinde.ozellikle biraz yuruduysem bel ve kasik agriyo.gogus agrim gun icinde fena degil ama gee uyurken inanilmaz kotu sagimdan soluma donemiyorum

Canim senin adina cok sevindim ben de haftaya gorcem keseyi ayin 3une gel dedi. Rahim kalinlik falan hersey cok iyiymis. Ins pespese alicaz hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza
Cok guzel canımm ya peşpeşe olacak gibi biz burdan böyle hep berabet devam edelim :) haftaya kese görme günü olacak bizim için İNŞALLAH..

Ay hamissin iste canim güzel haberlerle yarin aramıza katıl sende :)
ayy inşallah canim ya Allah tüm isteyenlere içinde banada yarın öğrenir öğrenmez buradayım 2 yıldır burayı tkip ediyorum oldu olacak yoksa hamile miyim diye sürekli herşeye buraya bakiyordum ve ilk sizlerle paylasicam insallah

Aaaaa sen ankaradamisin canim prof var gazi de mesut oktem cok iyi bi dr ben ankaradan geldim buraya ona bi git istersen

Canım ilgin için teşekkür ederim ama ulaşımı biraz daha rahat olacak bi yer arıyorum ve mumkunse önceliğim bayan doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…