- 25 Kasım 2015
- 100
- 49
- 13
aha bı umıt beş haftalıkken kalp atışı duyuldumu sorularımı sıralıyorum vajınalmı baktı karındanmı canım bıde kesen kaç mm ydı snn ılk gttınde ayyy bnmkıde duyulurmu bekleyemıcem okadar yaaa bna 7.haftada geldedııCanim simdi isim bitti. Allahima sukurlee olsun ki bebesim olusmus kalbi atiyo hatta kalp atislarini duydum cok guzel birsey. Allah herkese bu mutlulugu yasatsin.benim bebis sata gore 7+3 olmasi gerekirken kesegelisimi ve bebek gelisimine gore 5+1 dedi doktor. Bu da gec dollenmeden olur dedi.bunun disinda baska bir sıkıntımız yok sukurler olsun ki.
bende gitcemmmm 5 haftada duymuş annesi bakk :))) bizi bekletıolar yaw:)S serpilolcay caniim hadi gözün aydın cok sevındım herkes duyar ins bu harika sesi :)))
bende gitcemmmm 5 haftada duymuş annesi bakk :))) bizi bekletıolar yaw:)
merhaba canım anca bakabıldım yazdıklarınıza bıraz erken kalkmıstım da dınlenıyordum.Vallahı canım ben 7+3 dıye gıttım doktora karnımdan baktı idrara sıkısık gıttım o zaman doktorum baktı kesem 17 mm gelısımı normal ama sat tarıhınden emın mmısın dıye sordu evet dedım bebegın gelışımıne gore sankı 5+1 gorunuyo dede valla kalp atısını gordu duydu ya doktorda var bısı yada bızım bebekteaha bı umıt beş haftalıkken kalp atışı duyuldumu sorularımı sıralıyorum vajınalmı baktı karındanmı canım bıde kesen kaç mm ydı snn ılk gttınde ayyy bnmkıde duyulurmu bekleyemıcem okadar yaaa bna 7.haftada geldedıı
Kizlar su an hamis olanlardan birkaç bisey ogrenmek istiyorum. Ben cok kafaya takiyorum bebegimin olmasini cok istiyorum deniyoruz ama olmadi daha( bnm gibi olup simdi hamile olanlar bana biraz yardimci olabilirler mi yani gercekten hersey psikolojik mi
Merhaba Canım, bende senın gıbı cok ıstedım ve yenı hamıleyım.Kafana takmanın tabıkıde cok etkısı var.Ama yıne de doktora gıdıp esınle bırlıkte muayane olmalısınız.Çünkü ben 2 senedır bebeek ıstıyodum en sonunda 6 aydır dokdors gıdıyordum.eşimdede bende de hıc sorun yoktu ama yıne de olmuyodu en son tuplee bakıldı ve tupleın acık olmasına ragmen bıraz tıkanıklık varmıs o da hallolunca bu ay hamıs oldum.Ama rahatlamaya calıs ne kadar cok dusunursen o kadar etkııılıyo insanı.sabırlı ol canım benım ıns en kısa surede senınde bebesın olur.Allah hıcbır kadının kucagını bos bırakmasın.Kizlar su an hamis olanlardan birkaç bisey ogrenmek istiyorum. Ben cok kafaya takiyorum bebegimin olmasini cok istiyorum deniyoruz ama olmadi daha( bnm gibi olup simdi hamile olanlar bana biraz yardimci olabilirler mi yani gercekten hersey psikolojik mi
Teşekkur ederım canım benım.gözün aydin hayırlisiyla bebisine kavusbakin kizlar gelecek yil bu zamanlar insallah Allahin izniyle bebislerimiz kucagimizda olacak bir kaç aylik ordan oraya kosusturacaz ne güzel ya
Her ay kendimdr bi belirti arayip durdum bu ay adet olacam diye bekliyorum hic umursamiyorum ama bazende aklima gelip takiliyo isteHerhangi bir sağlık sorunu yoksa kesinlikle psikolojik. geçen sene karnımda öldü bebeğim. Ve yaklaşık 11 ay geçti üstünden her ay hamile kalırım diye deniyorduk. Bu ay hiç umudum yoktu ve o düşünce ile beraber olmadık. Ve çok şükür rabbime şuan hamileyim. Biraz oluruna bırakmak lazımmış. İnşallah tez zamanda sende hamile kalırsın canım. Morelini yüksek tut.
sat 21 ekımdı canım.ama gec dollenme olmus sanırım :) Benım bebıs son anda gelmeye karar vermıs sanırım :)))serpil son adet tarihin nezamadi
Su an icin bi sorun yokmus gibi gorunuyo ama dedigin gibi tuplere veya herhangi biseye detayli olarak bakilmadi bu ay doktora gtmeyi dusunuyorum hayirlisi Rabbimden dua ediyorum insaAllah Rabbim isteyen herkese nasip eder. Bebisini kucagina almayi nasip etsin Rabbim insaAllah :)Merhaba Canım, bende senın gıbı cok ıstedım ve yenı hamıleyım.Kafana takmanın tabıkıde cok etkısı var.Ama yıne de doktora gıdıp esınle bırlıkte muayane olmalısınız.Çünkü ben 2 senedır bebeek ıstıyodum en sonunda 6 aydır dokdors gıdıyordum.eşimdede bende de hıc sorun yoktu ama yıne de olmuyodu en son tuplee bakıldı ve tupleın acık olmasına ragmen bıraz tıkanıklık varmıs o da hallolunca bu ay hamıs oldum.Ama rahatlamaya calıs ne kadar cok dusunursen o kadar etkııılıyo insanı.sabırlı ol canım benım ıns en kısa surede senınde bebesın olur.Allah hıcbır kadının kucagını bos bırakmasın.
cok tesekkur ederım canım benım.İnş herkes duyar bu guzel sesı sımdı sırada lavınya06 var yanlıs hatırlamıyorsam.salı gunu doktora gıdecektı.herkes guzel haberlerle gelır ıns.S serpilolcay caniim hadi gözün aydın cok sevındım herkes duyar ins bu harika sesi :)))
Doktora gıtmeden sakın evhamlanma ben o hatayı cok yaptım kendı kendımı yıprattım gıt guzelce doktoruna zaten onlar hep yardımcı oluyor once yumurtlama durumuna bakıyolar eger yumurtlamanda sorun varsa ılac kullanıyosun yumurtlama ılacı progestoron adında sonra yumurta catlama ıgnesı yapılar vs yanı tıp cagındayız canım her ne olursa olsun uzulma herseyın caresı var sende bebesını alırsın ıns kucagına tez vakıtteSu an icin bi sorun yokmus gibi gorunuyo ama dedigin gibi tuplere veya herhangi biseye detayli olarak bakilmadi bu ay doktora gtmeyi dusunuyorum hayirlisi Rabbimden dua ediyorum insaAllah Rabbim isteyen herkese nasip eder. Bebisini kucagina almayi nasip etsin Rabbim insaAllah :)
InsaAllah canim benim cok sagolun burayi surekli takip ediyorum benim gibi olan nice kadin vardir diyorum bazen kendimi dizginlemeye calisiyorum. Musait olamadim denk getrp de hastaneye gidemedim bi kac aydir istiyorum normalde ama olmadi iste. 2 haftaya kadar giderim buyuk ihtimal insaAllah dualarinizi bekliyorum icimi ferahlattiniz cok tesekkur ederim hepinize deDoktora gıtmeden sakın evhamlanma ben o hatayı cok yaptım kendı kendımı yıprattım gıt guzelce doktoruna zaten onlar hep yardımcı oluyor once yumurtlama durumuna bakıyolar eger yumurtlamanda sorun varsa ılac kullanıyosun yumurtlama ılacı progestoron adında sonra yumurta catlama ıgnesı yapılar vs yanı tıp cagındayız canım her ne olursa olsun uzulma herseyın caresı var sende bebesını alırsın ıns kucagına tez vakıtte
Her ay kendimdr bi belirti arayip durdum bu ay adet olacam diye bekliyorum hic umursamiyorum ama bazende aklima gelip takiliyo isteherhangi bi sorunumuz yok cok sukur ama ne bileyim esim de uzuldugum icin istemiyorum ben sen yeterki uzulme diyo artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?