- 17 Kasım 2015
- 78
- 38
- 18
Bu ay umidim yok cunku dedigin gibi yumurtlama gununu kacrdim onceki aylarda da demekki nasip degilmis ki olmadi. Dedigin bitkiyi ilk defa duyuyorum nasil bisey aktarlarda bulurum illaki degil mi?? Rabbim nasip ettikten sonra hersey bahane de iste bi de takmasam cok iyi olacakbende çok istiyordum canim belki yumurtlama gününü kaçiriyorsundur herkesin ayni değil ovulasyon testi kullan sana testere disli aslan pencesi öneririm problem olsada olmasada çok iyi bir bitki adet hormon düzenleyici insallah olacak merak etme aklina taksanda olacak takmasanda kaçisi yok
InsaAllah canim benim Rabbim hakkimizda hayrli olani yazmistr zaten taksamda takmasam da olacak Allahin izniyle inaniyorum bnde :) hormonlarima baktrmistim onlarda bi sorun yok demisti doktor ama tekrar gidecemiki kimyasal gebelik yasadim belki buda farkli bir nedenden düser ama sunu bilmeliyiz bizim için hayırlı olani bilmeyiz zamani gelir ve olur sükredip dua etmeliyiz bol bol meryem suresini ali imran suresini ve fetih suresini oku bende çok okudum aşırıda sabirsizdim 5 ay bekledim beklemek zor ama geçiyor bir sekilde bir bakacaksin bebeğin kucağinda.bende problem bilmiyordum ama kafama taktiğim için prolaktin yükselmisti stres yapinca yükselen bir hormon.tabi onuda testere disli aslan pencesiyle düsürdüm.
Ben pek bilmedigim biseyi icemem normalde ama simdi netten baktim da baya faydali bi bitkiymis insaAllah bana da faydasi olur :)kafana taktiğin için olmayacak diye düsünme taksanda olacak aktardan o bitkiyi bulabilirsin hormon adet düzenleyici bir bitki.sana incir kürü gibi kürler tavsiye etmeyecem çünkü problem bilinmiyor yan etkisi olabilir ama bu bitkinin yok sadece hamile kaldiğin gibi birak içme :)
Onu bu ay alacam aklimda bi faydasi olur mu bilmiyorim bazilarinda sknti oluyomus yumurtlama gununu saptamada yani oyle duymustumintten ovulasyon testi istetipte takip edersen daha iyi olur
Her ay kendimdr bi belirti arayip durdum bu ay adet olacam diye bekliyorum hic umursamiyorum ama bazende aklima gelip takiliyo isteherhangi bi sorunumuz yok cok sukur ama ne bileyim esim de uzuldugum icin istemiyorum ben sen yeterki uzulme diyo artik
Sagol canim benim bakarim sogan kurune bakmistim bi kez yaptim sadece onu daha yapmadim bi kerede bile midemi bulandrdi. Dedigine bakacam simdiDüşünüp taktıkça inan ters tepiyor. Zamana bırak canım. En azından anlayışlı bi eşin var. Bu arada internetten incir kürüne bir bak.ben geçen ay düzenli kullanmamama rağmen belki onun bile etkisi olmuştur. Yumurta çatlatmaya yarıyormuş. İstersen bir dene canım.
Canım çoook sevindim yaşasınCanim simdi isim bitti. Allahima sukurlee olsun ki bebesim olusmus kalbi atiyo hatta kalp atislarini duydum cok guzel birsey. Allah herkese bu mutlulugu yasatsin.benim bebis sata gore 7+3 olmasi gerekirken kesegelisimi ve bebek gelisimine gore 5+1 dedi doktor. Bu da gec dollenmeden olur dedi.bunun disinda baska bir sıkıntımız yok sukurler olsun ki.
Canım S serpilolcay ile benim sat aynı 21 ekim yani onunda 7.hafta bitti sata gore benimde.. ama onun geç döllenme olmuş demiş dr u o yüzden 7 değil 5 haftalik.. gitsem duyulur drum 15 gün sonra gel dedi oyuzden bekledim ben hep önden önden gittim dr a o daha stresli bu sefer sabrettim.:) salı günü gidicem canım bakalım Rabbim hayırlısıyla kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah :)lavinya06 ttalım senın 8.hafta S serpilolcay arkadaşımız 5 haftada duymuş baksana sende gt snnkınıde duyalım bnmkıde geç döllenme serpilcim o yüzden doktor geç gel hareketlerınıde gorelım kalbınıde duyalım dedı de çatlıycammm :)
Sabret bencede tatlım ben gecen hafta gıttıgımde bebegı goremedıgım ıcın ıcım ıcımı yedı bır hafta nasıl gectı anlatamam sana ama sukur guzel haberı aldım.Sende bekle sabret :))lavinya06 ttalım senın 8.hafta S serpilolcay arkadaşımız 5 haftada duymuş baksana sende gt snnkınıde duyalım bnmkıde geç döllenme serpilcim o yüzden doktor geç gel hareketlerınıde gorelım kalbınıde duyalım dedı de çatlıycammm :)
Sıra sende tatlım.sende hayırlısıyla duyar gelırsın ıns.Salı Gunuydı degıl mı senınde kontrolun?Canım çoook sevindim yaşasınsüper ya teker teker dip tıs dip tısları duyuyoruz ayyyyyy bende bir duysaydım hayırlısıyla yaaaaaa
Ayyy cok sevindim canim darisi bize ben de 17 sinde gitcem duymaya kafam da deli sorular bi duysaydik hayirlisiyla.Veeee bizim ufaklık 7 olmasi gerekirken 1 gün önden gidiyormus 7+1 olmus :))) 1 cm olmuş boyu beee en önemlisi onun harika kalp atisini duyduk harika müthiş bi duygu kızlar Allah herkese nasip etsin ya çok çok çok güzeldi çok duygulandim :)))
Ayyy cok sevindim canim darisi bize ben de 17 sinde gitcem duymaya kafam da deli sorular bi duysaydik hayirlisiyla.
Cnm sende ni idrar sıkışarak gittin ben gecen sefer oyle gitmemistim simdi burda okuyunca bilemedim gercekten cok etkiliyse eger yapsammi.Sağol xanim ins sende duyarsın hayirlisiyla:))
merhaba arkadaşlar bende aranızda yenıyım adetıme 3 gun varken beta hcg 254.87 cıktı sızce nasılsanırım güzel ilerliyor canım. katlanarak yükselmesi lazım.
hayırlı olsun inşallah bebiş yoldadır
Cnm sende ni idrar sıkışarak gittin ben gecen sefer oyle gitmemistim simdi burda okuyunca bilemedim gercekten cok etkiliyse eger yapsammi.
merhaba arkadaşlar bende aranızda yenıyım adetıme 3 gun varken beta hcg 254.87 cıktı sızce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?