hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Tebrikler canım :) değerin xok güzel 2 gunde 1 tekrarla bizi de haberdar et :)
adetıme 6 gun varken yaptırdım 173 cıktı sonra ıkı gun sonra yaptırdım 193 çıkınca doktorum tereddüt ettı bunları ağlık ocağında yaptırmıştım sonra hastanes ağırdı orda yaptırdım bı gun sonra ıste 254.87 çıkınca dedıkı belkı ılk tahlılde yanılma payı var dedı salı gunu tekrarlıcaz dedı cok korkuyorum bı sıkıntı vardır dıye ve cok sıddetlı bel ve kasık ağrım var adet olacak gıbı normalmı acaba

İlk zamanlar da hafif agrilar normal ama çok şiddetli olmasi ne kadar normal bilmiyorim açıkçası kanaman fln yoksa korkma ins değerlerin yükselmeye devam eder

Son yaptırdığın testen 48 saat sonra bidaha test yaptırdınmı cnm. Birde kanaman yoksa az olan ağrı sıkıntı olmaz.
yok yaptırmadım ıste cuma gunu saat 11 de yaptırdım testı sonuç 254.87 dı ıste doktorum salı gunu tekrar goruselım dedı ama ben dayanamıyorum yarın tekrar yaptırsam kac cıvarlarında olması gerekırkı testn ben oğlumda hıc böyle seyler bılmıyorum yaa ıkı buçuk aylık hamıleyken ogrenmıstım onu oyuzdn böyle seyler hıc anlamıyorum ınsallah sonuç ıyı olur rabım tum ısteyenlere versın

Cnm en az 2 ye Katlaması lazım 48 saat içinde

Cansın yaa :)) valla ben pek iyi sayılmam uyumadigim zamanlarda mide bulantisi yla cebellesiyorum o yüzden de uyuyabildigim kadar uyuyorum sende ne var ne yok

Ben hiç uyuyamıyorum. Kızıma hamileyken başlarda çok uyurdum. Şimdi ilk ay vardı uykum hasta olunca hiç uyuyamamıştım yaa şimdi iyileştim ama uyumamaya alıştım herhalde .mide bulantısı hep var ama çıkarmıyorum. İştah hiiiç yokk

cnm bebeğin hayırlı olsun bende 7 haftalik hamisim beta hcg ye cok takilma ilki sonuc güzel çıkmış gerisi gelir benim ilki 915.50 çıkmıştı ikincisi 1201.96 cikti dr iyi degil dis gebelik olabilir demisti drumu degistirdim.

Aynen öyle canım sağol işin o kısmını atlattım şuan başka streslerdeyim :)

slm kizlar bnde bsey sorcam adetime 1 gun kala beta hcgm 63 ckdi 3 gun sonra 450 cikdi nasil degr szce lutfn cvp ve kac haftlk oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…