- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
google gebematık yaz cnm hcg değerine gorede hesaplayabılırsın son adet tarıhıne gorede hayırlı olsun... ama net cevabı hcg değerin 2000 lerı gordugunde doktorun ultrasondan bakınca soyler hoşgeldın aramıza :)slm kizlar bnde bsey sorcam adetime 1 gun kala beta hcgm 63 ckdi 3 gun sonra 450 cikdi nasil degr szce lutfn cvp ve kac haftlk oluo
HHayırlı olsun hamilesin degerinde güzel katlanmış sağlıklı hamilelik gecirir sağlıkla kucağına alırsın inşallahslm kizlar bnde bsey sorcam adetime 1 gun kala beta hcgm 63 ckdi 3 gun sonra 450 cikdi nasil degr szce lutfn cvp ve kac haftlk oluo
canımeğer son adetının ılk gunu 9 kasım sa yaklaşık 4 haftalık fılan bır gebelık varson adetm 9 kasim ck sgl cnm cvbn icn
benım ılk canımKizlar ilk gebelignzmi sizinn
Kizlar ilk gebelignzmi sizinn
Benim 2 ci gebeligm kizlar 2 bucuk yasinda bi oglum var ama ilk gebelikmis gbi heycanliym
kızlar ozellıkle kalp atışını duyan annecıkler ıkıncı sefere gttıgınızdede mı ıdraa sıkışık gttınız bıde kaç haftalıkken gttınız
evlenınce ılk bı sene doğum kontrol ılacı ıle korundum... sonra çok şukur ıkı ay denemeyle hamıle kaldım Allah cok aratmadı şükürKizlar birsey soracam siz dogal yolla mi hamile kaldiniz evlendikten ne kadar surede hamile kaldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?