hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

evlenınce ılk bı sene doğum kontrol ılacı ıle korundum... sonra çok şukur ıkı ay denemeyle hamıle kaldım Allah cok aratmadı şükür
Benimki cok problemli old ben daha evleneli 7 ay oldu ben polikistik over hastasymis cok doktor senin cocugun ancak tup bebekle olur dedi aslinda zaten bizde bi sen istemiyorduk fakat korku girdi bana hemen calsmalar basladik baktim gercekten olmuyor sonra cok uzman tup bebek doktoruma gittim doktor niye olmasin yumurta takibiyle hamile kalabilirsin dedi o yumurta takibi yaptrdim klomen kullandim fakat tedavim yarim kaldi cunku esim kaza gecirdi ameliyat oldu suanda hala ameliyatli evde ve bana ole bi mucize oldu ki ben bu ay hamile kalmisim

O yuzden ben bu bebegi kaybetmekten cok korkuyorumsanki allahim bu son sansimmis gibi
oyle olurmu tatlım bak rabbım bı yandan sınarken bı yandan sana evladını vermiş hiç korkma genciz evelallah bnde cok korkuyorum ılk olmasına ragmen her gun durduk yere ağlıorum eşime sarılıyorum ya bişey olursa bebgımıze dıe cok araştrmaktan oluo herşeı bnce bıtmıo sıkıntılar bugun bı yakınımız doğum yaptı hç bır problem yok sağlıklı bı şekıdle doğuruo oğlu oluo ama kalbı 3 yerden delık Allah hayırlısını versın demek en mantıklısı cok zor soylemek bunu hergun gece yatarken dualar okuyoruz cok evham yapıorum doğal yol farklı bı yol farketmıo kuzum ya hepsı can belkı senın 3-4 cocugun olacak başkası sağlıklıyken olmıcak rabbım kıme nasıp ederse :)

Tabi dogru diosun o kdr evhamlıyımmm ki bide simdi neyden korkup arastryrm ck skr benim suana kadar ne bi lekelenmem nede kanamam oldu acaba bu belirteler olmdn da dusuk olur m

Tabi dogru diosun o kdr evhamlıyımmm ki bide simdi neyden korkup arastryrm ck skr benim suana kadar ne bi lekelenmem nede kanamam oldu acaba bu belirteler olmdn da dusuk olur m
yok tatlım olmuyor muhakak kırmızı bır kanama gelmesı gerekıyormuş bnde araştrıorum delı gbı sonra korkuorum :)) bnde ıkı kez kahverengı leke geldı bellı belırsız elım ayagım tıtredı ama sabrettım gtmedım doktora sonrada hiç gelmedi şükür... sen kalp atışı duydumuydun canım

Bende 8 aylık evliyim canım geçen aya kadar korunuyor duk geçen ay bıraktık Rabbim aratmadı şükür kimseye aratmasin inş :)

0
Kalp atisini dah duymadim cnm haftaya gtcm sdece kalp atisini attgni grdk

Arkadaşlar mrb bende hamileyim çok sükür 2 yıl sonra yalnız koyu sarı akıntım ve sancim kasıklarda falan oluyor normal mi bilmiyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum çok bacaklarda falan sancı var doktor progestan verdi şuan kullanıyorum 10 gün sonra gel dedi anca goruruz sizce kalp atışı duyulur mu son adet tarihim 07 kasım

Selam cnm bennn aynen senin gbydm iki senelik evlyim bi seneyi gecmsti artik en son rahim filmine gidicrktim ki minigimi ogrendim sana tavsiyrm ibrahim saracoglunjn kurleri sogan ve incir kuru mutlaka arastr ben once Rabbimin ixni soonrada bu kurlerle hamile kaldim..

Gunaydin kizlar. lavinya06 cnm sen bgn kacta gideceksin dr kendiminki gibi heyecanlandim persembe gunu de ben gidecegim ya. Hayirlisiyla duyarsin ins o guzel sesi.

Günaydın kızlar,
Size bir konuda danışmam gerekıyor.Bugun doktora sonuc gostermeye gıttıgımde ultrasondan bakalım dedık ve doktorum kesemın kucuk oldugunu yavas buyudugunu soyledı.Cumartesı kese boyu 17 mm ıken bugun 19,50 mm olmustu.Sizlerde böyle bir durum oldu mu? Yanı kese boyunuz kucuk yada yavas mı buyuyor.Ayrıca bunun bebeğe zararı olur mu?

Ben senden geride geliyorum sanirim bilmiyorum hic ama gec dollenmeyle alakasi olabilir mi acaba diye dusundum. Ben 5 haftalikken 8.3 mm di normal dedi dr sadece bukadar ikinci kontrole daha gitmedim gittigimde ben de sorayim bakalim. Sen bebegi gormusmuydun.

Eevt canım bebegı ve kalp atısını gordum sukurler olsun kı ama doktor ole soleyınce korktum acıkcası. Sen ne zaman gıdeceksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…