hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Kızlar günaydın benim daha 4 hafta 4 günlük hesaba göre. Doktora gitsem kesede kalp atışıda görünmez dimi

Yok az bekle annesi daha mercimek kadar bile degil. 5+3 kese gorduk. 7+3 de de kalp atisi duyacaz persembe gunu kismetse

Günler geçmiyor gerçekten allah hepimize sabır versin. Meraktan çatlıcam :) hayırlısı ile duyarsın canım inşallah pıt pıt pıt az kalmış. Darısı bizlere :)

kızlar ya bı hafta once bole mınık mınık kahverengı lekelenmem oldu dıodum ya bugun yıne akıntıyla beraber geldı napcam bn ya cok evham yapıom kırmızı deıl ama işde yapmıorum bişeyde yapmıorum butun gun evde oturuyorum haftaya cuma doktor randevum var oncesınde boş yere de gtmek ıstemıorum ama üffff napcam bn ya

Canım bı gıt ısterten ıhmal etme belkı onemlı bırseydır.Eger gıtmıyorsanda ya hastaneyı ara yada saglık ocaklarında aıle hekımlerı falan oluyor ya onları ara sor.İşini garantiye al bence.hem ıcın rahatlar.

heh sağlık ocağı mantıklı ilçedeim il cok uzak kalıo ... bugun bı sağlık ocağına gdeyım en ıyısı sağolasın canım bnm ya

Günler geçmiyor gerçekten allah hepimize sabır versin. Meraktan çatlıcam :) hayırlısı ile duyarsın canım inşallah pıt pıt pıt az kalmış. Darısı bizlere :)
Amin ins cnm mecbur sabretcez yapcak bisi yok gec olsun da guc olmasin insallah saglikli olsunlar.

Ultrason da 5 haftalik göründü bebek yok haftaya tekrar gidicem eğer bebek yoksa kürtaj olucam tüm hayallerim bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…