- 3 Kasım 2015
- 130
- 73
- 13
Ultrason da 5 haftalik göründü bebek yok haftaya tekrar gidicem eğer bebek yoksa kürtaj olucam tüm hayallerim bitti
Ama senin bebeğin görülmüştü canım benim bebek gorunmedılavinya06 sacmalama lutfen bı su kotu dusuncelerı aklından hemen atıyorsun.Bak bende de aynı seyler oldu hatırlasana.Ikı hafta once ultr.gıttıgımde sadece kese gorundu bebek yoktu.bır hafta ıcım ıcımı yedı aynı durumdayız kuzum benım.Bak bu hafta gıttım yedıncı haftam olması grekırken ultrasonda 5 haftalık gorundu.Nunlar gayet normal tatlım hemn kotu dusunme gec dollenme dıye bırsey var belkı gec döllenme olmustur. lutfen sakın ol ve kotu dusunme ve arastırma bu konuyu ınt falan.Bir hafta sabret sadece.İnt. arasştırdıgında dahada kafayı yıyecek gıbı oluyor ınsan.
Kuzum benım bende daha ıkı gun once gordum.Bırsey soracam ben ıdrara sıkısık gıtmıstım karnımdan bakmıslardı sen nasıl gıttın?Sen
Ama senin bebeğin görülmüştü canım benim bebek gorunmedı
Normal gittim canım sıkışık değildim benim umudum yokKuzum benım bende daha ıkı gun once gordum.Bırsey soracam ben ıdrara sıkısık gıtmıstım karnımdan bakmıslardı sen nasıl gıttın?
Bak kuzum umut vermek yada heveslendırmek ıcın soylemıyorum bunu ama benım doktorum bana dedı kı ıdraraa sıkısık gıt cunku kucuk oldugu ıcın normal gıttıgınde gorunmeyeblır dedı.Bende belkı ıdrara sıkısık gıtmeseydım goremezdım bılmıyorum ama nolur herseyı bıtırme.Tamam hayal kurma baglanma ama herseyıde yıkma.Ben ınanmıyorum acıkcası sende bır hafta sonra bebısını goreceksın.Yıne gormezsen sakın hemen sonlandrıma hamılelıgını belkı devlet hasat.gıt onların mak.daha gelısmıs onlar bu tur durumlarla daha cok karsılasıyo sakın ola kı umıdını kaybetme nolur arkadasım benım luftenNormal gittim canım sıkışık değildim benim umudum yok
CANIM BASKA BIR DOKTORA GDIP MuayAne OLSANNormal gittim canım sıkışık değildim benim umudum yok
canım bnm 4 hftalıkken karından ultrasonla kese gorundu ıdrara sıkışık gt batağı bı ıhtımal
Bence de sakin olma baska drlara git alttan baktilar mi sana bu durumlarda bakiyolar 10.haftasinda duyan goren okudum benUltrason da 5 haftalik göründü bebek yok haftaya tekrar gidicem eğer bebek yoksa kürtaj olucam tüm hayallerim bitti
Ultrason da 5 haftalik göründü bebek yok haftaya tekrar gidicem eğer bebek yoksa kürtaj olucam tüm hayallerim bitti
Canım bana hiç umut verici konuşmadı haftaya gel bebek olmazsa kürtaj yaparız dedi hiç geç döllenme olmuş falan demedi tak tak konuştu orda kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım halada ağlıyorum çok kotuyum hep bi stres vardı içimde zaten yarın başka bir hastaneye başka bir Dr gidicem çok kötüyüm kürtaj dedi bana Allahım bu ne demek kürtajlavinya06 canım böyle yapma ya sakin olmaya çalış nolur geç döllenme demekki hemen umudunu yitirme haftaya göreceksin belkide kalp atisini duyacaksin aklıns kötü şeyler getirme ya dr ne dedi tam olarak
Canım bana hiç umut verici konuşmadı haftaya gel bebek olmazsa kürtaj yaparız dedi hiç geç döllenme olmuş falan demedi tak tak konuştu orda kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım halada ağlıyorum çok kotuyum hep bi stres vardı içimde zaten yarın başka bir hastaneye başka bir Dr gidicem çok kötüyüm kürtaj dedi bana Allahım bu ne demek kürtaj
Cnm sen baska bi dr git bakalim bi ferah tut icini insallah herseyin hayirlisi hic belli olmaz her serin altinda bi hayir vardir. Kese boyu peki buyumusmuydu neye gore 5 haftalik dedi simdi dr sana. Bak sana diyorum 10.haftada duyan biliyorum sabret sadece cnmCanım bana hiç umut verici konuşmadı haftaya gel bebek olmazsa kürtaj yaparız dedi hiç geç döllenme olmuş falan demedi tak tak konuştu orda kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım halada ağlıyorum çok kotuyum hep bi stres vardı içimde zaten yarın başka bir hastaneye başka bir Dr gidicem çok kötüyüm kürtaj dedi bana Allahım bu ne demek kürtaj
Hadi insallah hayirli haberlerle gel. Haberdar etbende şimdi doktora gdıorum kızlar bndende dualarınızı esırgemeyın
bende şimdi doktora gdıorum kızlar bndende dualarınızı esırgemeyın
Evet gerçekten ruhsuzmuş 3 buçuk gibi başka bir Dr gidicem dua et nolurCanım benim ya o dr u biliyorsun zatrn duygusuz bi tip bakma sen ona az onve bi sürü sayfada gördüm bebekler çok geç gorunmus geç dollenmeden bu çok normal 5 haftada bebek zaten görünmez ben 6 da gördüm biliyorsun ki geçen hafta gelişimi geriden giderken bu hafta önden gidiyor şükür o yüzden umudunu kaybetme lütfen kötü şeyler getirme aklına unut o doktorun dediklerini ve başka doktora git
Canım bana hiç umut verici konuşmadı haftaya gel bebek olmazsa kürtaj yaparız dedi hiç geç döllenme olmuş falan demedi tak tak konuştu orda kendimi tutamadım hıçkıra hıçkıra ağladım halada ağlıyorum çok kotuyum hep bi stres vardı içimde zaten yarın başka bir hastaneye başka bir Dr gidicem çok kötüyüm kürtaj dedi bana Allahım bu ne demek kürtaj
Canım inşallah kurban olduğum Rabbim benim yaşadığımı sana yaşatmasın güzel haberlerle mutlu olarak gelirsin.bende şimdi doktora gdıorum kızlar bndende dualarınızı esırgemeyın
Canım inşallah kurban olduğum Rabbim benim yaşadığımı sana yaşatmasın güzel haberlerle mutlu olarak gelirsin.
Rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?