hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Keseye göre 5 haftalik dedi canım büyümüş 14 mm olmus

Evet gerçekten ruhsuzmuş 3 buçuk gibi başka bir Dr gidicem dua et nolur
Canım haber ver doktordan sonra.bi de idrar sıkısık gıt ıstersen ya ne olur ne olmaz belkı kucuk oldugu ıcın gorunmuyordur.Kese boyu ne kadardı ? herseyı ıyıce sor sakınce tamam mı?

Tamam canım benim sen sakın olmaya çalış dualarimiz seninle haberdar et bizi
Tamam canım haber veririm inşallah bu Dr iyi şeyler söyler şuan çok ihtiyacım var çok sağol canım
Canım haber ver doktordan sonra.bi de idrar sıkısık gıt ıstersen ya ne olur ne olmaz belkı kucuk oldugu ıcın gorunmuyordur.Kese boyu ne kadardı ? herseyı ıyıce sor sakınce tamam mı?
Tamam canım öyle giderim kese boyu 14 mm.. Çok sağol canım haber veririm.

Tamam canım haber veririm inşallah bu Dr iyi şeyler söyler şuan çok ihtiyacım var çok sağol canım

Tamam canım öyle giderim kese boyu 14 mm.. Çok sağol canım haber veririm.
dualarımız senınle ıns.guzel haberlerle gelırsın allahım hayırlısını versın canım benım.Sakın üzülme hersey ıyı olacak gercektennn sadece sabırrrrr

merhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim 7+6 öğrendiğimde 3 haftalıktı 1 hafta geçmesi gerekıyodu kese için alaha şükür çok küçük tü ama insan korkuy anca 5 . haftada göründü kese sağlıklı geçen gnde kalp atışlarını duyduk göğüslerde hassaslık ve biraz asabiyet var üstümde onun dışında bulantı herhangi bişey yok hamdolsun... bugünleri çok bekledim 3.5 yıl evliyim olmadı aşılama çatlatma hepsını yaptım en son tüp bebeğe karar verdik ama gitmeden bi tanıdığımız kadın kasığıma baktı aşşagıda duruyo dedi çekti 1 aysonra hamile olduğumu öğrendim allahın bi hikmeti duygulkarımı anlatamam rabbim isteyen herkese istediği anda nasip etisn beklemek çok zor bizede sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallahhh...

Hosgeldin cnm Allah kucagimiza almayi da nasip eder insallah.

Hayırlı ugurlu olsun canım.Sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın ınsallah bebegını

Benim de senin gibi canim.betahcg 1033 cikti tahlilde üç haftalık hamile yaziyor.doktor sasirdi bu değerle normalde görüyorduk dedi ben dün gittim yarin tekrar bakacak.bu arada her zamanki gibiyim bulanti uyku sorunu halsizlik yok.sanki gebe değil gibiyim.endiseleniyorum görünmedigi için....

evet ya bende çok merak ediyorum. inşallah ikiside iyi haberlerle gelirler
Kizlar şimdi geldim eve dr baktı kesen çok iyi dedi yolk sac görünüyor dedi minik noktalar görüyorum muhtemelen bebek dedi ama simdi net belli olmaz dedi hiç boş yere canını sıkma dedi ben buna boş gebelik demem o dr nasıl diyebildi dedi..
Geç döllenme olmuş dedi son adet tarihini unutucaz ultrasona göre gebeligini kontrol edecez dedi şuan 5 haftalik dedi haftaya yine gel dedi.. moralim biraz düzeldi bu Dr çok iyidi beni çok rahatlattı Allah razı olsun ondan bidaha öbür dr a gitmiycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…