İşte o içimi acıtıyor vajinal de baktıcnm doktorlar çok katı ve acımasız. kötüyü düşünme sen. sakin ol. haftaya gittiğinde görürsün inşallah. lütfen üzme kendini. bak sen idrarın sıkışıkken gitmemişsin. belkide ondan görememişsindir. vajinal usg ile baktımı peki
İşte o içimi acıtıyor vajinal de baktı
Keseye göre 5 haftalik dedi canım büyümüş 14 mm olmusCnm sen baska bi dr git bakalim bi ferah tut icini insallah herseyin hayirlisi hic belli olmaz her serin altinda bi hayir vardir. Kese boyu peki buyumusmuydu neye gore 5 haftalik dedi simdi dr sana. Bak sana diyorum 10.haftada duyan biliyorum sabret sadece cnm
Amin canimmmcanım herşeyin en iyisini Rabbim bilir. O ne derse o olur. o OL derse hiçbir şey onun önüne geçemez. Sen ümidini yitirme cnm. Rabbim sana senin için ne hayırlı ise onu nasip etsin İNŞALLAH
Bak iste demek istedigim bu iste kese 20 25 mm olana kadar bekiyolar ben okumustum daha onceden bunu. Bi ikinci dr a da git cnm insallah Allah gonlune gore versin.Keseye göre 5 haftalik dedi canım büyümüş 14 mm olmus
Evet gerçekten ruhsuzmuş 3 buçuk gibi başka bir Dr gidicem dua et nolur
Canım haber ver doktordan sonra.bi de idrar sıkısık gıt ıstersen ya ne olur ne olmaz belkı kucuk oldugu ıcın gorunmuyordur.Kese boyu ne kadardı ? herseyı ıyıce sor sakınce tamam mı?Evet gerçekten ruhsuzmuş 3 buçuk gibi başka bir Dr gidicem dua et nolur
Tamam canım haber veririm inşallah bu Dr iyi şeyler söyler şuan çok ihtiyacım var çok sağol canımTamam canım benim sen sakın olmaya çalış dualarimiz seninle haberdar et bizi
Tamam canım öyle giderim kese boyu 14 mm.. Çok sağol canım haber veririm.Canım haber ver doktordan sonra.bi de idrar sıkısık gıt ıstersen ya ne olur ne olmaz belkı kucuk oldugu ıcın gorunmuyordur.Kese boyu ne kadardı ? herseyı ıyıce sor sakınce tamam mı?
dualarımız senınle ıns.guzel haberlerle gelırsın allahım hayırlısını versın canım benım.Sakın üzülme hersey ıyı olacak gercektennn sadece sabırrrrrTamam canım haber veririm inşallah bu Dr iyi şeyler söyler şuan çok ihtiyacım var çok sağol canım
Tamam canım öyle giderim kese boyu 14 mm.. Çok sağol canım haber veririm.
naptın canım gıttın mı doktora ? haber beklıyoruzbende şimdi doktora gdıorum kızlar bndende dualarınızı esırgemeyın
Hosgeldin cnm Allah kucagimiza almayi da nasip eder insallah.merhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim 7+6 öğrendiğimde 3 haftalıktı 1 hafta geçmesi gerekıyodu kese için alaha şükür çok küçük tü ama insan korkuy anca 5 . haftada göründü kese sağlıklı geçen gnde kalp atışlarını duyduk göğüslerde hassaslık ve biraz asabiyet var üstümde onun dışında bulantı herhangi bişey yok hamdolsun... bugünleri çok bekledim 3.5 yıl evliyim olmadı aşılama çatlatma hepsını yaptım en son tüp bebeğe karar verdik ama gitmeden bi tanıdığımız kadın kasığıma baktı aşşagıda duruyo dedi çekti 1 aysonra hamile olduğumu öğrendim allahın bi hikmeti duygulkarımı anlatamam rabbim isteyen herkese istediği anda nasip etisn beklemek çok zor bizede sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallahhh...
hoşbulduk arkadaşım aminnnn inşallah bugünleri gördük o günleride görürüz....Hosgeldin cnm Allah kucagimiza almayi da nasip eder insallah.
Hayırlı ugurlu olsun canım.Sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın ınsallah bebegınımerhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim 7+6 öğrendiğimde 3 haftalıktı 1 hafta geçmesi gerekıyodu kese için alaha şükür çok küçük tü ama insan korkuy anca 5 . haftada göründü kese sağlıklı geçen gnde kalp atışlarını duyduk göğüslerde hassaslık ve biraz asabiyet var üstümde onun dışında bulantı herhangi bişey yok hamdolsun... bugünleri çok bekledim 3.5 yıl evliyim olmadı aşılama çatlatma hepsını yaptım en son tüp bebeğe karar verdik ama gitmeden bi tanıdığımız kadın kasığıma baktı aşşagıda duruyo dedi çekti 1 aysonra hamile olduğumu öğrendim allahın bi hikmeti duygulkarımı anlatamam rabbim isteyen herkese istediği anda nasip etisn beklemek çok zor bizede sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallahhh...
Benim de senin gibi canim.betahcg 1033 cikti tahlilde üç haftalık hamile yaziyor.doktor sasirdi bu değerle normalde görüyorduk dedi ben dün gittim yarin tekrar bakacak.bu arada her zamanki gibiyim bulanti uyku sorunu halsizlik yok.sanki gebe değil gibiyim.endiseleniyorum görünmedigi için....merhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim 7+6 öğrendiğimde 3 haftalıktı 1 hafta geçmesi gerekıyodu kese için alaha şükür çok küçük tü ama insan korkuy anca 5 . haftada göründü kese sağlıklı geçen gnde kalp atışlarını duyduk göğüslerde hassaslık ve biraz asabiyet var üstümde onun dışında bulantı herhangi bişey yok hamdolsun... bugünleri çok bekledim 3.5 yıl evliyim olmadı aşılama çatlatma hepsını yaptım en son tüp bebeğe karar verdik ama gitmeden bi tanıdığımız kadın kasığıma baktı aşşagıda duruyo dedi çekti 1 aysonra hamile olduğumu öğrendim allahın bi hikmeti duygulkarımı anlatamam rabbim isteyen herkese istediği anda nasip etisn beklemek çok zor bizede sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallahhh...
Kizlar şimdi geldim eve dr baktı kesen çok iyi dedi yolk sac görünüyor dedi minik noktalar görüyorum muhtemelen bebek dedi ama simdi net belli olmaz dedi hiç boş yere canını sıkma dedi ben buna boş gebelik demem o dr nasıl diyebildi dedi..evet ya bende çok merak ediyorum. inşallah ikiside iyi haberlerle gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?