hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Ohhh allaha sukur valla senden haber gelene kadar aklımdaydın.Buna da Şukur bıtanem.Bak yolksac varsa bos gebelık yoktur tamam mı ? ben bunu hem ınt arastırdım hemde doktora sordum.Sımdı aklındakı olumsuzlukları at derhal sadece saglıklı bır bebegın olacak buna odaklan.Iyı dusun ıyı olsun.Bı daha kontrole ne zaman gıdeceksın?

Cok sagol canım ya iyiki varsınız hepiniz bana destek oldunuz moral verdiniz Allah razı olsun.. haftaya salı günü canım kontrolüm

Cok sagol canım ya iyiki varsınız hepiniz bana destek oldunuz moral verdiniz Allah razı olsun.. haftaya salı günü canım kontrolüm
Ne demek canım sende sagol burdakı amacımız bu degıl mı bırbırımıze destek olup bu yolda hep beraber ilerleyecez.Sımdı aklından olumsuzluklar at salı gunune kadar kotu hıcbırsey dusunme lutfen.Stres anne adayımıza zararlı cunku.Bebişimiz varrr sadece nazlı hemen gorunmek ıstemıyor ole dusun.Senın ve benım bebegım nazlı ben onu anladım anneyı babayı bı korkutup ondan sonra sevındırıyor.Ikımızde aynı seylerı yasıyor gıbıyız gec dollenme vs.Bu arada hangı hast. gıttın ?

Hop bn geldim lavinya harikasin senin mesajini okuyunca cok rahatladim gonlu guzel arkadaslarimiz var burda bizi dusunen dua eden Allah hepinizden razi olsun 9 ay boyunca destekcimiz olacagiz birbririmizin iyiki tanismisiz.... Bana gelince doktor lekelnme olabilir esinfen uzak dur dedi :) ki ogrendigimden beri duruorum... Kesemiz 7 aralikda 3mm ydi bihaftada 12 mm olmus cok guzel gelisio bebek icin erken 3 hafta sonra gel gorecegiz insallah hersey ii dedi :) bu arada idrarada cok iyi sıkışık gelmissin aferin dedi sizde buna dikkat edin her doktora gidisinizde ilacda yazmadi hersey iyi diye yupppi hepimiz mutluyuz lavinyada sevindirdi

Ohh guzel haberler ard arda gelıyor.Tebrık ederım ıkınızıde.Kese ortalama gunde 1 mm buyurmus zaten.kesedekı ılerlemen normall o zaman.İnşallah benımde kesem buyur de bebesıme bısı olmaz

Ohh guzel haberler ard arda gelıyor.Tebrık ederım ıkınızıde.Kese ortalama gunde 1 mm buyurmus zaten.kesedekı ılerlemen normall o zaman.İnşallah benımde kesem buyur de bebesıme bısı olmaz
Buyur kiz nie buyumesin yae hep gec dollenme oldugu icin bole ha adete gore 9.haftamdaim ne kadarlik diom 5.5 hafta dio dedim piiii daha 3 hafta kalp atisina beklicez bide akeabalarda solemedik daha kalp atisi duyak ole soliek dedik bu gdisle catlicam

Pazartesi tahlil yaptirdim betahcg değeri 1033 üç haftalık hamile yaziyordu.bundan öncesinde ultrasondan bakildi ve kese görünmemisti.sonra de hcg değerine göre görmemiz gerekirdi dedi.yarin icin gün verdi ama benim hiç bir hamilelik belirtim de yok yani bulanti olmuyor yorgun halsiz değilim....bi sorun yoktur değil mi

Ayyy ne gec dollenmeymıs arkadas yaaa.Nazlı cocuklarımız olacak hanımlarrrr sımdıden haberınız olsun.İnşallah buyur canım bugun meraktan ınt baktım zararı ne vs dıye kımısı gec dollenmeden ılerıkı zamanda duzelıyor demıs kımısıde kese kucuk oldugu ıcın bebegın kalbı durdu yazmıs.Nasıl psıkolojım bozuldu ılk basta ama bakmayacam ınt.Persemce gunu devlet hast.gıdecem kontrollerımı hem devlet hem ozel hast.yaptıracam.ordakı doktorlara sorarım rısk nedır dıye.?

Canım benım ben su an bende hamıleyım ama benımde henuz mıde bulantım vs yok.Doktorum her ınsanda bu belırtıler olacak dıye bırsey yok dedı belkı ılerleyen haftalarında olucak.Ayrıca keseye alttan mı baktı karından mı?

Hem alttan hem karindan bakti.görünmedi.ama değer 1000 civarindaysa görüyoruz genelde dedi.idrarlı gidince işe yariyor mu? Burda yazilanlardan okudum.faydasi olur mu görünmesi için...senin kaç haftalik yumurtlama tarihin ne zamandi.ne zaman görünmüstü...

Canım saçmalamış bi kere beta hcg o değerde iken kese gorunmez hiç bosyere canını sıkma beta hcg 2500 civarı olunca görünür benim öyle oldu..

Canım benım kan degerlerı 2 gunde bır 2 katı artar.soylekı sen kan testı yaptırdıgından kac gun once ultr.bakmıstı doktor.Belki o zaman daha cok kucuk oldugu ıcın gorunmemıs olabılır.Benım sat 21 ekım.Normalde 7+6 haftadayım.Ama gec dollenme var sanırım ult.gore 5+3.Ben kesemı 4.hafta da gordum ve kan degerım 1205 falandı sanırım.Bı doktor kontrolune gıt hayırlısıyla gorursun keseyı tatlım.

Aynen öyle canım bugün öyle bir gün geçirdim ki sabah umudun bitti öğleden sonra tekrar yeşerdi. . En son lokman hekime gittim canım.

Krseyi normal karından ultrasonla mı görmüştün vajinal mi? Bnm de 1300küsur hcg normal ultrasondan görünmez diye tahmin ediyorum

Canım saçmalamış bi kere beta hcg o değerde iken kese gorunmez hiç bosyere canını sıkma beta hcg 2500 civarı olunca görünür benim öyle oldu..
Gerçekten mi...kaç haftalik iken bu değere ulasir.benim yumurtlamadan itibaren üç buçuk hafta.adet baslangicindan itibaren sayarsam beş buçuk hafta
.

Aynen öyle canım bugün öyle bir gün geçirdim ki sabah umudun bitti öğleden sonra tekrar yeşerdi. . En son lokman hekime gittim canım.
Ahh kuzummm tahmın edebılıyorum telaşlanmamak elde degıl anlayabılıyorum uzun bekleyısler sonucu gelen bır sevıncken erkenden bıtmesını ıstemez ınsan.Ama gebelıkte ucu acık bır yol.Herkesın aynı zamanda gorulecek duyulacak dıye bır sartı yok ıste.Sen doktor gazabına ugradın malesef.Neysekı hayırlı guzel haberler aldın.Bi daha da gıtme o mendebur doktora :))

Canım çok sevindim herşeyin iyi olmasına..
Rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.. İnşallah herşey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…