- 3 Kasım 2015
- 130
- 73
- 13
Valla canım ben ılk once vajınalden baktılar o zaman gorduler..sonrakı haftalarda karından baktılar o zaman da gorduler.Krseyi normal karından ultrasonla mı görmüştün vajinal mi? Bnm de 1300küsur hcg normal ultrasondan görünmez diye tahmin ediyorum
Yok canım asla gitmemAhh kuzummm tahmın edebılıyorum telaşlanmamak elde degıl anlayabılıyorum uzun bekleyısler sonucu gelen bır sevıncken erkenden bıtmesını ıstemez ınsan.Ama gebelıkte ucu acık bır yol.Herkesın aynı zamanda gorulecek duyulacak dıye bır sartı yok ıste.Sen doktor gazabına ugradın malesef.Neysekı hayırlı guzel haberler aldın.Bi daha da gıtme o mendebur doktora :))
Üzülmek de yok ,kötü düşünmekte yok tamam mı? sana kötü olan herseyı yasaklıyorum. Güzel şeyler dusunelım kı hersey cok guzel olsun :)))Yok canım asla gitmem
Canım sen o haftaları bana hiç sorma çünkü benimki karma karışık geç döllenme dedi dr bana. . Ama senin beta hcg şimdi 1000 diyelim iki gün sonra artar iki katına 2000 olur.. Kan değerin artar yani hep.. Ama benden sana tavsiye benim gibi erkenden gidip strese girme bosyere son adet tarihine göre 6 hafta olunca dr git buarada folikasit hapı al iç zaten dr sana verecek.. 6 haftalık gidince keseni de görürsün inşallah eğer normal zamanda döllenme olduysa bebeginide görürsün geç döllenme olduysa sonra bebeğini görürsün.. Sen sen ol bosyere stres yapma 6.haftanda git..Gerçekten mi...kaç haftalik iken bu değere ulasir.benim yumurtlamadan itibaren üç buçuk hafta.adet baslangicindan itibaren sayarsam beş buçuk hafta
.
İnşallah canım herşey güzel olur tamam kötü düşünmek yok :)Üzülmek de yok ,kötü düşünmekte yok tamam mı? sana kötü olan herseyı yasaklıyorum. Güzel şeyler dusunelım kı hersey cok guzel olsun :)))
kuzu bnde lekelenme var az az dıe yasakladı snn maşallahın var ne leke ne bişey cok şukur o yuzden msuadelı torpıllısın :)))Kizlar bi benim doktorum mu cinsel iliskiye musaide etti
Kizlar şimdi geldim eve dr baktı kesen çok iyi dedi yolk sac görünüyor dedi minik noktalar görüyorum muhtemelen bebek dedi ama simdi net belli olmaz dedi hiç boş yere canını sıkma dedi ben buna boş gebelik demem o dr nasıl diyebildi dedi..
Geç döllenme olmuş dedi son adet tarihini unutucaz ultrasona göre gebeligini kontrol edecez dedi şuan 5 haftalik dedi haftaya yine gel dedi.. moralim biraz düzeldi bu Dr çok iyidi beni çok rahatlattı Allah razı olsun ondan bidaha öbür dr a gitmiycem.
Kizlar şimdi geldim eve dr baktı kesen çok iyi dedi yolk sac görünüyor dedi minik noktalar görüyorum muhtemelen bebek dedi ama simdi net belli olmaz dedi hiç boş yere canını sıkma dedi ben buna boş gebelik demem o dr nasıl diyebildi dedi..
Geç döllenme olmuş dedi son adet tarihini unutucaz ultrasona göre gebeligini kontrol edecez dedi şuan 5 haftalik dedi haftaya yine gel dedi.. moralim biraz düzeldi bu Dr çok iyidi beni çok rahatlattı Allah razı olsun ondan bidaha öbür dr a gitmiycem.
sağol kuzum bende aldım valla korkuodum lekenlenmelerden butun annişler cok ıyıyız skurler olsunPIRILTI1471 canım senin adına da xok sevindim kuzuum ya rahat bi nefes aldım
kızlar bişe y sorcam bugun ben doktora sormadım 12 mm kese dedı ama yolk salk vs bılmıorum aklımada gelmedı ama oluşmamıştr sanırım daha mınnak dıe 3 hafta sonra gel kalp atışı dınleyelım dedı neye gore dedıkı acep cok mu poztf cıktı bnm doktorda acaba kadın polyanna gbı maşallah ıımı kotumu durum anlamlandıramaıdm bı bakın bakım ultrasonuma ne goruonuz :))))
ay hanı nerde kız doktor demedı ole bişe heycan yaptrmaaa gerçi bn sormadım ama :))Cnm için rahat olsun. Kesede brbişte görünüyo .
ay hanı nerde kız doktor demedı ole bişe heycan yaptrmaaa gerçi bn sormadım ama :))
ay hanı nerde kız doktor demedı ole bişe heycan yaptrmaaa gerçi bn sormadım ama :))
Alllaaaahhh tey tey teyyy sımdı kalkar halay cekerım valla bı oncekı ultrasonumla karşılaştrdım dedıgın gbı sankı yada gormek ıstedıgım için mi bılmıorum cok mutlu oldum 3 hfta sonra daha belırgın olur ve kalbını duyarız umarım sağol canım ıkı kat sevındımYok cnm panik yapma nokta şeklinde kesenin içinde duruyo bebişin :)) ben çok baktım usg fotolarına o yüzden görebildim belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?