hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Krseyi normal karından ultrasonla mı görmüştün vajinal mi? Bnm de 1300küsur hcg normal ultrasondan görünmez diye tahmin ediyorum
Valla canım ben ılk once vajınalden baktılar o zaman gorduler..sonrakı haftalarda karından baktılar o zaman da gorduler.

Yok canım asla gitmem

Gerçekten mi...kaç haftalik iken bu değere ulasir.benim yumurtlamadan itibaren üç buçuk hafta.adet baslangicindan itibaren sayarsam beş buçuk hafta
.
Canım sen o haftaları bana hiç sorma çünkü benimki karma karışık geç döllenme dedi dr bana. . Ama senin beta hcg şimdi 1000 diyelim iki gün sonra artar iki katına 2000 olur.. Kan değerin artar yani hep.. Ama benden sana tavsiye benim gibi erkenden gidip strese girme bosyere son adet tarihine göre 6 hafta olunca dr git buarada folikasit hapı al iç zaten dr sana verecek.. 6 haftalık gidince keseni de görürsün inşallah eğer normal zamanda döllenme olduysa bebeginide görürsün geç döllenme olduysa sonra bebeğini görürsün.. Sen sen ol bosyere stres yapma 6.haftanda git..

Kızlar bu arada hangi şehir -semttesiniz. Ben istanbul pendikteyim. Buralarda olan yada bilen önerebilcek doktor varmı.

lavinya06 canım hayırlı olsun senin adına sevindim. Bidaha hemen telaşlanma ve iyiki hemen başka doktora gittin. Yoksa stresten zarar verirdin bebişe. Çok şükür herşey yolunda. Darısı bizlere inşallah:)

Ayy Allah a şükür kuzum ya nefes aldım resmen çok şükür ya çok sevindim bak gördün mü isye o doktorun terbiyesizligi sinir oldum valla bu doktorun kim

kızlar bişe y sorcam bugun ben doktora sormadım 12 mm kese dedı ama yolk salk vs bılmıorum aklımada gelmedı ama oluşmamıştr sanırım daha mınnak dıe 3 hafta sonra gel kalp atışı dınleyelım dedı neye gore dedıkı acep cok mu poztf cıktı bnm doktorda acaba kadın polyanna gbı maşallah ıımı kotumu durum anlamlandıramaıdm bı bakın bakım ultrasonuma ne goruonuz :))))

Eklentiler

• 20151215_184003.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 59

Canım yaaa süpersin. Çok sevindim gözlerim doldu sevinçten. Çok dua ettim allahım ne okur iyi haberlerle dönsün diye. Tekrar gözün aydın cnm. Dikkatet kendine bebişinide üzme emii

Cnm için rahat olsun. Kesede brbişte görünüyo .

Yok cnm panik yapma nokta şeklinde kesenin içinde duruyo bebişin :)) ben çok baktım usg fotolarına o yüzden görebildim belkide
Alllaaaahhh tey tey teyyy sımdı kalkar halay cekerım valla bı oncekı ultrasonumla karşılaştrdım dedıgın gbı sankı yada gormek ıstedıgım için mi bılmıorum cok mutlu oldum 3 hfta sonra daha belırgın olur ve kalbını duyarız umarım sağol canım ıkı kat sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…