hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Cok sagol canim benim Rabbim hayirli eylesin insaAllah kucagina almayi da nasip etsin. isteyen butun kullarina da yasatsin insaAllah bu duyguyu icinde de bana :) yazmistim zaten bu ay adet olacam diye bekledim arada bi kafama takiliyodu ama sonradan pek umursamiyodum Rabbim hayirli olan zamani yazmistr muhakkak deyip geciyodum. Yarin buyuk gun ne bilim icimde bi heyecan var ya Rabbim insaAllah sesimi duymustur

Cok sagol canım benim..
bidaha o dr a gitmiycem böylelikle stresim de olmaz inşallah.. Tekrar teşekkür ederim

Ayy Allah a şükür kuzum ya nefes aldım resmen çok şükür ya çok sevindim bak gördün mü isye o doktorun terbiyesizligi sinir oldum valla bu doktorun kim
Canımmmm mm çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden çok destek oldunuz bana yaa çok sağol lokman hekimde baran bey... çok iyi çok sıcak çok moral verdi bana canim... bidaha eskisine gitmicem bana iyi gelmedi mahvetti beni..
Canım yaaa süpersin. Çok sevindim gözlerim doldu sevinçten. Çok dua ettim allahım ne okur iyi haberlerle dönsün diye. Tekrar gözün aydın cnm. Dikkatet kendine bebişinide üzme emii
Canimmmmmmmmmmmm Allah razı olsun senden çok duygulandırdın beni yaa çok teşekkür ederim ağlattınız kızlar beni çok duygulandim sizi gerçekte tanımıyorum görmedim ama şuan desteğinizi okadar çok hissediyorum ki bana oyle bir moral verdiniz ki anlatamam.. Çok ama çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun canlarım benim.
Her nekadar birbirimizi tanimasakta benim en yakinim oldunuz sizi çok seviyorum çok öpüyorum Z zbyd88 S serpilolcay PIRILTI1471 bihayaldi B bebegim seni bekliyorum misself DM0111

Son düzenleme:
Rabbim her daim yardimciniz olsun hepinizinde yorum yapmasak bile eminim benim gibi okudugu zaman dua eden birileri vardir hepinizede. Yazdiklarini okudukca agladim mutlu haberi verdigin mesaja kadar.. Rabbim her daim yaninizda olsun bana da dua edin insaAllah bnde hayirli haberler vermek istiyorum sizlere

Canimmmmmmmmmmmm benim ya çook teşekkür ederim amin canım Allah razı olsun.. Sen hamile misin canım eğer hamileysen Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin eğer bebek istiyorsan Rabbim çok bekletmeden hayırlısıyla yavrunu sana nasip etsin inşallah çok öptüm çok sağol

Amiiin canim benim Rabbim senden de razi olsun insaAllah.. Hamile degilim yarin artik gece yarisini gectigimize gore hatta bugun adet olmam lazim bilmiyorum icim cok ferah bnde bi bebisimin olmasini cok istiyorum Rabbim nasip eder insaAllah

lavinya06 canim cok ama cok sevindim anca girebildim nete ben ama bgn senden baktim haber gelmeyince hemen yasin okudum Rabbim kabul etti sukur. Sabir ve tevekkulle atlatacagiz bu gunleri veee kucagimiza alicaz mis kokulu minnaklarimizi ins.

Ultrason da 5 haftalik göründü bebek yok haftaya tekrar gidicem eğer bebek yoksa kürtaj olucam tüm hayallerim bitti
Can'ım lavınyam neler yasamışsın kalbim duracaktı okurken neyse kı geldı gecmıs Allah'a şükürler olsun canım kıyamam sana.. Çok çok gecmıs olsun.. Kızlar esım Bebek hedıyesı telefn almış bana alışmaya çalışıyorum pek bakamadım bu aralar..

Insallah güzel haberlerını alırız senı o kor ıyı anlıyorum kı ben bır gün arkadaşımın hamılelık haberin aldım gecen Ramazan ayında ınan bır gün sabahtan aksama kadar öyle ağladım kı gozlerım kapandı ağlamaktan.. Rabbım konseye aratmasın bu öyle bır Ateş ki yanmayan bilemez..

Amin canim benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah bende dedigin gibiyim ama icim rahat ben inaniyorum olacak Allahin izniyle

Canımmm benim ys bizde seni cook seviyoruz gerçekten çok başka bi ortamımız oldu burda hepimiz kardes gibi olduk şükürler olsun:) bende hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum ins bebislerimizi kucagimiza aldıktan sonra da devam eder bu muhabbetimiz iyi ki acmissin bu topigi :)))bu arada herkese Günaydın

günaydın cnm. herkese tabiiiki :))

gerçekten insan buradaki herkesi özlüyo merak ediyo iyiye seviniyo kötüye üzülüyo.. İnşallah hep iyi haberler duyarız. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. hastalarada şifalar versin .Eşinden ailesinden eziyet görenin dertleri son bulsun. AMİİİİİİİNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…