hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

canım bende şuan 8 haftalık oldum ama bulantım bişeyim yok herkeste olucak diye bişeyde yok sakın stres yapma bende öğrendiğimde 3 haftalıktı o 1 hafta nasıl geçti anlamadım stresten sonra güzel haberler alıyosun için ferak tutki bebeğin rahatça büyüsün :)

canım bebegın kalp atışını duydunmu duyduysanda kaçıncı haftada oldu :)

hayırlı olsun benimde eşim hamileleik haberi hediyesi telefon almış zaten en büyük hediye bebişlerimiz :)

Kızlar ya benim 2 gundur karnımda ağrı var tam ağrı gibi de değil aslında batma gibi ara ara gelip gidiyor bu ara ankara çok soğuk baya Üşüyorum ise gidip gelirken ondan kaynaklı bi durum olabilir mi acaba ua Endişelenmeye başladım :/

ağrılar bnde sureklı avr kuzum genişliodur rahım ama sıcak tut kendını

Amiiin canim benim Rabbim senden de razi olsun insaAllah.. Hamile degilim yarin artik gece yarisini gectigimize gore hatta bugun adet olmam lazim bilmiyorum icim cok ferah bnde bi bebisimin olmasini cok istiyorum Rabbim nasip eder insaAllah
canım benim bende 3.5 senedir evliyim çatlatma iğnesi aşılama herseyi yapytım her ay eşimle ağladık üzüntüden sonra bi kadına gittim kasığın aşşagıda dedi onu çetirdim 1 ay sonra hamile kaldım bazen böyle şeyler oluyo eski bi yöntem anneanne yöntemi allah aratmasın o duyguyu iyi bilirim sabır en büyük tevekkül rabbim en hayırlı zamanda nasip edicektir emin ol ..

Bende de oluyo normal galiba herkesten duyuyorum cunku.

canım ben haftasonu doktora gittim batma ve ağrılardan bahsettim korkmayın yerleşmeden dolayı dedi önemli olan kanamaa o gelmezse ağrılarınızdan korkmayın dedi düşünsene vücuduna bişey giriyor ve büyüyo yer açıyo kendine gercketen mucize :)

maşallah canım darısı bna ınşallah ya :)
çok az kalmış seninde merak etme duyucaksın :) sabır çok önemli ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı o 1 hafta zaman geçmedi hiç dışarı çıkmadım evden Allahtan izinliydim kimseyle konuşmadım korkuyodum hep alaha şükür keseyi görünce rahat nefes aldım benim daha öncede bi kimyasal gebeliğim oldu o yzuden korkuyodum çok şükür bu günlere sağlıkla alalım inş kucağımıza :)

Tatlım aynısı bende de var.Böyle tam agrı degıl ama bı halsızlık bı tuhaf hıs agrımsı gıbı bırsey vardı.Bence soguktan falan oluyodur.Benım kac gundur belım agrıyo falan.Havalardan bı de metebolızmaylşa alakalı eskısı kadar duzenlı deıl mesela benım ondan da oluyo agrı falan.Stres yapma sıcak tut kendını usutme

Ah canım arkadasım ne guzel yazmıssın.Bizde seni sevıyoruz ve ıyıkı bu sayfayı acmıssın ve ıyıykı tanısmısız.Hep bu sekılde devam eder ıns arkadaslıgımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…