canım bende şuan 8 haftalık oldum ama bulantım bişeyim yok herkeste olucak diye bişeyde yok sakın stres yapma bende öğrendiğimde 3 haftalıktı o 1 hafta nasıl geçti anlamadım stresten sonra güzel haberler alıyosun için ferak tutki bebeğin rahatça büyüsün :)Pazartesi tahlil yaptirdim betahcg değeri 1033 üç haftalık hamile yaziyordu.bundan öncesinde ultrasondan bakildi ve kese görünmemisti.sonra de hcg değerine göre görmemiz gerekirdi dedi.yarin icin gün verdi ama benim hiç bir hamilelik belirtim de yok yani bulanti olmuyor yorgun halsiz değilim....bi sorun yoktur değil mi
canım bebegın kalp atışını duydunmu duyduysanda kaçıncı haftada oldu :)canım bende şuan 8 haftalık oldum ama bulantım bişeyim yok herkeste olucak diye bişeyde yok sakın stres yapma bende öğrendiğimde 3 haftalıktı o 1 hafta nasıl geçti anlamadım stresten sonra güzel haberler alıyosun için ferak tutki bebeğin rahatça büyüsün :)
hayırlı olsun benimde eşim hamileleik haberi hediyesi telefon almış zaten en büyük hediye bebişlerimiz :)Can'ım lavınyam neler yasamışsın kalbim duracaktı okurkenneyse kı geldı gecmıs Allah'a şükürler olsun canım kıyamam sana.. Çok çok gecmıs olsun.. Kızlar esım Bebek hedıyesı telefn almış bana alışmaya çalışıyorum pek bakamadım bu aralar..
ağrılar bnde sureklı avr kuzum genişliodur rahım ama sıcak tut kendınıKızlar ya benim 2 gundur karnımda ağrı var tam ağrı gibi de değil aslında batma gibi ara ara gelip gidiyor bu ara ankara çok soğuk baya Üşüyorum ise gidip gelirken ondan kaynaklı bi durum olabilir mi acaba ua Endişelenmeye başladım :/
ağrılar bnde sureklı avr kuzum genişliodur rahım ama sıcak tut kendını
canım benim bende 3.5 senedir evliyim çatlatma iğnesi aşılama herseyi yapytım her ay eşimle ağladık üzüntüden sonra bi kadına gittim kasığın aşşagıda dedi onu çetirdim 1 ay sonra hamile kaldım bazen böyle şeyler oluyo eski bi yöntem anneanne yöntemi allah aratmasın o duyguyu iyi bilirim sabır en büyük tevekkül rabbim en hayırlı zamanda nasip edicektir emin ol ..Amiiin canim benim Rabbim senden de razi olsun insaAllah.. Hamile degilim yarin artik gece yarisini gectigimize gore hatta bugun adet olmam lazim bilmiyorum icim cok ferah bnde bi bebisimin olmasini cok istiyorum Rabbim nasip eder insaAllah
ondandır kız düşün bnm doktor lekeden korkma dıo batma var ağrım var desem kadın onada bişe yok dıcek sanırım gayet doğal bole şeyler bız buyutuoz :)Ondandir demi kuzum yaa daha önce olmuyordu 2 gundur batma var korktum bende
Bende de oluyo normal galiba herkesten duyuyorum cunku.Kızlar ya benim 2 gundur karnımda ağrı var tam ağrı gibi de değil aslında batma gibi ara ara gelip gidiyor bu ara ankara çok soğuk baya Üşüyorum ise gidip gelirken ondan kaynaklı bi durum olabilir mi acaba ua Endişelenmeye başladım :/
Teşekkür ederım şeninde hayirli olsunhayırlı olsun benimde eşim hamileleik haberi hediyesi telefon almış zaten en büyük hediye bebişlerimiz :)
Can'ım bendede oluyo sabitim normal sonuçta vücudumuz onu kabul etmeye çalışıyor bende hala gaz sancisi bile devam ara ara kabizlikOndandir demi kuzum yaa daha önce olmuyordu 2 gundur batma var korktum bende
hemen okuyup gönderdim canıminşallah güzel haberler alıcaksın inanaıyorummm..Gunaydin kizlar ya ben cok heyecanliyim yarini dusundukce korkuyorum da nolur dua edin benim icin ayetel kursi okurmusunuz.
canım ben haftasonu doktora gittim batma ve ağrılardan bahsettim korkmayın yerleşmeden dolayı dedi önemli olan kanamaa o gelmezse ağrılarınızdan korkmayın dedi düşünsene vücuduna bişey giriyor ve büyüyo yer açıyo kendine gercketen mucize :)Kızlar ya benim 2 gundur karnımda ağrı var tam ağrı gibi de değil aslında batma gibi ara ara gelip gidiyor bu ara ankara çok soğuk baya Üşüyorum ise gidip gelirken ondan kaynaklı bi durum olabilir mi acaba ua Endişelenmeye başladım :/
canım 7. haftada duydum bende rabbim herkese naip etsin muhteşem bi ses duygu dakikada 100 kez atıyo sanki sabır çok önemli hep güzel haberler alalım inşallah...canım bebegın kalp atışını duydunmu duyduysanda kaçıncı haftada oldu :)
maşallah canım darısı bna ınşallah ya :)canım 7. haftada duydum bende rabbim herkese naip etsin muhteşem bi ses duygu dakikada 100 kez atıyo sanki sabır çok önemli hep güzel haberler alalım inşallah...
çok az kalmış seninde merak etme duyucaksın :) sabır çok önemli ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı o 1 hafta zaman geçmedi hiç dışarı çıkmadım evden Allahtan izinliydim kimseyle konuşmadım korkuyodum hep alaha şükür keseyi görünce rahat nefes aldım benim daha öncede bi kimyasal gebeliğim oldu o yzuden korkuyodum çok şükür bu günlere sağlıkla alalım inş kucağımıza :)maşallah canım darısı bna ınşallah ya :)
Tatlım aynısı bende de var.Böyle tam agrı degıl ama bı halsızlık bı tuhaf hıs agrımsı gıbı bırsey vardı.Bence soguktan falan oluyodur.Benım kac gundur belım agrıyo falan.Havalardan bı de metebolızmaylşa alakalı eskısı kadar duzenlı deıl mesela benım ondan da oluyo agrı falan.Stres yapma sıcak tut kendını usutmeKızlar ya benim 2 gundur karnımda ağrı var tam ağrı gibi de değil aslında batma gibi ara ara gelip gidiyor bu ara ankara çok soğuk baya Üşüyorum ise gidip gelirken ondan kaynaklı bi durum olabilir mi acaba ua Endişelenmeye başladım :/
Ah canım arkadasım ne guzel yazmıssın.Bizde seni sevıyoruz ve ıyıkı bu sayfayı acmıssın ve ıyıykı tanısmısız.Hep bu sekılde devam eder ıns arkadaslıgımızCok sagol canım benim..
bidaha o dr a gitmiycem böylelikle stresim de olmaz inşallah.. Tekrar teşekkür ederim
Canımmmm mm çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden çok destek oldunuz bana yaa çok sağollokman hekimde baran bey... çok iyi çok sıcak çok moral verdi bana canim... bidaha eskisine gitmicem bana iyi gelmedi mahvetti beni..
Canimmmmmmmmmmmm Allah razı olsun senden çok duygulandırdın beni yaa çok teşekkür ederimağlattınız kızlar beni çok duygulandim sizi gerçekte tanımıyorum görmedim ama şuan desteğinizi okadar çok hissediyorum ki bana oyle bir moral verdiniz ki anlatamam.. Çok ama çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun canlarım benim.
Her nekadar birbirimizi tanimasakta benim en yakinim oldunuz sizi çok seviyorum çok öpüyorum Z zbyd88 S serpilolcayPIRILTI1471 bihayaldi @bebegim seni bekliyorum misself @DM0111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?