hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Ona gonulden inaniyorum zaten doktora gidip gitmeme konusunda kararsiz kaldim doktora gidip de evham yapmak istemiyorum Rabbim verdikten sonra verir zaten zamanini bekliyoruz sadece. Bu ay daha umitliyim denk gelmedi diye dusunuyorum insaAllah bu ay olacak Allahin izniyle Rabbim kucagina almayi nasip etsin insaAllah bu arada

aminnn canım sen böyle içini ferah tuttuktan sonra rabbim en güzel zamanda verir inşallah doktor için biraz daha bekle bencede...

bugün kese göründü :))))) 5 hafta iki günlük.doğru söylüyorsun sağol Canım.....stres yok artık :))

inşallah seninki daha büyükmüş benim geç yumurtlama olmuş galiba iki gün öncesinde keseyi görememiştik
ama şimdi her şey iyi gidiyor Allah'ıma şükür. bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde de kucağımıza alırız inşallah

inşallah canım yok bnmkıde geç dollenme ama snn bnden geç olmş evet aman ne kadar olursa olsun umarım hepımız kucağımıza tez vakıtte sağlıcakla alırız cok heyecanlıyım keseyı gorduk bebişide goreydık

Günaydın kızlaaar
Bugün kim napiyor bakalım doktora gidecek olan var mı :)
günaydınnn :) ben haftasonu gittim kalp atışlarını duyduğum için artık doktor bi beslenme programı verdi 1 ay sonra gel bidaha gelmene gerek yok dedi yani tam 3 aylıkken bakıcak anlaşılan çok heycanlıyım 1 ay nasıl beklerim bilmiyorum ultrason makinası alıp hergün kendim bakasım var

Günaydın kızlar. Ben gelecek hafta içinde gidicem. Benim çok küçük görünmez diye gitmiyorum. Bide göremezsem morelim bozulur. O yüzden beklemeyi düşünüyorum :) bide rüyamda ikiz bebek doğurduğumu görüyordum. Yalnız kız olan yaşıyor erkek ölüyormuş öyle gördüm. Çok korktum uyandım hemen (

Anladım xanim beni de 10. Haftamda çağırdı 2 haftam var sen gidince 12 olxak 2 li tarama yaparlar artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…