- 17 Kasım 2015
- 78
- 38
- 18
Ona gonulden inaniyorum zaten doktora gidip gitmeme konusunda kararsiz kaldim doktora gidip de evham yapmak istemiyorum Rabbim verdikten sonra verir zaten zamanini bekliyoruz sadece. Bu ay daha umitliyim denk gelmedi diye dusunuyorum insaAllah bu ay olacak Allahin izniylecanım benim bende 3.5 senedir evliyim çatlatma iğnesi aşılama herseyi yapytım her ay eşimle ağladık üzüntüden sonra bi kadına gittim kasığın aşşagıda dedi onu çetirdim 1 ay sonra hamile kaldım bazen böyle şeyler oluyo eski bi yöntem anneanne yöntemi allah aratmasın o duyguyu iyi bilirim sabır en büyük tevekkül rabbim en hayırlı zamanda nasip edicektir emin ol ..
aminnn canım sen böyle içini ferah tuttuktan sonra rabbim en güzel zamanda verir inşallah doktor için biraz daha bekle bencede...Ona gonulden inaniyorum zaten doktora gidip gitmeme konusunda kararsiz kaldim doktora gidip de evham yapmak istemiyorum Rabbim verdikten sonra verir zaten zamanini bekliyoruz sadece. Bu ay daha umitliyim denk gelmedi diye dusunuyorum insaAllah bu ay olacak Allahin izniyleRabbim kucagina almayi nasip etsin insaAllah bu arada
InsaAllah canim benim o zamanin gelmesini bekliyorum bndeaminnn canım sen böyle içini ferah tuttuktan sonra rabbim en güzel zamanda verir inşallah doktor için biraz daha bekle bencede...
bugün kese göründü :))))) 5 hafta iki günlük.doğru söylüyorsun sağol Canım.....stres yok artık :))canım bende şuan 8 haftalık oldum ama bulantım bişeyim yok herkeste olucak diye bişeyde yok sakın stres yapma bende öğrendiğimde 3 haftalıktı o 1 hafta nasıl geçti anlamadım stresten sonra güzel haberler alıyosun için ferak tutki bebeğin rahatça büyüsün :)
hayırlı olsun kesen kaç mm cıktı canım bebiş grnmedımı ya snnle aynı haftadayızbugün kese göründü :))))) 5 hafta iki günlük.doğru söylüyorsun sağol Canım.....stres yok artık :))
nerde yaziyor bir sürü sayı var :>hayırlı olsun kesen kaç mm cıktı canım bebiş grnmedımı ya snnle aynı haftadayız
yukle bakalım bı yegenımızın resmını ben bakım canım aynı formatdaysa ultrasonlarımız :)nerde yaziyor bir sürü sayı var :>
kuzum yazılar okunmuo ya bak bnmkınde sağ alt köşede yazıo snn de ole olması laızm en azından harflerı aynıdr
tamam o zaman benimki de 6mmkuzum yazılar okunmuo ya bak bnmkınde sağ alt köşede yazıo snn de ole olması laızm en azından harflerı aynıdr
bu ılk ultrasonum ozamn 3milimetreydı şuan 12 milimetre gerçi
oy maşallah :)) kalp atışı goreceımız gunlerde gelır inşallah tez zamandatamam o zaman benimki de 6mm
inşallah canım yok bnmkıde geç dollenme ama snn bnden geç olmş evet aman ne kadar olursa olsun umarım hepımız kucağımıza tez vakıtte sağlıcakla alırız cok heyecanlıyım keseyı gorduk bebişide goreydıkinşallah seninki daha büyükmüş benim geç yumurtlama olmuş galiba iki gün öncesinde keseyi görememiştik
ama şimdi her şey iyi gidiyor Allah'ıma şükür. bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde de kucağımıza alırız inşallah
oyyy çok sevindim şimdi daha mutlu olma zamanı mutlu anneler mutlu bebekler demekbugün kese göründü :))))) 5 hafta iki günlük.doğru söylüyorsun sağol Canım.....stres yok artık :))
günaydınnn :) ben haftasonu gittim kalp atışlarını duyduğum için artık doktor bi beslenme programı verdi 1 ay sonra gel bidaha gelmene gerek yok dedi yani tam 3 aylıkken bakıcak anlaşılan çok heycanlıyım 1 ay nasıl beklerim bilmiyorum ultrason makinası alıp hergün kendim bakasım varGünaydın kızlaaar
Bugün kim napiyor bakalım doktora gidecek olan var mı :)
günaydınnn :) ben haftasonu gittim kalp atışlarını duyduğum için artık doktor bi beslenme programı verdi 1 ay sonra gel bidaha gelmene gerek yok dedi yani tam 3 aylıkken bakıcak anlaşılan çok heycanlıyım 1 ay nasıl beklerim bilmiyorum ultrason makinası alıp hergün kendim bakasım var
Gunaydin kizlar geldik dr dan kalp atisini duyduk bebegimizi gorduk. Allah im herkese nasip etsin. 7 haftaligiz. 4 hafta sonra ense kalinlignolcmeye gidecez. Hersey yolunda cok sukur 1.5 cm olmus minigim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?