- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
ayy harıka cok sevındım hayırlı uğurlu olsun canım bnm gunaydın annişler bu aradaGunaydin kizlar geldik dr dan kalp atisini duyduk bebegimizi gorduk. Allah im herkese nasip etsin. 7 haftaligiz. 4 hafta sonra ense kalinlignolcmeye gidecez. Hersey yolunda cok sukur 1.5 cm olmus minigim.
Guzel cnm 2 gune bi baktir ikiye katlamasi gerek dusuk değil. Gec dollenme olabilir belli olmaz.Kızlar adetime 3 gün kala değerim 34 çıktı bana düşük geldi ama sizce normal mi
adetten once değerin az olması normal canımKızlar adetime 3 gün kala değerim 34 çıktı bana düşük geldi ama sizce normal mi
tamam canım Sağoladetten once değerin az olması normal canım
Herkese tünaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım. Ben sabahtan giremedim. Sağlık ocağına gittim.bihayaldi cnm dediğin gibi sağlık ocağından aradılar beni dün. Kayıt için. Bugün gittim kan verdim kaydımı yaptırdım. Saat 3,5 tada hastaneye gideceğim .
bu arada bebişinin kalp atışını duyan arkadaşlar ve yeni hamiş olduğunu öğrenenler hepinizin gözü aydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hastaneye ne için gideceksin canim
aa bılmıodum bende doktora gttımde orrayada bı goruneyım bızım ılçedekıne gttım ama kadın doğum yok kayıt fılan açmadılar il e ınmemız lazım ozamnCnm devlet hastanesinede kayıt açayım dedim. Ne olur ne olmaz ciddi bir dutum olur falan. Önceden hiç gitmezsen sonradanda almıyorlarmış
Cnm devlet hastanesinede kayıt açayım dedim. Ne olur ne olmaz ciddi bir dutum olur falan. Önceden hiç gitmezsen sonradanda almıyorlarmış
Hayir guzel cnm degerin hayirli olsun insallah az daha bekle dr git kesen gorunur insallah.Merhaba, 1,5 yıllık evliyiz çocuk için doktora gittiğimizde eşimde varikosel çıktı geçen hafta ameliyat oldu, ameliyattan önce yumurtlama dönemimdi, doktor normal yollarda bebeğinizin olma olasılığı %5 bile değil dedi. Hiç ümidimiz yoktu ama Geçen ay ki adetimin üzerinde 37 gün geçti. dün evde test yaptım çift çizgi çıktı bu sabahta bulantım olunca kanvermeye gittik değerim 1291 çıktı. haftaya kadın doğuma gidecez ama sizin değerleri görünce içime kurt düştü, bizim değerimiz biraz düşük mü? sağlık ocağındaki doktor tekrarlamaya gerek yok hayırlı olsun demiş. Hiç ümit yokken sonuç böyle çıkınca bi an ümitlendik ama içimize de bi korku düştü..
değerin cok cok guzel hayırlı olsun daha yenı ya gebelıgın ole olması normal :) sen gt mutlaka kadın doğum uzmanına sağlıklı bi şkılde kucağına alırsın umarımMerhaba, 1,5 yıllık evliyiz çocuk için doktora gittiğimizde eşimde varikosel çıktı geçen hafta ameliyat oldu, ameliyattan önce yumurtlama dönemimdi, doktor normal yollarda bebeğinizin olma olasılığı %5 bile değil dedi. Hiç ümidimiz yoktu ama Geçen ay ki adetimin üzerinde 37 gün geçti. dün evde test yaptım çift çizgi çıktı bu sabahta bulantım olunca kanvermeye gittik değerim 1291 çıktı. haftaya kadın doğuma gidecez ama sizin değerleri görünce içime kurt düştü, bizim değerimiz biraz düşük mü? sağlık ocağındaki doktor tekrarlamaya gerek yok hayırlı olsun demiş. Hiç ümit yokken sonuç böyle çıkınca bi an ümitlendik ama içimize de bi korku düştü..
teşekkür ederim inşallah öyle olurdeğerin cok cok guzel hayırlı olsun daha yenı ya gebelıgın ole olması normal :) sen gt mutlaka kadın doğum uzmanına sağlıklı bi şkılde kucağına alırsın umarım
haftaya eşimin kontrolleri var gittiğimizde ona da gidecez, bir hafta sonra. umarım o sürede gelişimi devam ederim. teşekkür ederimHayir guzel cnm degerin hayirli olsun insallah az daha bekle dr git kesen gorunur insallah.
Merhaba, 1,5 yıllık evliyiz çocuk için doktora gittiğimizde eşimde varikosel çıktı geçen hafta ameliyat oldu, ameliyattan önce yumurtlama dönemimdi, doktor normal yollarda bebeğinizin olma olasılığı %5 bile değil dedi. Hiç ümidimiz yoktu ama Geçen ay ki adetimin üzerinde 37 gün geçti. dün evde test yaptım çift çizgi çıktı bu sabahta bulantım olunca kanvermeye gittik değerim 1291 çıktı. haftaya kadın doğuma gidecez ama sizin değerleri görünce içime kurt düştü, bizim değerimiz biraz düşük mü? sağlık ocağındaki doktor tekrarlamaya gerek yok hayırlı olsun demiş. Hiç ümit yokken sonuç böyle çıkınca bi an ümitlendik ama içimize de bi korku düştü..
aynen 12 olmuş olcak ikili tarama nasıl oluyo canım tam bilmiyorum bendeAnladım xanim beni de 10. Haftamda çağırdı 2 haftam var sen gidince 12 olxak 2 li tarama yaparlar artık :)
aynen 12 olmuş olcak ikili tarama nasıl oluyo canım tam bilmiyorum bende
Saka yapiyorsun benim bidahaki kontrolum 12.haftada ense kalinligi olcecez demisti. Yaa bak şimdi nasi beklerim ben cinsiyet falan kizzzzCanım kan alıyorlar usg bakiyorlar bebekte down sendromu olma ihtimaline bakıyorlar . Birde bazı dr lar 12. Haftada cinsiyeti söylüyorlar mis 5 boyutlu usg de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?