hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Canım kan alıyorlar usg bakiyorlar bebekte down sendromu olma ihtimaline bakıyorlar . Birde bazı dr lar 12. Haftada cinsiyeti söylüyorlar mis 5 boyutlu usg de
anladım canım çok sağoll ayy had inşş güzel haberler alırız sağlıkla eli ayağı düzgün akıllı fikirli hayırlı olsunda cinsiyet erkek kız farketmez :)

Saka yapiyorsun benim bidahaki kontrolum 12.haftada ense kalinligi olcecez demisti. Yaa bak şimdi nasi beklerim ben cinsiyet falan kizzzz
valla bende öyle çok heycanlı bi bekleyiş olucak anlaşılan inş güzel haberler alırız

Peki 10.haftada bakliyormuymus ikili taramaya ben 11 ile 14 arasi diye okudum netten ama tekrar mi cagiracak demek seninki

Yok canım yok bakmıyor diye biliyorum dr kontrol amacli çağırdı 12. Haftada tekrar gideceğim ama ben dr u degistirecegim direk 12. Haftada mi gitsem bilemedjm ya

Yok canım yok bakmıyor diye biliyorum dr kontrol amacli çağırdı 12. Haftada tekrar gideceğim ama ben dr u degistirecegim direk 12. Haftada mi gitsem bilemedjm ya
Dr neden degistirmek istiyorsun. Bana 12.haftada gel dedi iste 15 ocakta gidecem nasipse. Sen baska bi dr bul git gec olmadan nasilsa 12.haftada tekrar cagiracak.

Dr neden degistirmek istiyorsun. Bana 12.haftada gel dedi iste 15 ocakta gidecem nasipse. Sen baska bi dr bul git gec olmadan nasilsa 12.haftada tekrar cagiracak.

Dr dan pek hoşlanmadim ruhsuz bi kadın burda lavinyanin canını sıkan dr var ya o işte o yuzdrn bende başka dr bakıyorum

Dr dan pek hoşlanmadim ruhsuz bi kadın burda lavinyanin canını sıkan dr var ya o işte o yuzdrn bende başka dr bakıyorum
Hmm degistir bence de ozaman. Cunku bu yolda daha neler ogrenecegiz ve ilk morali verecek kisi dr. Ay ben cok memnunjm sukur surekli tatlim balimiz.ben de oturdum ankarada 1 sene kadar hangi hastaneye gidiyordun.

Hmm degistir bence de ozaman. Cunku bu yolda daha neler ogrenecegiz ve ilk morali verecek kisi dr. Ay ben cok memnunjm sukur surekli tatlim balimiz.ben de oturdum ankarada 1 sene kadar hangi hastaneye gidiyordun.

Hmm öyle mi burda bildiğin bi dr var mı ? Ben etimed e gitmiştim 2 yıllık fln bi hastane şimdi de sincan koru ya da lokman hekim düşünüyorum

Hmm öyle mi burda bildiğin bi dr var mı ? Ben etimed e gitmiştim 2 yıllık fln bi hastane şimdi de sincan koru ya da lokman hekim düşünüyorum
Lokman hekimi hic tavsiye etmem. Ama neden gazi ye falan gitmiyorsun benim arkadasimin dr ordaydi cokta memnundu. Fazla dr adi bilmiyorum ama

Lokman hekimi hic tavsiye etmem. Ama neden gazi ye falan gitmiyorsun benim arkadasimin dr ordaydi cokta memnundu. Fazla dr adi bilmiyorum ama

Ya etimesgut sincan tarafinda evim de işim de o yüzden uzak bi yer olsun istemiyorum buralardan bi yer bakıyorum koru iyi gibi ama baya pahalı bi hastane lokman hekim banada itici geliyor ama lavinya memnun kalmış

Ya etimesgut sincan tarafinda evim de işim de o yüzden uzak bi yer olsun istemiyorum buralardan bi yer bakıyorum koru iyi gibi ama baya pahalı bi hastane lokman hekim banada itici geliyor ama lavinya memnun kalmış
Calistigin isin yakininda olmasi daha guzel tabi. Ya dr arastirmak gerek ozaman bi sorustur bakalım

Teşekkürler, amin inşallah :) bekleme kısmı heyecanlıymış :)

Kızlar 4+6 gunlukken hcg değerim 2750 çıktı doktor karnımdan goremedi vajinal ultrason yaptı keseyi gorduhaftaya gel boş gebelik mi değil mi ona baklım dedi çok korkuyorum benim gibi hcgsi yüksek olan varmı.

Kızlar 4+6 gunlukken hcg değerim 2750 çıktı doktor karnımdan goremedi vajinal ultrason yaptı keseyi gorduhaftaya gel boş gebelik mi değil mi ona baklım dedi çok korkuyorum benim gibi hcgsi yüksek olan varmı.
hiç korkma 4 haftalıkken değerlerimiz aynıydı ıdrara sıkışık gttım bayaı o yuzden karnımdan gordu boşmu dolumu 7.haftaya kadar bellı olmuo bn 5 buçuk haftalıkken gttık yınede bebegımızı goremedık kesenın buyudugunu gördük 7 haftaya kadar sııntı yok :)

teşekkür ederim doktor 15 gune kadarda kalp atışlarını duymamız gerekiyor dedi yarın gidecez doktora inşllh hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…