- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
siz kaç haftalık hamilesiniz benim bu ilk hamileliğim heşeyde panik oluyorum bir haftadır moralim çok bozuk durmadan ağlıyorum.teşekkür ederim doktor 15 gune kadarda kalp atışlarını duymamız gerekiyor dedi yarın gidecez doktora inşllh hayırlı haberler alırız
ağlama bnm daha yenı 6 haftalık oldu canım dıyorum ya daha bebişide gormedık kalp atışıda duymadık sadece kesemın buyudugunu herşeyın yolunda oldugunu ogrendık doktordansiz kaç haftalık hamilesiniz benim bu ilk hamileliğim heşeyde panik oluyorum bir haftadır moralim çok bozuk durmadan ağlıyorum.
Kızlar 4+6 gunlukken hcg değerim 2750 çıktı doktor karnımdan goremedi vajinal ultrason yaptı keseyi gorduhaftaya gel boş gebelik mi değil mi ona baklım dedi çok korkuyorum benim gibi hcgsi yüksek olan varmı.
korkuttu beni işte birde ameliyata girecekti çok fazla konuşamadım değerim yuksek çıkınca dış gebelikten şuphelendi ondan vajinal ultrason yaptı keseyi gordu bu seferde boşmu değilmi ona bakalım dedicanım snn doktor cok kalmaz ıkı aya doğurtur ozamn bn şuan 6 haftalık kese gorduk sadece ne bebiş ne kalp atışı takma kafaya :)
bende değerim 2 binlerdeyken gttım canım aynı duurumdaız amelıyata yetşmem lazım dedı bn kalakaldım ole o gun ama daha sonra bıdaha gtım snn kese ye kaç mm dedıkorkuttu beni işte birde ameliyata girecekti çok fazla konuşamadım değerim yuksek çıkınca dış gebelikten şuphelendi ondan vajinal ultrason yaptı keseyi gordu bu seferde boşmu değilmi ona bakalım dedi
korkuttu beni işte birde ameliyata girecekti çok fazla konuşamadım değerim yuksek çıkınca dış gebelikten şuphelendi ondan vajinal ultrason yaptı keseyi gordu bu seferde boşmu değilmi ona bakalım dedi
inşllh hayırlısı olur geç dolenme olsa geç öğereniyorlar sanırım gebeliklerini dimi ben adetime 3 gun kala idrarda öğrendimCanım gorememesi çok normal korkma sen yakında görünür ins herkeste ayni olmuyor geç döllenme erken döllenme bi sürü mevzu var kötü düşünme sakin hayırlı haberlerini bekliyoruz
bana hiç bir açıklama yapmadı zaten odasında bakmadı küçük bir ameliyathane gibi biryerdi fotoğrafta veremiyorum dedibende değerim 2 binlerdeyken gttım canım aynı duurumdaız amelıyata yetşmem lazım dedı bn kalakaldım ole o gun ama daha sonra bıdaha gtım snn kese ye kaç mm dedı
inşllh hayırlısı olur geç dolenme olsa geç öğereniyorlar sanırım gebeliklerini dimi ben adetime 3 gun kala idrarda öğrendim
bence acilen doktoru deişiosun o ne biçim iştr ya hangı şehırdesın canım sen?bana hiç bir açıklama yapmadı zaten odasında bakmadı küçük bir ameliyathane gibi biryerdi fotoğrafta veremiyorum dedi
bana hiç bir açıklama yapmadı zaten odasında bakmadı küçük bir ameliyathane gibi biryerdi fotoğrafta veremiyorum dedi
dış gebelik değil dedi zaten ama boş gebelik uzerinde durunca korktum rabbimden hayırlısı inşllh bir sıkıntı yoktur ben evde tek başımayım birde eşim işe gidince kafamda bir suru şey kuruyorum gurbetteyim birde kimsem yok kafamı dağıtamıyorum.Dış gebelik olsa kese görünmezdi bebeğin görünmesi için de çok çok erken bakma sen o dr a hepsi oylr uyuz zaten neler görüyoruz bozma moralini
yarın yine moralimi bozarsa başkasına gidecem zaten erzurumdayımbence acilen doktoru deişiosun o ne biçim iştr ya hangı şehırdesın canım sen?
tam yerıne geldın ozamn hepımız burda bı diğerinin evhamını dağıtıoruz gunun hemen her saatı :)))dış gebelik değil dedi zaten ama boş gebelik uzerinde durunca korktum rabbimden hayırlısı inşllh bir sıkıntı yoktur ben evde tek başımayım birde eşim işe gidince kafamda bir suru şey kuruyorum gurbetteyim birde kimsem yok kafamı dağıtamıyorum.
kız klk bna otrmaya gel bnde erzurumdaımyarın yine moralimi bozarsa başkasına gidecem zaten erzurumdayım
psikolojim alt üst oldu zatenSen dr unu değiştir bence bu dönemde psikoloji xok xok önemli
dış gebelik değil dedi zaten ama boş gebelik uzerinde durunca korktum rabbimden hayırlısı inşllh bir sıkıntı yoktur ben evde tek başımayım birde eşim işe gidince kafamda bir suru şey kuruyorum gurbetteyim birde kimsem yok kafamı dağıtamıyorum.
pazaryolundayım canım ben çok uzak orada olsam gelirdim :) şifaya gitmiştim ben yarın yine moralimi bozarsa buharaya kadar gidecem zatenkız klk bna otrmaya gel bnde erzurumdaımbuharadan zeynebe gt cok memnun kaldım
biz aşkaledeyız canım ilçedeyı z şifadan kıme gttın fatma hanıma cok ruhsuz dıolar buharadan zeynep kamalkdan cok memnun kaldım ben sende kalırsın emın ol cok ılgılı bı bayan ılk kez oan gttım ve devam edeceğimpazaryolundayım canım ben çok uzak orada olsam gelirdim :) şifaya gitmiştim ben yarın yine moralimi bozarsa buharaya kadar gidecem zaten
kesemin hangi boyutta olduğunu da soylemedi eşime henuz çok kuçuk demiş sadeceYa bu dr iyice saçmalamis bu haftada nasıl bebek görmeyi bekliyorsa! Zaten hassas bi donemdeyiz bi de dr un yaptığına bak . Seni xok iyi anlıyorum canım ama çok düşünmemeye çalış dua et bol bol ve iyi düşün Yemen e icmene çok dikkat et ağlayıp bebeğini uzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?