hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

evet canım ya fatmaya gittim kimsem yokki tanıdık soruyumda ole gidiyim gözü kara aldım randevuyu

evet canım ya fatmaya gittim kimsem yokki tanıdık soruyumda ole gidiyim gözü kara aldım randevuyu
bızdede eşim öğretmen canım bzıde erzurumda gurbetdeyız bende netden araştrdım bıraz zeynebe gttım oyle ... şifadan humeyra ii dediler fatmada alanında uzman ama cok ruhsuz soğuk kanlı dedıler hiç çekemem bana sıcak kanlı ınsan lazım :) 4 haftalıkken bnm kesem 3 milimetreydı düşün kese okadar hızla buyuyorkı beş haftalıkken gittim 12 milimetre olmuştu zeynep hanım 3 hafta sonra gel kalbını dınleteım dedı düşün daha bebeği görmedık bile boş da olabılır fılan hiç demedı ağzından oyle bişey duymadım sormadımda doktorların tutumu cok onemlı bu konuda folıkasıte başladık zaten ılk gıttıgımde doktora sende muhakkak iç hamıle kalmadan 3 ay once başlamamız gerekıomuş hatta

benimde eşim öğretmen canım burada folik asit verdi banada midem bulamıyo başlamadım daha senin 4 haftalıkken karnından gozuktumu peki ilkseferde

benimde eşim öğretmen canım burada folik asit verdi banada midem bulamıyo başlamadım daha senin 4 haftalıkken karnından gozuktumu peki ilkseferde
evet canım 7 aralıkda gttım ben hcg değerim 2000 lerdeydı o gunde zeynep hanımın acılen amelıyata yetişmem lazım dıodu ben ama bu forumdan arkadaşlardan ogrendıgım akdarıyla ıdrara cok cok sıkışık gtttim cok faydası oldu 3 milimetrelık keseyı karnımdan bakar bakmaz gördü muhakkak ıdrara cok sıkışık gt ...

bu sefer öyle yapayım ben aksine lavaboya gitim birde muayeneden hemen once benim bir arkadaşımda hamile hemen hemen aynı donemdeyiz onun değeri 500 lerde çıktı bugun gitti karnından gormuş hemen

bu sefer öyle yapayım ben aksine lavaboya gitim birde muayeneden hemen once benim bir arkadaşımda hamile hemen hemen aynı donemdeyiz onun değeri 500 lerde çıktı bugun gitti karnından gormuş hemen
ha bak şu var snn kese zaten gorunmuş için rahatlasın dıe soluorum doktor ne 4 nede 5 haftalıkken bebeği göremeyebılıo mesela bn 5 haftalıkken gttım 7 haftalık oldunda gel dedı herkesde farklı bı süreç işlıo aslında hayırlısyla kucaklarımıza alacağız gurbetdaşım merak etme :)

sen şuan kaç haftalıksın canım inşllh hayırlısı ile kucağımıza alırız :) benim ilk bebeğim olacak inşllh rabbim aratmadı hemen nasip etti hiç uğraşmadık...

Kızlar 4+6 gunlukken hcg değerim 2750 çıktı doktor karnımdan goremedi vajinal ultrason yaptı keseyi gorduhaftaya gel boş gebelik mi değil mi ona baklım dedi çok korkuyorum benim gibi hcgsi yüksek olan varmı.
CANIM BENİM DE BEBEK ANCAK 5 HAFTA KÜSÜRDE GÖRÜNDÜ. YANİ BEŞ BUÇUK FALAN. GERÇEKTEN KAFANI TAKMA. PSİKOLOJİN ANNELİK HORMAONLARINI ÇOK ETKİLİYOR. AMA SANA TAVSİYEM İKİ GÜNDE BİR BHCG ÖLÇTÜR. İKİ KAT ORANINDA ARTMASI LAZIM. BENİM DÖRT BUÇUK HAFTALIKKKEN BHCG 9700LERDEYDİ VE ANCAK KESE GÖRÜNDÜ. BEBEK GÖRÜNMEDİ. ÜSTELİK SATA GÖRE 8 HAFTALIK OLMAM GEREKİYORDU. MUHTEMELEN GEÇ DÖLLENME OLMUŞ. BENDE KAFAMA ÇOK TAKTIM. ÜSTELİK BUNDAN ÖNCE BİR DÜŞÜĞÜM VAR. ÇOK TEDİRGİNİM. SENİ ANLAYABİLİYORUM. AMA 4 KÜSÜR HAFTALIKKEN ZATEN BEBEK GÖRÜNMEZ GENELDE. O YÜZDEN İÇİNİ FERAH TUT VE BOLCA DUA ET. HEMEN HEMEN TÜM GEBELERİN KAFASINDA SENİN DÜŞÜNCELERİN GİBİ OLUMSUZ DÜŞÜNCELER OLUŞUYOR İSTER İSTEMEZ.

ben biraz panik biriyim buyutuyorum herşeyi galiba ama tecrubesizim konuşacak kimsem yok ilk hamileliğim birde hormonlarda cabası olunca bir haftadır inan yediğim içtiğim burnumdan geldi resmen benim hcg testine gore 5/6 haftalık oluyo ama 4 hafta 6 gunluktu daha rabbim herkese hayırlısını nasip etsin bu çok guzel bir duygu ama birde bole moral bozukluğu olmasa daha iyi tabi :)

EVET ÇOK ZOR BİR SÜREÇ YADA BİZ ZORLAŞTIRIYORUZ. BEN DE SİVASTAYIM. DOKTOR SIKINTISI VAR. ÖZELE GİTMEK İSTEMİYORUM. ÜNİVERSİTDE BİR HOCANIN DÜZENLİ TAKİBİNE GİRİYİM DİYORUM AMA ONLAR DA ÇOK YOĞUNLAR. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ. BENCE SENİN KESİNLİKLE MORALİNİ BOZACAK BİR DURUM YOK ORTADA İNŞALLAH DA OLMAZ. DEĞERİN GAYET GÜZEL VE BU HAFTADA ANCAK KESE GÖRÜNÜYOR BU DA SENDE GÖRÜNMÜŞ ZATEN. İNŞALLAH BİR DAHAKİ GİDİŞİNDE BEBEĞİNİ GÖRÜRÜSÜN. ÇOK HEYECAN VERİCİ ÇOK GÜZEL BİRŞEY.

benim kaldığım yerde hastane bile yok bırak doktoru ilçedeyiz malesef çok kuçuk biryer yarın doktora gidicem inşllh hayırlı haberler veririm size

Sol yumurtalığımda zaman zaman batma, ağrı falan oluyor normalmi kızlar. Sizlerede oluyor mu

Bende de ara ara batma oluyordu ama bir hafta içinde geçti.şimdi adet olacakmış gibi bi ağrı hissediyorum özellikle uzandığımda oluyor gece uyurken o ağriyi hissedip uyaniyorum.dr a söyledim idrardaki iltihaptan olabilir dedi ve her ihtimale karşı hormon hapı verdi..sizce sorun olur mu bu ağrı.iki gündür haplar alıyorum yine zaman zaman oluyor.gündüz hiç bir ağrı olmuyor işin ilginç tarafı.üşütme de yapar mi böyle bir şey. Benzer durumda olan ya da daha önce yaşayan birileri var mi.

Bende aynı durumdayım hormon ilacı kullandığım halde sancılarım var. İlaç az gelio büyük ihtimal.günde 1 tane alıyorum sersem gibi yaptığı için.pazartesi doktora soracam bakalım ne dicek

Dün doktora gittik, vajinal ultrasonla baktı ama keseyi göremedi, nokta şeklinde var ama bir şey söyleyemeyiz henüz dedi. Rahim kalınlaşmaya başlamış gebelik var dedi. Kan testini tekrar yaptırdı 1200den 1800e çıkmış. 2 Kat değil. Farklı yerlerde ölçüldüğü için farklı çıkmış olabilir dedi. kesenin görünmemesine de normal dedi ama içim hiç rahat değil.. Haftaya tekrar gidip bakıltıracaz. Değer iki kat artmadan da sağlıklı gebelik olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…